سلام و وقت بخیر
اندیکاتور یا دستیار ترید برای اونس طلا اگر میشناسید معرفی بکنید
سلام و وقت بخیر
اندیکاتور یا دستیار ترید برای اونس طلا اگر میشناسید معرفی بکنید
خخخ
پیدا کردی بما هم بگو
درود
خود کندل ها
یعنی نقطه آخر
همون نقطه اوله که میبینی🫣
فقط و فقط رفتارشناسی خود کندلهای مربوط به انس که با تداوم مشاهده ی چارت حداقل ۲سال به دست میاد
دوستان نمیدونم چه اصراری هست اکثرا دوست دارن سخت ترین نماد برای ترید رو کار کنن
اگه نسخه اصلی اندیکاتور gainz algo v2 alpha رو پیدا کنی انگار گنج قارون رو پیدا کردی من میدونم کی داره ولی کدشو نمیده
من یه ربات شخصی دارم که میتونه کمکت کنه
ولی مسولیت استفاده با خودته
اگر خواستی آیدی بله یا روبیکا بده، برات بفرستم
البته فقط برای طلا نیست، رو همه نماد ها میتونی استفاده کنی
بهت نواحی ورود احتمالیو میده
سخت نیست.اتفاقا شیرینه
سنتب مهم ترین مساله است
کلا نیست اگه کسی هم بگه هست کلاه برداره. ترید رو یاد بگیر خودت ترید کن.
ایدیشو بده شاید راضیش کردیم ![]()
الان که با متاترید تحت وب کار میکنیم هیچکدام از اندیکاتورها بکار نمیاد . شما چطور استفاده میکنید ؟
درود استراتژی اسکالپینگ با وین ریت 69.5% مولتی تایم فریم سی دقیقه به پنج خوبه یا مناسب نیست
با بروکر وینگو میتونی به متا تریدر وصل بشی
سلام و وقت بخیر
آیدی بله : feri202626
اندیکاتوری که ۱۰۰ سبگنال بده ۱ اشتباه نداده
روی طلا و چارت معکوس طلا برای فروش ست میشه کرد تایم فریم ۱۰ ثانیه
حد ضرر زیر کندل پامپ تارگت خودکار مشخص میشه ، بعنوان اکسپرت هم کار میکنه.
و چیزی که برا خودم از همه مهمتره نشخار دیگران رو نشخار نکردم یا با شاگردی بقیه شاگردا استاد بخوام بشم ، بر اسلس فرکتال های ۲ گانه ساخته شده که تا امروز کسی حتی بهشون اشاره هم نکرده .
ایده ای که اونقدر سود داد بروکر برگ ریزان اومد ایران منو دید ، اندیکاتورش هست ، شما چی داری ؟
یادگیری ترید نیاز به پیشنیاز نداره یعنی ۲ تا تریدر رو میبینی در نگاه اول هر دو تریدر هستند اما یکی تا دیروز گلفروش بوده تو پارک اون یکی از پست معاونت فلان کارخونه سیمان اومده شده تریدر . تو فضای مجازی هم هر ۲ ۱ کامنت بیشتر نمیتونن بزارن ، همینه که ته دوره های اموزشی هیچی در نمیاد .
ربات عین مور و ملخ ریخته تو مارکت متا ، عجب بازاریه ولی بازم میخرن اونو میفروشن !
من شما رو نمیشناسم ولی گویا اطلاعات خوبی دارید و سال ها ترید کردید اینجا خیلیا هستن تازه واردن حتی آموزشم ندیدن شما بیای به این بنده خدا ها اندیکاتوری نشون بدی که ترید کنید رو ده ثانیه هوا بر میداره فکر میکنن مثل شما میتونن ترید کنن به فنا میرن بگید بهشون ترید رو ثانیه سال ها تجربه میخواد
دوست من نمیخواد . ستاها تجربه نمیخواد . سرعت میخواد . تو تایم ۱۰ ثانیه تو چطور میتونی با رعایت اصول ریسک وارد و خارج بشی ؟ میدونی تو قرار داد بروکری که نخونده امضا میکنیم اضلا تضمین نکرده استاپ یا تارگت سر قیمتی که مشخص کردب فعال شه و عمل کنه ؟!؟!؟!
به تصویری که فرستادم نگاه کن . ۲ تا خط قرمز محدوده ی استاپ و وروده که یه ارتفاع مشخص داره . اون میشه یه عددی به پوینت یا پیپ . طلا و ین رو جدا میکنیم د ر خصوص ما بقی حرف میزنیم . سیگنال ارسال میشه ، بر اساس ریسک مجاز مثلا 2 درصد که ضبح که شروع کردی میشه 200 دلار یه فاصله داری تا قرمز کف . مثلا 20 - اینها رو تقسیم میکنی میشه 10 یعنی اگر استاپ بخوری با 10 لات 200 دلار از دست میدی .
اینجا خودش یه نکته داره . تو باید با سیستمی کار کنی که معیارش کندل بسته شده باشه . تارگت هم مشخصه .
ببین حرف زیاده . کو گوش شنوا
اون لوگوی متا تریدر رو دقت کن . ۳ نفرن که دستشون تو جیب همدیگست ! ترید یه جنگه که کسی برندست که ضربه ی درست رو بزنه . تو برنده ها هم کسی که اول ضربش بشینه با اون اخری یه امتیاز نمیگیرن .
