ربات معامله گر جدیدم ، نظرتون برام مهمه

سلام دوستان دارم روی یک ربات جدید کار میکنم که تو ویدیو زیر کامل نشون دادم چطوریه ، ممنون میشم ببینید و نظرتونو بگید.

2 لایک کرده

داداش، استاپ لاست نمیزاره؟اومدیم همون ورود اولی ک کمی رفت تو ضرر از همونجا یه کندل خیلی بزرگ صعودی میزد؟
اگر استاپ لاست نداره این ربات، خیلی ریسک بالایی داره استفاده ازش

درود عالی بود روش کار کنی قول میدم سود ده میشه . یه سوال یه ربات دیدم که تو یه پیپ با لات بالا معامله میزد به شدت سود ده بود

چیز باحالیه دمتگرم

1 لایک کرده

استاپ لاس اینر داره داخل کد ولی روی چارت قابل مشاهده نیست ، البته تو تغییرات جدید اونطوری هم میزارم براش.

1 لایک کرده

همین الانشم سود ده هست ولی باید بهتر بشه ، سوالتونو متوجه نشدم

به همون روش متاتریدر هم بزار چون احتمال داره که اینترنت قطع بشه سرور متا قطع بشه و ربات نتونه کار بکنه و استاپ لاست هم ست نشده بروکر رو اون عدد خروج کنه، حتی تیپی هم باید به این روش باشه، نه داخلی ربات به نظرم خیلی بهتره و مطمئن تره، چون بلاخره تو کشوری هستیم ک نه اینترنت درست داریم دگ نه برق حسابی و. و و متاسفانه گس باید حساب این اتفاق ها رو هم کرد

اره اونم براش میزارم ، البته بیشتر محکم کاریه وگرنه احتیاجی نداره ، در مورد برق و نت هم باید بگم چون روی وی پی اس اجرا میشه موردی پیش نمیاد، چون تعداد معاملاتش زیاده حتما باید روی وی پی اس باشه.

1 لایک کرده

اره روی وی پی اس بخصوص وی پی اس متاتریدر اوکیه اون قضیه

1 لایک کرده

جالب بود…

همین که این قدرت و داشتی که استراتژیت و رباتش کنی بابتش تحسین داری

موفق باشی…

1 لایک کرده

نمیدونم با چه الگوریتمی کار میکنه اما مراقب باش روی گذشته over optimize نکنی چون رو اینده جواب نمیده. حتما همون مدتی که بکتست گرفتی رو در دمو فوروارد تست بگیر✅

1 لایک کرده

منظورت یو پی اس هست؟

وی پی اس متاتریدر چی هست اصن؟

خود متاتریدر وی پی اس ارایه میده ولی خب استفاده اش و خریدش برا ما یکم سخت تره.توی قسمت مارکت که یک سری ربات رایگان و پولی که هست وقتی بخای استافده کنی خودش بهت ویپی اس پیشنهاد میده ک بگیری.متا تریدر هم یه برنامه مفتکی مفتکی که نیست که یه درامدی داره هم از بروکر ها میگیره هم از این طریق هم ربات میفروشه و اندیکاتور و ویپی اس هاش .برو تو متاترید سکب ک وصله قسمت مارکت رو از داخل خود متاتریدر بیا ی چرخی بزن قسمت TOOLS گزینه MQL5 MARKET

1 لایک کرده

نه نکردم ، اوپتیمایز روی گذشته == کال مارجین

1 لایک کرده

نه وی پی اس سرور مجازیه ، فک کنم بشه vitual personal server یا system

کمتر ایرانیها از این استفاده میکنن ، بخاطر تحریم ها، اونم یه سرور مخصوص همین کاره

عاره با توضیح دوست قبلی متوجه شدم .

چیز تحفه ای هم نیس

بروکر من میده .

ولی فک نکنید آپشن خاصیه .

هرکسی با توجه به نیازش ممکنه ازش استفاده کنه ، خودم معمولا از شرکتهای هاستینگ میگیرم نه از متاتریدر

1 لایک کرده