کد نویسی ربات اتوماتیک ترید تموم شد و امروز تستش کردم 90 درصد سود فقط یه مشکل کوچیک در استاپ هوشمند دارم اونم درستش کنم به حداقل ضرر میرسیم. اما در کل 90 درصد سود بود امیدوارم برای اونم یه راه حلی پیدا کنم
کد نویسی ربات اتوماتیک ترید تموم شد و امروز تستش کردم 90 درصد سود فقط یه مشکل کوچیک در استاپ هوشمند دارم اونم درستش کنم به حداقل ضرر میرسیم. اما در کل 90 درصد سود بود امیدوارم برای اونم یه راه حلی پیدا کنم
دمت گرم واقعا خسته نباشی چند شبانه روز کدنویسی و تست کردن خودش یه پروژه سنگینه
فقط اون ۹۰ و ۱۰۰ درصد سود رو فعلا خیلی جدی نگیر چون نتیجه یک تست کوتاه مدت به تنهایی چیزی رو ثابت نمیکنه مهم اینه ربات رو توی شرایط مختلف بازار و روی دیتای طولانی تر بک تست و بعد فوروارد تست کنی
مخصوصا همین استاپ هوشمند خیلی مهمه چون ممکنه توی تست اولیه سود بالا باشه ولی با چند حرکت بد بازار کل نتیجه تغییر کنه
به نظرم عجله نکن اول پایداری ربات رو ثابت کن بعد برو سراغ ربات فست اسکلپ
در هر صورت اینکه خودت ایده رو تبدیل به ربات کردی و داری تستش میکنی خیلی بهتر از اینه که فقط یه ربات آماده بخری و به سودهای روی کاغذش اعتماد کنی
سلام. ممنونم بله حق با شماست والا از صبح گذاشتم تست همش تو سود بسته میشه البته تو ضررهم بسته شده اونم مشکل ضعیف بودن استاپ هوشمنده که اونم انشالله حلش میکنم بعد اینکه نهایی شد میذارم یک ماه تست شبو روز . .. همینکه بعد این همه خستگی جواب داده کلی ذوقو شوق داره ![]()
بله . ربات های آماده اصلا کارایی ندارن . ریسک و ضررشون بالاست این ربات رو بر اساس خواسته ها و انتظارات خودم طراحی کردم …و جوری رو هر دستورش کار کردم که حتما باید اون خواسته مو انجام بده . امیدوارم استاپ هوشمندشو اون جوری که دوس دارم اوی شه دیگه مشکلش حله…
به به ایشالا پر سود باشی
آره دقیقا فرقش همینجاست ربات آماده رو نمیشه با چیزی که خودت بر اساس سیستم و نیازت ساختی یکی دونست
وقتی خودت منطق ورود و خروج و مدیریت معامله رو مشخص کردی حداقل دقیقا میدونی ربات چرا وارد شده و چرا خارج شده
فقط روی اون استاپ هوشمند عجله نکن چون به نظرم مهمترین بخش ربات همینه و ممکنه کل نتیجه رو عوض کنه
اول روی دیتای زیاد و بعد روی فوروارد تست ببین واقعا همون رفتاری که میخوای رو انجام میده بعد برو سراغ حساب واقعی
اون ۹۰ و ۱۰۰ درصد سود اولیه جذابه ولی چیزی که ارزش داره اینه که ربات بتونه همون عملکرد رو در شرایط مختلف بازار تکرار کنه
بله این استاپ هوشمند خیلی مهمه یعتی این حل بشه نتیجه یک ربات سود ده هستش یعنی راحت بذار ربات کار کنه برو بگیر بخواب مشکلی که هست و من متوجه شدم وقتی استاپ میذاری برای هر معامله اصلا بروکر جوری تعریف شده میاد استاپتو میزنه من خیلی دقت کردم استاپ نمیذاری کندل مسیر خودشو میره تا استاپ میذاری کندل همش میره سمت استاپ بازی میکنه سکته میده
حد سود تیپی هم همینه تا مشخص میکنی کندل تا اونجا میرسه بازی در میاره همه اینا رو تو رفتار ربات در نظر گرفتم لامصب این استاپ هوشمند حل شه دیگه ضرر آنچنانی نداریم
با تستی که از ربات داشتم امروز تو هر شرایطی اوکی هست و بیشتر سود ده هستش فقط زمانی ضرر کرده که من اومدم یه تستت حد ضرر براش انجام دادم و از اونجا ربات با بازی کندل های فنری رفته تو ضرر باید خیلی خیلی هوشمدانه کار بشه این قسمتش یعنی این 2 تا رباتی که درست کردم واقعا عالی هستن چون من قبلا ربات پولی خریدم بر عکس تبلیغاتشون اصلا سود ده نبودن. یعنی اینجوری بگم حتی من ریپنت یا تاخیر و غیب شدن سیگنال رو هم به صفر رسوندم تو این ربات… حتی من ربات اسکلپ سریع رو هم طراحی کنم هر سه رباتم 1 مشکل رو دارن فقط اونم استاپ هوشمندشه البته اینم بگم هنوز برای استاپ هوشمندش زیاد تمرکز نکردم فقط در حد تست بوده امیدوارم اینم ممکن بشه .
مرسی داداش گلم …حیف اون همه آموزشی که دیدم اصلا به کارم نیومد و حیف اون همه هزینه ربات کردم الکی نزدیک 300 دلار رفت .یعنی من اگر روز اول با این سایت آشنا میشدم ضرر نمیکردم
البته چند شبانه روز نبود چند ماهه حدود 6 ماه شایدم بیشتر .. با کلی مسخره دوستان که میخندیدن و حتی آشنایان نزدیک که میگفتن من خودم برنامه نویسم نتونستم هر کاری کردم و کلی تیکه بارم میکردن . منتظرم ساکتشون کنم بعد راه افتادن ربات
![]()
باریک الله دادش الان در بک تست گیری راضی هستی نتیجه ی دلخواه و داده بهت ؟
الته اچ اف تی و خیلی جاها نمیزارن استفاده کنیا اینو حواست باشه الکی سود نگیری بگن نمیدن
سلام. ممنونم دوست عزیز … تا به اینجا که خوب بوده .. البته من فقط در ایده پردازی خیلی قوی هستم و این ربات رو طبق خواسته های خودم درست کردم از بابت علم ترید به پای استادان عزیز نمیرسم واقعیت رو بخوام بگم من خودم تازه کارم اما ایده هام رو میتونم پیاده کنم و به نتیجه برسونم
خیلی ممنونم که به این مورد اشاره کردین و اصلا حواسم بهش نبود ..اما با اینکه نمیدونستم باز کردن پوزیشن ربات رو چند زمانه تعریف کردم حتی میتونه مثل انسان شبیه ساز باشه… قبلا برای اینکه پیج اینستاگرام من سریع رشد کنه خیلی ربات خریدم و در نهایت اینستا با محدودیت هاش بلاکم میکرد و هر سری از یک هفته تا یک ماه منتظر مینشستم تا اینستا از بلاکی در بیاره اما یه ربات طراحی کردم که رفتارش شبیه انسان بود لایک میکرد استوری چک میکرد کامنت میذاشت مثل انسان اکسپلور گردی میکرد و موس مثل رفتار انسانی روی مانیتور تکون میخورد و من صبح تا شب بدون اینکه خودم فعالیت کنم ربات به جای من کار میکرد و همه هم فکر میکردم من لایکشون کردم کامنت گذاشتم و تشکر میکردن
و بعضا در جریان نبودم بهشون میگفتم خواهش میکنم
و هیچ وقتم بلاک نشدم
حتما موردی که شما اشاره فرمودین رو برسی میکنم ممنونم ![]()
ذهنمو درگیر کرد HFT باید الان برم یه گزینه بع ربات اضافه کنم که با فعال کردن اون در پوزیشن های بالا فاصله میلی ثانیه ای بندازه و یکم طبیعی تر رفتار کنه. اول صبحی شوکه شدم
آخه من تا 2000 هزار پوزیشن در لحظه هم باز کردم سریع 2000 دلار سود برداشته اما باید برای این داستان فکری بیندیشم
فردا بروکر پولمو نده بدبخت میشم
البته تا الان دمو کار کردم
دقیقا دکتر افشار هم میگه ربات ها رو اونجور که مد نظر خودشه میسازه افرین بهت