بحث در مورد ربات‌های تریدر

یعنی ستاپی که قواعد کاملا مشخص- مرحله به مرحله - سختگیرانه و دقیق داشته باشه

2 لایک کرده

موافقم باهات چارت خستت میکنه… و اگر تجربتم که کم باشه نهایت منجر به پوزیشن اشتباه و بعدشم همون سیکل بازنده ها نگم برات …ترید بیشتر برای جبران خسارت اشتباه بیشتر بعدشم انتقام و بعدشم هم

….. اور ترید

3 لایک کرده

:laughing:

:laughing:

من نور هستم

1 لایک کرده

منم ساری در خدمتیم…

2 لایک کرده

با زبان MQL5 متاتریدر

1 لایک کرده

چند روزیه که میام اینجا و مطالب دوستانو میخونم

دارم فکر میکنم شاید بد نباشه ماهایی که کد نویسی کردیم و تجربه تولید ربات داشتیم یه تاپیک برای آموزش ربات نویسی بزنیم و قطعه کد های مفید خودمونو منتشر کنیم تا شاید برای دوستانی که تازه کار هستند مفید باشه

2 لایک کرده

هر از گاهی متا رو باز میکنم و دوباره میبندم :slight_smile: نوشتن ربات برای فارکس تا یه جایی جذاب و سرگرم کنندست . این روزا دارم روی یه پروژه غیر فارکسی کار میکنم

1 لایک کرده

تشکر بابت زحمات…

2 لایک کرده

اکثر اکسپرت هایی که ساخته می شوند روند گرا هستند….بازار به طور کل و تقریبا در ۸۰ درصد مواقع رنج و ساید هست …پس کسی که رباتی می نویسه باید متوجه این موضوع باشه …پس اول اینکه نباید ربات شما ۲۴ ساعته فعال و روشن باشه و باید در بازه های زمانی مختص به سیستم معاملاتی روشن باشه …پس بک تست گرفتن خطا داره….دوم باید در یک بازه زمانی فوروارد تست داشته باشید و وقت و زمان بذارید…سوم اینکه ربات شما علاوه بر تمامی نکات فنی که دوستان برنامه نویس برای بهینه سازی و استحکام بهتر می دونند باید آمار دقیقی از استیمنت اون داشته باشید و اون رو تحلیل کنید…در نهایت می تونید بر اساس این داده ها قسمت تکنیکال مدیریت ریسک و سرمایه رو در اون اعمال کنید و به سود دهی برسونید

2 لایک کرده

کتابخانه هاشم

2 لایک کرده

عجب سایت خوشگلی بود، اکسپرت و طنزو خوب ترکیب کرده

2 لایک کرده

من یه اکسپرت متاتریدر 5 نوشتم برا یه استراتژی ترید روی طلا که دارم. اوتو ترید نیست فقط آلارم می ده من می رم سراغ چارت. اگر چیزی باشه که دنبالشم ترید باز می کنم. اینطوری مدام به چارت نگاه نمی کنم

2 لایک کرده

دوستانی که علاقمند باشند برای کمک حال شدن تو این شرایط هر اندیکاتور و اکسپرتی داشته باشند بصورت رایگان براشون در محیط متاتریدر 4 یا 5 انجام میدم ایدی بله و تلگرام siabfx

2 لایک کرده

آموزش ساخت ربات بدون دانش برنامه نویسی توسط Fxdreema.com

2 لایک کرده

آموزش ساخت ربات بدون دانش برنامه نویسی توسط forex strategy builder

1 لایک کرده

خوشحال میشم مشارکت کنید :slight_smile:

2 لایک کرده

ببین من تو ربات رسما tp رو حذف کردم تا وقتی شرایط فراهم باشه sl با قیمت حرکت میکنه وقتی روند برگشت sl ثابت میشه و از معامله میاد بیرون حالا چه با نسبت یک چه با نسبت سه

3 لایک کرده

من نمیتونم اعتماد کنم اگر خریدی محتاطانه پیش برو

3 لایک کرده

درسته باید با مدیریت ریسک درست استفاده بشه وگرنه ما خودمونم تحت تاثیر احساسات تریدمون پر از ریسکه

1 لایک کرده

سلام

بازار بر اساس احتمالاته و ما وقتی میگیم ربات میتونه سودده باشه منظورمون اینه که یه ربات خوب مثل یه تریدر خوب بتونه با ریسک کم ماهی ۵ تا ۱۵ درصد به ما سود بده اونم تو یه بازه طولانی مدت

اکثر موسسات بزرگ و مارکت میکر ها با ربات و الگوریتم دارن فعالیت میکنن تو بازار

هیچ رباتی نمیتونه صد در صد به ما تحلیل درست بده هیچ تریدری هم نمیتونه صد در صد تحلیل درست بده

ربات میتونه نقطه ضعف های انسانی یه تریدر مثل احساسات و اشتباه های محاسباتی و خستگی رو پر کنه

4 لایک کرده