چطور سیستم معاملاتی خود را تبدیل به ربات کنیم؟

افرادی که استراتژی مکانیکال دارن و میخوان تبدیل به اکسپرت کنن اعلام حضور کنن💪

7 لایک کرده

سلام ……………………
:index_pointing_up:

3 لایک کرده

اگر که دوستان حمایت کنن حتما آموزشش میدم🌹

4 لایک کرده

درود بر شما……….

:hand_with_fingers_splayed:

4 لایک کرده

:raised_hand::raised_hand: ……………………………..

3 لایک کرده

درود منتظر آموزش هستم

4 لایک کرده

ایول چه خوب

کاملا مسلط هستید؟

3 لایک کرده

میخوام بدونم شما استراتژی معاملاتی دقیق و مکانیکالی دارید که بخواید به ربات تبدیلش کنید؟

اگر استراتژی کاغذی و دقیق دارید یعنی با دیدن اتفاق خاصی روی چارت نقطه ورود و استاپ لاس و ریوارد مناسب میدونید و ازش بک تست و فوروارد تست گرفتید و وین ریت استراتژیتون میدونید راحت میتونیم تبدیلش کنیم به ربات💪

این سوال بالا همه دوستانی که تصمیم به نوشتن ربات دارن لطفا جواب بدن:backhand_index_pointing_up::backhand_index_pointing_up::backhand_index_pointing_up::backhand_index_pointing_up:

6 لایک کرده

سلام لطفا به سوالی که پرسیدم توی کامنت آخر جواب بدید🌹

1 لایک کرده

سلام لطفا به سوالی که پرسیدم توی کامنت آخر جواب بدید🌹

2 لایک کرده

سلام

لطفا به سوالی که پرسیدم توی کامنت آخر جواب بدید🌹

1 لایک کرده

بله……………………………………

2 لایک کرده

سلام

لطفا شما هم به کامنت جواب بدید🌹

1 لایک کرده

در صورتی که تعدادمون به یک حدی برسه میتونیم یک گروه در تلگرام یا فعلا در اپلیکیشن داخلی به خاطر شرایط نت ملی تشکیل بدیم بریم برای ساخت ربات✔️

7 لایک کرده

سلام چه جوری متوجه بشم اکسپرت رباتی که دارم میتونه سود ده باشه

2 لایک کرده

سلام آقا مهدی،شما باید قبل از اینکه ساخت ربات شروع کنی استراتژی مشخصی برای ترید داشته باشی بکتست شده با در صد وین ریت قابل قبول همچنین نقطه ورود ،استاپ گذاری و ریوارد مشخص

اگر همچین سیستمی داری من آماده هستم برای نوشتن ربات کمک کنم🌹

1 لایک کرده

بله داریم کاملا آمادس خودم هم قبلا بارها تلاش کردم که ربات بنویسم حتی چندین اندیکاتور خوب هم نوشتم برای تریدینگ ویو و متاتریدر به کمک هوش مصنوعی، ولی در آخر نتونستم دقیقا اون چیزی که میخوام رو درست کنم و برگشتم سراغ تقویت روانشناسی و کنترل طمع

3 لایک کرده

سلام ، منم میخوام استراتژی مو ربات کنم ولی برای ربات شدن فک نکنم بشه چون عوامل زیادی داره و مثلا این موقع این و اون موقع این و با یه تغییر ریز تمومه برعکس میشه

2 لایک کرده

چقدر عالی که شما یک سیستم معاملاتی و مکتوب با وین ریت مشخص داری.این نشونه دقت بالا و انظباط یک تریدر هست.

برای تبدیل استراتژی شما به اکسپرت لازمه درک درستی از سیستم شما داشته باشم لطفا در پیام خصوصی یک توضیح مختصر به همراه چند اسکرین شات از معاملاتتون برام ارسال کنید🌹

3 لایک کرده

سلام دوست عزیز

قطعا اگر استراتژی شما مکتوب و داری قواعد و قوانین خاصی باشه قابلیت ربات شدن داره،اینکه اگر یکجایی مارکت و سیستم به اون شکلی که میخواید عمل نکنه معامله معکوس میشه نشون از ظرافت و دقت سیستم معاملاتی شماست و اگر دقیق قوانین مکتوب کرده باشید میتونه تبدیل به اکسپرت با وین ریت مناسبی باشه.شما هم در یک پیام خصوصی سیستم معاملاتیتون با توضیح و اسکرین شات ارسال کنید تا راهنمایی کنم🌹

4 لایک کرده