بحث در مورد ربات‌های تریدر

دقیقا

منم برا این گفتم بدرد نمیخوره که کسی نره بخره، اونم که خودش واقعا چیز خوبی برای خودش میسازه میفهمه حرف منو که چی میگیم براچی

من ترید نکردم تا حالا من به واسطه یه دوست تریدرم که چهار سال تو این حوزه اس شروع کردم به ساخت ربات ترید

من برنامه نویسم و تو استفاده از ابزار های هوش مصنوعی تخصص دارم

با این کامینیوتی آشنا شدم میخوام از تجربه امثال شما استفاده کنم

ممنون که ما تازه کار هارو راهنمایی میکنید

چشم صحبت تلفنی هم انجام میدیم ولی چت کردن اینجا میتونه برا بقیه هم مفید باشه

اهان عالی

الان ازین رفاقتای مفید خیلی کم شده خدا برای هم نگهتون داره.

موفق باشید🤍

دقیقا انقدر زحمت داره و بحث تخصصی میشه شما حاضر نمیشی با چند صد ملیون هم ربات رو در اختیار کسی که قدرش رو نمیدونه بزاری سال ها زحمت میبره ساخت یه ربات مطمئن و خوب

دقیقا

ایشالا که توی عرصه ی تریدینگ بدرخشید🤍

شمارتو میفرستی من داره خوابم میبره میخوام بخوابم چون 3 به بعد صدای انفجار و حملات نمیذاره تا صبح بخوابیم

نه شما تو یه مسیر حرکت کردی به هیچ وجه عقب نیستی

ببین چند مدل ربات نویسی هست اینایی که من میدونم ایناست

اکسپرت نویسی با زبان تخصصی خود متا تریدر هست که با زبان mq5 نوشته میشه و خود متا تریدر اجراش میکنه برات تو موقعیتی که خودت تایین کردی ستاپ باز میکنه

ربات با زبان های برنامه نویسی هست مثل پایتون یا هر زبان برنامه نویسی سطح بالا که از api متا تریدر و بروکر استفاده میکنه برات ستاپ میچینه معاملات بازت رو مدیریت میکنه و غیره….

ربات های آربیتاژ هستن که از اختلاف قیمت نماد ها تو بروکر های مختلف استفاده میکنه تا سود به دست بیاره

یسری اسکریپت هایی هستن که بیشتر جنبه دستیار تریدر دارن روی تریدینگ ویوو پیاده میشن نمیشه بهشون ربات گفت فقط تو یسری موقعیت ها بهت اعلان میدن

تو باید درباره همه اینا عمیقا تحقیق کنی یکیو انتخاب کنی برای مسیر خودت

مرسی شب خوش :man_raising_hand: :man_raising_hand: :man_raising_hand: :man_raising_hand: :man_raising_hand:

09921805011

قبل از زنگ زدن پیام بده خودتو معرفی کن خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم

زنده باد و من اسمم ساسان هست از اصفهان

سلام دوست عزیز

منم مثل خودتم

بیشتر رو ربات تمرکز دارم

منم چون خیلی وقته رو ربات و استراتژی خودم کار می کنم، خوشحال میشم چالش ها و تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم

حتما همینطوره خیلی خوشحال میشم ارتباطات خوبی بسازیم با هم کار کنیم از تجربیات هم استفاده کنیم من شماره ام رو بالاتر گذاشتم حتما پیام بدید یا تماس بگیرید

تو این وضعیت همدل باشیم همو کمک کنیم وگرنه له میشیم زیر بار این همه مشکلات و خبر بد

میتونیم یه گروه بسازیم اونجا بحث یا مشکلاتمون رو مطرح کنیم

سلام بنده یه اکسپرت نوشتم میخوام ببینم چه جوری متوجه بشم که سود ده هستش

فعک نکنم شدنی باشه

لااقل ذهن من قبول نمیکنه

با tester در خود متا تریدر 5

احتمالاداری آربیتراژکاری میکنی درسته؟

بهترین روش برای نوشتن ربات اینه که توابع مختلف رو با هوش مصنوعی بسازی و بعد در برنامه خودت که استراتژی رو میدونی صداشون بزنی . بعضی از فروشنده ها ربات را زمانی میفروشند . مثلا ربات را به شما میدهند که فقط یک ماه ( طبق تاریخ سیستم ) کار میکنه . اگر مفید بود و خوشتون اومد اون رو به شما میدهند ولی فقط روی اکانت شما کار میکنه تا شما نتونید به کس دیگه بفروشید . من یک کانال تو یوتیوپ دیدم که کلی اکسپرت با سورس و تست گذاشته بود که الان قابل دسترسی نیست ولی توابع جالبی نوشته بود که میشد ازش استفاده کرد .

من رو متا 4 کار میکنم و برنامه ام اینه سئویچ کنم روی متا 5 . ان شاء الله

یه مدت پیگیرش بودم، ولی به خاطر بروکر هایی که در دسترس ما هست، بحث کمیسیون و اسپرد و …، دیگه پیشو نگرفتم

یه نکته دیگه ام هست اینه که رباتا تو بازه های زمانی محدودی جواب میدن

یعنی رباتی که شش ماه پیش سودده بوده ممکنه الان سود نده

سر این موضوعا خرید ربات ریسکه به نظرم