تریدینگ ویو چیزی داره بناخم وبهوک . تو وبهوک رو ست میکنی . یه شماره میدی به هر سیگنال و وقتی سیگنال ارسال میشه بر اساس قوانین ریسک و مدیریت که ست کردی براش 10 تا ترید انجام میشه .
دی دالیو یه اصل داره بنام هولی گریل . جام مقدس . میگه وقتی پرتو میچینی باید جوری باشن که از نظر عدد رابطه ی ۲ وجهی با هم کخاف باشن .
یعنی شما 100 دلار خرید یورو دلار کنی و 100 دلار خرید اوزترالیا دلار امریکا و فکز کنی سرما یه رو تقسیم کردی اشتباه کردی
کل مشاهیر معاصر بورس رو بیار یجا بشون و بپرس تو روند ضعودی سود کردین یا نزولی ؟ همه میگن نزولی از 1928 تا 2008 . الان کمترین دسترسی به چارت معکوس نیست تو ایران برای عموم .
من با پشتیبانی بایتیکل و فرود صحبت کردم . تو باغ نیستن کلا چون برنامه نویسن .
الان این یه چارت معموله . شما باید چارت ۱ تقیبم بر پوند دلار نیوزیلند رو هم داشته باشی . با اینورت فرق میکنه
تو این ظزایط پولی که با بدبختی در اومده میره تو جیب اون ۲ نفر و یه عده بیل فروش و وسط خواب
این چارت رو ببین
چارت معکوس یورو و ین ژاپن . ۲ تا سیگنال داریم . اولی پامپ قرمز و دومی پامپ زرد . استاپ ها کجاست زیر کف کندل ورودی . این سیگنال باهاش شما رو ن.ک قله میفروشی .
سیگنال 50 درصده و مدیریت هم 50 درصد . هر دو دقیقا مثل بال هستن .
تو 10 ثانیه انگشت ادم با ماشین حساب بخواد لات سایز در بیاره استاپ بزاره گره میخوره . پس شما باید کمک دستیار داشته باشی.
تماس دست های پشت پرده ی دنیا شاید صدای تصمیماتشون به گوش کسی نرسه اما مدل رفتاریشون روی چارت دارای هارمونیه و قابل رویت برای اونها که نگاه میکنند و می بینند . سیگنال فروش تمام شرکت های امریکاییی که تو جنگ شدن دریای خون رو پبدا میکنم و حتما میفرستم . 1 ماه قبل جنگ نتفلیکس سیگنال فروش داده بود که هفته ی بغدش جمع شدن و سهام باقی تهیه کننده ها رو هم خرید .
ببخشبد خیلی تایپ کردم اما به قول بزرگواری :
Win 3 out of 10 and you are in the hall of fames
سیگنال ضعیف بگیر اضلا با یه ار اس ای کار کن اما مدیریت ریسک رو جدی باش. 3 تا از 10 تا تارگت بزنی بار خودتو بستی
چای هم بریزه لطفا
اقا فرهاد خصوصی هم عرض کردم . حساب هزار دلاری باشه من برا 100 دلار سفته میدم بعنوان حسن انجام کار با درا دان منفی 10 درصد ترید رو با اموزش شروع میکنم . اکانت تریدینگ ویو باید باشه که بدون انتشار سورس کد بتونم دسترسی بدم به اندیکاتورم . حداقل 10 درصد سود خالص با 2 ساعت کار . تکنیک هم کار خودمه . فرکتال ۲ گانه .
کل مدرسین ایران رو با کش به هم ببندیم بگین ۱ نفر میخوایم جوری ترید کرده باشه سود گرفته باشه برووکر بهش پیام داده باشه برا دیدنش جلسه ست کرده باشه . نداریم.
اسم نمیارم . همین الان مورد دارم تو جلسهه ی اموزشی سیستم من 5 سال پیش شرکت کرد . 4 تا کلاس دیگه هم رفت الان برا خودش برنده تو پراپ لایود میزاره بازیرگر هنر پیشه میاد ولی چارت رو نشون نمیده .
چرا ؟ چون چیزی کشف نکرده . برا چی یه ادک باید بیاد اعصاب خوودشو خورد کنه همه رو بزنه کنار بشه خدا ؟
خدا رو مگه همه قبول دارن ؟
من فقط خیلی دوست دارم یه مرد پیدا شه سر شماری کنه کلا چند نفر شدن مدرس بازار مالی یه روز بیاد یه محل بگیره اقایون و خانوما رو با سوابق کاری معرفی کنه همه بشینن لایو ترید . تنها راه نجات جاعه ی تترید ایران اینه و بس
نامردم کل در امد از محل شهریه کلاس رو ندم خانهی کودکان پروانه ای
فقط با استاد استاد کردن بیخود اسم فارکس و بازارهای مالی رو خراب نکنید
من نماینده ی لایت نموندم چون باید میرفتم دبی و حالم از خودم به هم خورد تو سفر اول وقتی یه دختر ایرانی دیدم با چشکان غمزده یه زن چادری با دمپایی اومد دنبالش فرودگاه امام . بدم میاد از اونجا . حال امروز ما جواب نامردیه دیروزمونه . دیروز اونا ماهیگیر بودن الان عقده شاه ماهی ایرانی دارن تا کمتر حس حقارت کنن