درست میفرمایید،
البته خب اون که کلا متاس و بحثش فرق داره به نظرم با پلتفرمی که خودشون ساختن.
قبلا رابین سود هم روی متاتریدر بود و مشکلات اینطوری نداشت.
ولی الان چون مستقل شدند بالاخره این مشکلات هم سراغشون اومده ولی به نظرم قطعا درست میکنند.
در مورد فروش فکر نمیکنم واقعا فرقی به حالشون بکنه. اکثرا همه ماها چندتا پراپ رو باهم داریم و کلا هر شرکتی مشتری های خودش رو داره و بازم پیدا میکنه.
ولی باید دید چی میشه و کدومشون بهتر میتونند از پس مشکلات بر بیان.
فرمایشتون درسته امیدوارم همیشه فضای رقابت سالم بین پراپ فرم ها و بروکرها برقرار باشه.
به برداشت رسیدی هنوز؟
من از پراپها هنوز برداشت نداشتم.
اقای صالحی برداشت زیاد داشتند. چت هاشون هست
رابین سود قطعه؟
خیر، همین الان من تو پلتفرمم. ساعت 8 صبح هم یبار چک کردم و وصل بود برام
بله صبح قطع شد نمودار به مدت 20 دقیقه
6)برای رفع ابهام از پراپ فرم های نت ملی این چالش رو راه اندازی کردم:چالش پاس حساب پراپکو (ثابت کردن پراپ های نت ملی)
سلام و احترام،
موفق باشی دوست عزیز و خداقوت ![]()
امروز جمعه پلتفرم رابین سود در ساعت ۱۷ در تایم فریم یک دقیقه ۵ تا کندل عقب بود همزمان چارت فراز و متاتریدر یه پراپ دیگه به خوبی کار میکرد. در ساعت ۱۷ دقیقه با کمک فراز وارد معامله شدم ولی بعد محاسبه ای که انجام داده بود با اعداد مثل این که غلط بود باز. به هر حال این برای شخص من حداقلپنجمین روز هست که در اوپن شاخصها پلتفرم رابین سود درست کار نمی کنه. فول فاند پلاسی که ارزون هم هست رو بی خیال شدم چون محدودیت زمانی هم داره و چالش فورجامپ رو هم نیم تونم با این وضع پلتفرمش بزنم .
از رابین سود تقاضا میشه که ایرادهای اساسی پلتفرمش رو برطرف کنه و به دوستان هم توصیه می کنم که برای استفاده از رابین سود صبر کنن تا پلتفرمش واقعا درست بشه من هر روز وضعیت پراپ فرم رابین سود رو اینجا اطلاع میدم چه مثبت و چه منفی.
سلام و احترام، بله اقای نزدکی متاسفانه امروز کلا منم نتونستم فعالیت کنم. ولی خب ازش به عنوان روز کاهش میانگین استفاده کردم به هر حال ![]()
من رو ۱۵مین ترید میکنم و کلا چارتش فریز میشه باید دائم رفرش کنی تا آپدیت بشه. رابین سود چارتش کلا غیرقابل استفاده هست.
سلام و احترام،
کلا توصیه میکنم امروز رو بیخیال ترید بشید و ازش به عنوان کاهش میانگین استفاده کنید.
پلتفرم دچار مشکل شده و کاریش نمیشه کرد.
موفق و موید باشید ![]()
من فول فاند پلاس که گرفتم چون محدودیت زمانی داره لااقل یک هقته این طوری زمان از دست رفته برام به پشتیبانی نوشتم که اکثرا درست در اوپن شاخصها دچار مشکل شده بارها پلتفرم.
به هر حال فول فاند پلاس پونصد تومنی رو بیخیال باید بشم چون محدودیت زمانی داره. امیدوارم لااقل درست بشه تا فور جامپ رو بزنم.
120 روز فرصته که اقای نزدکی، به نظرت نمیتونی درستش کنی؟
اگر رابین سود پلتفرمش درست بشه میزنم
متوجهم، امیدوارم پس سریع رفع بشه.![]()
من پراپ دونی دارم این نشد یکی دیگه ولی بچه های دیگه براشون خیلی سختتره امیدوارم رابین سود یه حرکت مشتی کنه.
اره واقعا، باید سریعتر و بیشتر فعالیت کنند ![]()