دوستان چیکار میکنید این روزا با نبود نت؟
نت اگه بیاد من دو سه روزی طول میکشه مغزم روشن بشه
چیکار میکنید رو فرم بمونید؟
چجوری میشه کار مفید کرد تو زمینه ربات نویسی
دوستان چیکار میکنید این روزا با نبود نت؟
نت اگه بیاد من دو سه روزی طول میکشه مغزم روشن بشه
چیکار میکنید رو فرم بمونید؟
چجوری میشه کار مفید کرد تو زمینه ربات نویسی
بله . بنظرم ربات به عنوان یک دستیار قوی که توانایی محاسبه و مقایسه چارت رو داره ارزشمنده ولی برای تصمیم گیری فقط تو حجمهای کم خوبه . یکی ربات نوشته بود که 1 دلار ا دلار پوزیشن رو میبست و سود میکرد و توجیه اش هم این بود که چرا باید مثل تمساح آرام بمونیم تا بعد از چند روز یک شکار خوب گیرمون بیاد ؟ مگه نمیشه مثل گوسفند کم کم علف بخوریم و چاق بشیم .
![]()
نگاه خیلی خوبیه موافقم باهاش ![]()
![]()
![]()
جدی روی این موضوع کار کنید . من هم دارم روش کار میکنم . یک نکته هم هست که جالبه . توی فارکس همه بزرگهای بازار رو بنام نهنگ میشناسند . میدونستید که نهنگ از پلانکتون تغذیه میکنه . یعنی بزرگترین جانور کره زمین با کوچکترین جانور کره زمین تغذیه میشه . این هم یک دلیل که باید روی این موضوع کار کنیم .![]()
دوستان من یه تاپیک زدم میخواهم شما هم داخلش عضو شید کلا توش استراتژی میزاریم صحبت میکنیم و… .
لینک تاپیک: کریپتو: نقشه راه سودآوری، استراتژیهای معاملاتی و تحلیلی، گپ و گفت کریپتویی
والامن که به فکر خرید ربات های بازاری که توی متاتریدره هستم فقط نمیدونم پولی که بابتش میدیم رو لااقل پس میدن یانه
منم احساس میکنم اسپرد و کمیسیون برکرهای خارجی صفر باشه و ربات اربیتراژ بدرد اونا بخوره
من همه استراتژی های موجود در دنیا رو برنامه نویسی کردم و بک تست گرفتم و متوجه شدم که فارکس zero sum game هست یعنی هر چی بدست بیاری از دست میدی. فقط دوره های زمانی هر استراتژی متفاوت هست وگرنه همشون همینن.
پست هات دنبال کردم نا امیدی خاصی درون پست هات دیده میشه اینم نشون میده که پر تجربه ای بی ربط نمیگی ولی اینم در نظر بگیر میگن دست بالا دست بسیاره …
بعلت پیش بینی ناپذیر بودن تمام جوانب ترید،مثلا اوضاع فوری ماژور
با چ زبانی مینویسی،پایتون یا…
ربات خطرناک و ریسکیه حداقل برای من
هیچوقت به ربات اعتقاد نداشتم تو ترید
دقیقا ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام .
دلیل دارم براش
چون بهترین ربات ممکن هوش مصنوعیه با هیستوری از گذشته باید بتونه بدون خطا و تلورانس تحلیل درست بده بهمون
ولی میبینیم که تا الان شدنی نبوده
ربات که ساخته و پرداخته من و شما باشه هزاران لول پایینتر از هر هوش مصنوعیه
پس شدنی نیست
این بازار نیاز به درک دیداری و تحلیل سبکی مشخص توسط مغز انسان داره برا تحلیل .
پس فقط باید انسان تحلیل و تصمیم بگیره .
ربات ها دوتا درست برن پنج تا چپ میزنن .
اگر ربات بخواد خودش استراتژی بسازه و خودشو بهینه کنه، حرف شما درسته، کار ماها نیستش
ولی وقتی یک ستاپ مکانیکی داشته باشی، میتونی با تبدیل به ربات نتیجه بهتری بگیری
اونوقت دیگه خطا در تشخیص نداری و احساسات درگیر ترید نمیشه
در مورد تحلیل توسط ربات
باز هم اگر تحلیل بر اساس یک استراتژی درست باشه، قابل انجامه و شدنیه
ستاپ مکانیکی دیگه چیه برادر؟
خیلی از دوستان تصورشون از ربات اینکه ربات ماشین پولسازی یا چاپ پوله نوشتنیه مینویسیم و تمام !
درصورتی که این عقیده اشتباه با این دید نگاه کنید ربات قدرت تحلیل بیشتر سرعت عمل و دقت در محاسبات رو بدون درگیر کردن احساسات بصورت یک آپشن در اختیار شما قرار میده تا پوزیشن های کم ریسک تری داشته باشید!
اگر به پست اول دقت کنید دوستمون گفت کلاس ها رو جدا داره تعریف میکنه استراتژی جدا دسترسی به کتابخانه ها یا لایبرری جدا ریسک به ریوارد جدا و..که بنظرم اگر بعمل برسه عالیه …
تصور به اینکه یک ساپورت رسیستنس رو دنبال میکنی و در این بین میخای یک واگرایی و fVG و همینطور ولیوم رو در نگاهت داشته باشی و نقطه کرش و تلاقیشون رو بدست بیاری خوب پیدا کردن چنین نقاطی برای شکار برات بسیار خسته کننده و یا گاهن حتی بعد این که از این نقطه عبور کرده تو متوجه نقطه میشی و واقعا کلافه کنندس ولی با یک رباتی که تنظیم میکنی میتونی هر لحظه آلارم بگیری ویا حتی با توجه به کلاس ریسک به ریواردی که براش تعریف کردی چند دلار مجاز به معامله باشه پس این یک ابزار کمک کنندس نه تمام کننده چون ماشین خسته نمیشه از تکرار…
کجای مازندرانی ؟نت که نیست ترید که نیست کاسبی هم که نیست بگو بیام مهمونت شیم یه جوج بزنیم …
یکی از دلایلی که من ربات رو انتخاب می کنم اینه که واقعا حوصله خیره شدن به چارتو ندارم
حد اقل کاربردی که برام داره اینه که میتونه برام ترسیم هارو انجام بده و آلارم هارو به من بده
حالا من می تونم تصمیم بگیرم که این تریدو وارد بشم یا نشم