راهنمای اتصال به بروکر STB-Provider

سلام و درود خدمت همه عزیزان
بنده این تاپیک رو به جهت راحتی شما عزیزان و آگاهی از نحوه اتصال به بروکر STB-Provider ایجاد کردم.
امیدوارم کمکی کرده باشم.
موفق و موید باشید :rose:

اطلاعیه 1:
دوستان عزیز،با توجه به شرایط فعلی و برای اینکه بدون وقفه به معاملات خود دسترسی داشته باشید، دو امکان جدید به سیستم اضافه شده است ::backhand_index_pointing_down::
::globe_with_meridians:: 1. دسترسی به پرتال مشتریان از طریق اینترنت ملی :
از طریق لینک زیر می‌توانید وارد حساب کاربری خود شوید و تمامی عملیات مثل دپوزیت، برداشت و مدیریت حساب را انجام دهید:
::link:: https://crm.stb-academy.com
::laptop:: 2. وب‌تریدر (بدون نیاز به متاتریدر)اگر به متاتریدر دسترسی ندارید، به راحتی از طریق لینک زیر با اینترنت ملی وارد شوید و مستقیم ترید کنید:
::link:: https://trade.stb-academy.com
::white_check_mark:: فقط کافیست یوزرنیم و پسورد خود را وارد کنید.
::mobile_phone:: قابل استفاده روی موبایل و لپ‌تاپ، بدون نیاز به نصب هیچ اپلیکیشنی
::warning:: این گزینه در منوی داشبورد سایت هم نمایش داده می‌شود
::warning:: نکته بسیار مهم:در صورت عدم دسترسی یا اختلال، حتماً اینترنت خود را تغییر دهید (ایرانسل ، همراه اول یا مخابرات) و VPN را خاموش کنید.

اطلاعیه 2:

::bullseye:: برای اتصال:سرور معاملاتی خود را روی IP زیر تنظیم کنید:185.238.140.228
::clipboard:: راهنمای دقیق تصویری فعال‌سازی در عکس همین پست نوشته شده است .
::warning:: نکته مهم:این قابلیت فقط با IP ایران فعال می‌شودپیش از اتصال، VPN و تحریم شکن را خاموش کنید

6 لایک کرده

ممنون بابت اموزش

3 لایک کرده

درود نیما جان . برای ثبت نام هم مشکلی نداره بروکر ؟

2 لایک کرده

سلام و احترام
خیر فکر نمیکنم مشکلی بابت ثبت نام وجود داشته باشه. همین دیروز با من تماس گرفتند که در مورد نحوه اتصال راهنمایی کنند اصلا.
اگر دوست داشتید، میتونید با کد معرف 118928 هم ثبت نام کنی و از کانال سیگنالی که یکی از دوستانم دارند، استفاده کنی چون رایگانه و بعدش هم به ایدی زیر در بله پیام بده تا عضو بشی: @ecoenonymous
چون رایگان هستش و پولی قرار نیست بدید، این پیشنهاد را دادم وگرنه بنده از کانال های سیگنال دهی به هیچ وجه استفاده نمیکنم.
موفق باشید :rose:

4 لایک کرده

مرسی بابت راهنماییت.
منم میدونستم ولی خب مثل شما فرصت نکردم تاپیک بزنم و اطلاع رسانی کنم.
دمت گرم وقت گذاشتی :ok_hand:

3 لایک کرده

عزیزم اسپرد حساب رو هم امکانش هست نشونمون بدین

2 لایک کرده

ممنون دوست عزیز به درد من که فعلا خورد تونستم به متا5 لاگین کنم البته فعلا حساب دمو … هنوز دارم تستش میکنم

من از متا5 پرتابل آلپاری که در همین انجمن هست استفاده کردم وثبت نام و احرازهویت کردم و حساب باز کردم و از اطلاعات این صفحه برای لاگین استفاده کردم

ممنون

2 لایک کرده

سلام دوست عزیز
تا جایی که میدونم، اسپرد هر حساب باهم فرق میکنه(مثل Ecn, prime, standard و…). برای خودمم فکر کنم 10 یا 15 پیپ باشه نهایت که Ecn هست. حالا دقیقترشو هر وقت اطلاع پیدا کنم براتون اعلام میکنم.

خداروشکر دوست عزیز
خوشحالم که تونستم کمکی کرده باشم.
موفق باشی :rose:

1 لایک کرده

سلام و احترام خدمت همه عزیزان
اخیرا در یک پستی، این ip را برای اتصال به متاتریدر هم دیدم
اگر نیاز داشتید، تست کنید.
45.94.214.188
45.94.214.190

این موضوع به صورت خود کار بعد از 30 ساعت بعد از آخرین پاسخ بسته شد. پاسخ جدید دیگر مجاز نیست.