ربات ترید_نظرتون چیه؟

بچه ها نظرتون راجب ربات ترید چیه ؟ منبع خوبی داخل و خارج از ایران میشناسید ؟

اون ربات و الگوریتم اگر سود ده بود بانک ها میخریدنش, در دسترس عموم قرار نمیگرفت

یکی از دوستانم 4000 تا گذاشته و توی 2 ماه قبل 1500 دلار روی هم بهش سود داده و برای مثال امروز که برای شخص من نه جفت ارز نه طلا جالب بود میگه 400 دلار سود کرده رباته!
بهش گفتم من شک دارم که در طولانی مدت اینطوری بهت سود بده
اما حداقل تو این تقریبا 3 ماه انگار راضیه
حقیقتا دو دل شدم !
از این جهت که خب چرا خودم نمیذارم و بعد با خودم میگم باید صبور باشم و در طولانی مدت نظاره گر باشم چون دقیقا به قول شما اگر قرار بود هرکس اینقدر راحت پول در میاورد اقتصاد بهم میخورد
اینکه هرکسی یه ماشین کشیر داشته باشه بخواد اینطوری سود بده سنگ رو سنگ بنا نمیشه
اما اینکه بگم قلقلکم میده این موضوع مخصوصا که هرماه سودشو به حسابش ریختن دروغ نگفتم!

خب یکسری ربات ها هستند که دقیقا همین استراتژی هایی که ما ترید میزنیم رو اجرا میکنن و بدون درگیر کردن احساسات و میتونه انینمونه ربات ها خوب باشه عملکردشون چون بر اساس یک ستاپ خوب نوشته شده اند دگ

چیز عجیبی نیست ولی خب با توجه به اینکه مارکت یه بازار پویا و در حال تغییر هست عملکرد ربات ها مثل عملکرد خود ستاپ های ماهم نیاز به بهینه سازی داره و نمیشه گفت همیشه عملکرد یگسانی خواهند داشت و این ریسک هم هست همونجور ک برای تریدر هست برای ربات ترید هم هست

هر برنامه و استراتژی معاملاتی که دارید رو میشه تبدیل به ربات کرد. زبان برنامه نویسی Mql5 برای متاتریدر هست؛ می‌تونی خودت یادش بگیری، از هوش مصنوعی کمک بگیری، یا بدی یکی برات بنویسه.

اگه دنبال رباتی که عجی مجی کنه برات پول چاپ کنه که اون بازارشون بیشتر اسکم هست.

یه چرخی قسمت CodeBase و Market بزن و نظرات/نتایج تست رو هم بخون. میتونی رباتاشون رو تست کنی و با استراتژی و پارامترهاشون آشنا بشی. بعدش ببین کجا میتونی استفاده ش کنی. یا هم این پروسه بسپار هوش مصنوعی؟ !

چرته دوست عزیزم وقتتو صرف دانش خودت کن زودتر به نتیجه میرسی هیچ پولی مفت به دست نمیاد :heart:

بله ممنون فکر میکنم درنهایت همینطوره

ممنونم از راهنماییتون فکر میکنم خیلی به من و بقیه دوستان میتونه کمک بکنه :smiling_face:

دوستان سلام؛

این تاپیک جهت به اشتراک گذاری نظرات تمامی تریدرانی است که از “ربات های معامله گر” برای ترید استفاده میکنن!

لطفا اگر کسی رباتی داره که داره سود مستمر ازش میگیره و راضی هست ممنون میشم اسمش رو با ما و بقیه هم به اشتراک بزاره تا همه بتونن تو این شرایط سخت از بهترین ربات های تست شده روی حسابشون استفاده کنند!

لطفا نام رباتی که استفاده میکنید به همراه سبکش و دلایلتون جهت استفاده از این ربات و اینکه برای چه کسانی می‌تونه مفید باشه و برای چه کسانی نمیتونه مفید باشه کامنت هاتون رو به اشتراک بزارید.

تاکید میکنم فقط نام ربات هایی رو به اشتراک بزارید که یا حداقل یک ماه یا با فروارد تست، تست شده اند؛ بک تست ارزشی ندارد!

موفق باشید.

خب این پست قراره بشه مرجع اسکم :man_walking:.

:hollow_red_circle:لطفا پولی به کسی پرداخت نکنید و در صرافی پیشنهادی حساب باز نکنید :hollow_red_circle:

کسی که ربات سودده داشته باشه نیاز مالی برای فروشش نداره.

اگه رایگان معرفی شد مشکلی نداره

اینم در نظر بگیر اکثر ربات های رایگان هم سازندشون چون چیزی بهشون نمیرسه تلاشی برای درست ساختنش نمیکنن

Glory money management EA

تنها رباتی که هیچ وقت از استفاده ازش پشیمون نخواهید شد

ربات کوانتوم کوئین

سبک استراتژی این ربات چیه؟

و اینکه برای سرمایه کم هم میشه ازش استفاده کرد؟

لطفا توضیحات کاملتر از نتایج این ربات بعد از استفاده خودتون رو هم بگین تا صفر تا صد ربات برای استفاده ما و دوستان روشن بشه.

با تشکر

سبک استراتژی این ربات چیه؟

و اینکه برای سرمایه کم هم میشه ازش استفاده کرد؟

لطفا توضیحات کاملتر از نتایج این ربات بعد از استفاده خودتون رو هم بگین تا صفر تا صد ربات برای استفاده ما و دوستان روشن بشه.

با سپاس

سبک استراتژی این ربات مدیریت سرمایه شماست و چون مدیریت سرمایه اصلی ترین بخش هر سبک معاملاتی هست شما با داشتن این ربات هیچ وقت از استفاده ازش پشیمون نخواهید شد.

برای مثال شما قصد دارید برای هر اردر 1% ریسک کنید, این ربات با تنظیم لات سایز نسبت به فاصله نقطه ورود و SL, لات سایز رو محاسبه میکنه و هر جا که SL رو بزارید صرفا 1 درصد از کل سرمایه رو در معرض ریسک قرار میده

این ربات اسراتژی نداره اما باعث میشه که هر استراتژی ای که خودتون داشته باشید به سود دهی نزدیک تر بشه.

این ربات خودش اردر باز نمیکنه صرفا مدیریت سرمایه رو برای اردری که شما میخوای باز کنی انجام میده

فهمیدم،

این پس یک ربات معامله گر نیست، یک اکسپرت کمکی هست.

شدیدا در اینده پشیمون خواهید شد بخاطر طرز فکرتون دوست عزیزم.
لطفا بازار رو یاد بگیرید و دنبال ربات و اکسپرت نباشید چون همچین چیزی وجود نداره.
تنها دستگاه کمک کننده شما اکسپرت مدیریت سرمایه و اندیکاتور alert خواهد بود.همین و بس
با احترام

اگر قرار بود با ربات پول در بیاد که خود ربات رو نمیفروختن

یاد استاد امامی افتادم که مانیتور و سیستم تریدشو گذاشته بود واسه فروش :joy: