از امروز قرار است در این بخش بهصورت منظم درباره دنیای ارزهای دیجیتال گفتگو کنیم؛ از بیتکوین و پروژههای مطرح گرفته تا کوینهای جدیدی که شاید کمتر اسمشان را شنیده باشید.
در اینجا قرار است چه کار کنیم و چه چیزهایی یاد بگیریم؟
• آشنایی با انواع کوینها: بررسی میکنیم هر ارز دیجیتال چیست، چه کاربردی دارد و چه آیندهای میتواند داشته باشد.
• طراحی استراتژی معاملاتی: یاد میگیریم چطور خرید و فروشهای اصولی انجام دهیم، زمان مناسب ورود و خروج را تشخیص دهیم و ریسکها را مدیریت کنیم.
• تحلیل دقیق بازار: با تحلیل تکنیکال و فاندامنتال، روندها و رفتار بازار را بهتر میشناسیم تا تصمیمهای دقیقتری بگیریم.
• مدیریت سرمایه: روشهای حفظ و رشد سرمایه در شرایط مختلف بازار را مرور میکنیم تا از نوسانات غافلگیر نشویم.
• پیگیری اخبار مهم: آخرین خبرها و تغییرات مهم دنیای کریپتو را بهصورت خلاصه و قابلفهم بررسی میکنیم.
• پرسش و پاسخ: هر سؤال یا ابهامی داشتید، میتوانید مطرح کنید تا با هم بررسی و حلش کنیم.
در مجموع، از امروز به بعد هر روز محتوای مفید و کاربردی در این بخش قرار خواهد گرفت.
استراتژی:
اول باید شما روی هر چارتی که داری باید اندیکاتور های MACD، STC و KST رو داشته باشید. اینجوریه که هر وقت این سه تا باهم یه جا رو سیگنال دادن یا حدقل MACD و STC سیگنال داد و دو تا خط KST به هم نزدیک شده شما با توجه به اینکه سیگنال نزولی هست یا صعودی پوزیشن لانگ یا شورت میگیری. ریسک به ریوارد باید ۱.۳ باشه. و حد ضرر هم میزاری پایین ترین لوی قبلی. منظورم از قبلی بین ۱ تا ۵ تا ی قبلی هست. اگر هم فقط یکی از کندل ها سگنال دادن وارد نشین احتمال ضرر زیاد هست. البته من نگفتم اصلا ضرر نمیکنید. هیچ استراتژی نیست که با اون ضرر نکنید. پس اماده ضرر هم باشید. البته یه نکته ی دیگه هست من تست کردم روی رمز ارزهای DOGEIRT و ENJIRT خوب کار میکنه. اگر خواستین روی رمز ارز دیگه هم کار کنین حتما اول تست بکنین. راستی توی تایم فریم ۱۵ دقیقه ای کار میکنه. و یه چیز دیگه داخل MACD اگر سیگنال صعودی بود باید زیر اون خط وسط باشه که بخرید اگر هم نزولی بود باید بالای اون باشه. البته که امکان این که صعودی باشه و بالای خط باشه و صعود کنه هم هست ( برای نزول هم همینطور) ولی امکان ضرر هم هست.ولی در کل این استراتژی برای پوزیشن های لانگ بهتر هست.
البته من از MACD ساده استفاده نمیکنم از SUPER MACD استفاده میکنم که فرقی هم نداره. یه نکته ی دیگه اگر سیگنال ها توی مکدی نزدیک به خط وسط بودن نگیریدشون. (به جز سیگنال صعودی) که این سیگنال های سعودی هم شرط داره که بگیری. باید تاییدیه ی هر سه اندیکاتور رو داشته باشه. این هم از پوزیشن های لانگ که با موفقیت بسته میشه.