ربات ترید_نظرتون چیه؟

بچه ها نظرتون راجب ربات ترید چیه ؟ منبع خوبی داخل و خارج از ایران میشناسید ؟

اون ربات و الگوریتم اگر سود ده بود بانک ها میخریدنش, در دسترس عموم قرار نمیگرفت

یکی از دوستانم 4000 تا گذاشته و توی 2 ماه قبل 1500 دلار روی هم بهش سود داده و برای مثال امروز که برای شخص من نه جفت ارز نه طلا جالب بود میگه 400 دلار سود کرده رباته!
بهش گفتم من شک دارم که در طولانی مدت اینطوری بهت سود بده
اما حداقل تو این تقریبا 3 ماه انگار راضیه
حقیقتا دو دل شدم !
از این جهت که خب چرا خودم نمیذارم و بعد با خودم میگم باید صبور باشم و در طولانی مدت نظاره گر باشم چون دقیقا به قول شما اگر قرار بود هرکس اینقدر راحت پول در میاورد اقتصاد بهم میخورد
اینکه هرکسی یه ماشین کشیر داشته باشه بخواد اینطوری سود بده سنگ رو سنگ بنا نمیشه
اما اینکه بگم قلقلکم میده این موضوع مخصوصا که هرماه سودشو به حسابش ریختن دروغ نگفتم!

خب یکسری ربات ها هستند که دقیقا همین استراتژی هایی که ما ترید میزنیم رو اجرا میکنن و بدون درگیر کردن احساسات و میتونه انینمونه ربات ها خوب باشه عملکردشون چون بر اساس یک ستاپ خوب نوشته شده اند دگ

چیز عجیبی نیست ولی خب با توجه به اینکه مارکت یه بازار پویا و در حال تغییر هست عملکرد ربات ها مثل عملکرد خود ستاپ های ماهم نیاز به بهینه سازی داره و نمیشه گفت همیشه عملکرد یگسانی خواهند داشت و این ریسک هم هست همونجور ک برای تریدر هست برای ربات ترید هم هست

هر برنامه و استراتژی معاملاتی که دارید رو میشه تبدیل به ربات کرد. زبان برنامه نویسی Mql5 برای متاتریدر هست؛ می‌تونی خودت یادش بگیری، از هوش مصنوعی کمک بگیری، یا بدی یکی برات بنویسه.

اگه دنبال رباتی که عجی مجی کنه برات پول چاپ کنه که اون بازارشون بیشتر اسکم هست.

یه چرخی قسمت CodeBase و Market بزن و نظرات/نتایج تست رو هم بخون. میتونی رباتاشون رو تست کنی و با استراتژی و پارامترهاشون آشنا بشی. بعدش ببین کجا میتونی استفاده ش کنی. یا هم این پروسه بسپار هوش مصنوعی؟ !

چرته دوست عزیزم وقتتو صرف دانش خودت کن زودتر به نتیجه میرسی هیچ پولی مفت به دست نمیاد :heart:

بله ممنون فکر میکنم درنهایت همینطوره

ممنونم از راهنماییتون فکر میکنم خیلی به من و بقیه دوستان میتونه کمک بکنه :smiling_face: