من تامکت هستم
برنامه نویس هستم و تو زمینه ساخت ربات تریدر فعالیت میکنم
توی این تاپیک درباره ربات های تریدر صحبت کنیم هر سوالی دارید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم و از تجربیاتتون استفاده کنم
من تامکت هستم
برنامه نویس هستم و تو زمینه ساخت ربات تریدر فعالیت میکنم
توی این تاپیک درباره ربات های تریدر صحبت کنیم هر سوالی دارید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم و از تجربیاتتون استفاده کنم
سلام
ممنون که این موضوع را ساختی
خودت یه مقدار توضیح بده که رباتت بر چه اساسی کار میکنه؟
چند وقته داری روش کار میکنی؟
چند خط شده؟
بر اساس یادگیری ماشین هست یا نه؟
اگر رباتت ترسیم هم انجام میده، ممنون میشم یه اسکرین بزاری ببینیم
صرفا جهت مقایسه و گرفتن بازخور
ضمنا یه مقدار توضیح بدی که چجوری تریگر ورود میگیری؟ با الگوی کندلی یا ورود مستقیم تو یک ناحیه و یا هر چیز دیگه ای؟
اگر از الگوی کندلی استفاده می کنی، چطور اون هارو در ربات آوردی؟ آیا حالت های مختلف را براش تعریف کردی یا کار دیگه ای کردی؟
واقعا ممنون بابت ساخت این تاپیک
من هم برنامه نویس متاتریدر هستم و روی ربات دارم کار میکنم
البته چندین ساله که درگیرش هستم
امیدوارم اطلاعات خوبی بتونیم به اشتراک بزاریم
سلام دوست عزیز
ممنون میشم توضیح بدی که چرا چند سال درگیرشی؟
گیر کار کجاست؟
(پست توسط نویسنده حذف شد)
هم تریدر سود ده داریم
هم ربات سود ده
اینکه شما بگی هیچ کس سود ده نیست، کاملا اشتباهه
سلام و درود
منم چند ساله MQL انجام میدم و چونکه بازار پویا هست این الگوریتم ها توی یک بازه زمانی جوابگو هست و ممکنه بعد از یک مدت دراودان بده و مجددا کار خودشو شروع کنه. باید ببینید در دراز مدت مثلا 1-2 ساله (اگر دیتای معتبر داشته باشید) بازخوردش چجوریه.
نکته ی دیگه ای که باید اضافه کنم در مورد اپتیمایز کردن هست. نباید اوورفیتتینگ صورت بگیره و زیادی مقادیر و پارامترهارو اپتیمایز کنید.
سلام و عرض ادب
من هم ربات ترید مینویسم . متاسفانه بعد از قطع شدن نت دیگه نتونستم کار کنم . آخرین رباتی که نوشتم روی اخبار اقتصادی کار میکرد که عملکردش هم قابل قبول هست . فقط روی بروکر هایی که در زمان خبر اسپرد واید نمیکنن و جهش قیمتی ندارن خیلی خوب جواب میده
تقریباً هشت ماهه دارم روش کار میکنم
ربات با زبان پایتون نوشته شده و داده هارو از طریق متاتریدر ۵ از api بروکر و ترمینال متاتریدر میگیره و دستورات رو به همین طریق به متا تریدر میده
ربات رو من از لحاظ معماری نرم افزار خیلی خوب بالا آووردم چند بار وسط کار همرو به هم زدم از اول بالا آووردمش چون وسطا به خاطر بی نظم بودن کدها و زیاد شدن خطای برنامه دیباگ کردن خیلی سخت میشد
الان لایه به لایه و خیلی ماژولار بالا آووردمش
لایه داده
لایه استراتژی چهار ماژوله که هر ماژول یه کاری انجام میده یکی روند یکی نقطه ورود یکی حد ضرر یکی حد های سود که نهایتاً میشن یه ستاپ کامل
لایه اجرا
لایه مدیریت معاملات باز
کالیبراسیون مخصوص برای هر نماد
تنظیمات پروفایل محور
داشبورد
لایه بک تست
لایه مدیریت ریسک و سرمایه
نه از ماشین لرنینگ و استفاده نکردم هنوز چون همینجوریش خیلی پیچیده شده از پسش برنمیام فعلا
پروژه رسیده بود به مرحله ای که داشتم کالیبراسیون انجام میدادم برای نماد ها جنگ شد
استراتژیم خوب جواب نداده ولی چون مدیریت سرمایه و مدیریت معاملات باز خیلی خوب عمل میکنه ربات تو بازه یک ماه تا یک ساله سود ده بوده با پرافیت فکتور ۲.۱
من اول که شروع کردم نمیدونستم میشه اکسپرت نویسی کرد با این امکان متاتریدر آشنا نبودم اصلا
برام سوال بود که با این روش ربات رو تا چه حد میشه پیش برد چقدر انعطاف داره و آیا امکان توسعه خیلی زیادی داره یا نه
میشه مفاهیم smc رو داخلش پیاده کرد یا نه میشه فهم بازار رو بهش تزریق کرد یا نه؟
من با پایتون نوشتم پروژه ام رو
من با پایتون نوشتم پروژه ام رو اگه لطف کنید یه مقایسه میکنید mql رو با پایتون
یکی از دلایلی که من پایتون رو انتخاب کردم به خاطر وجود کتابخونه های خیلی زیاد تو زمینه ai بود و اینکه تخصصم تو زمینه پایتون بود
حرفتون کاملا درسته ما هیچ وقت نمیتونیم انتظار اینو داشته باشیم که ربات پرافیت فکتور خیلی بالا بهمون بده چون رقابت ما و مارکت میکر خیلی ناجوانمردانه اس فک میکنم ما باید بیشتر رو مدیریت ریسک و سرمایه و مدیریت معاملات باز کار کنیم اینجوری شانس سود ده بودنمون بیشتر میشه
و در طول زمان استراتژی رو با تغییرات بازار وفق بدیم این کامیونیتی هم به همین درد میخوره فک کنم
سلام و درود
اخبار اقتصادی رو از چه منابعی و به چه شکلی میگیرید ؟
وب اسکرپینگ انجام میدید؟
سلام دوست عزیز امیدوارم سالی پر از سود باشه برات ….من چندین ماهی هست که اموزش پایتون مالی و ماشین لرنینگ و الگو تریدینگ دیدم و با بیشتر کتابخونه ها numpy, pandas, sklearn ,datasets کار کردم کنار تریدم تخصصم رو گذاشتم رو دیتا دیمنشن و فیچر اکسترکشن… یه سیستم پیشخور کردن دیتاهای فاندامنتالی فارکس با شبکه عصبی درست کردم جوری که اول هفته دیتا میگیره و پیشخور میکنه قدرت هر ارز رو با پیشخور کردن ضریب های رگرسیونی که از نرخ بهره و نرخ بیکاری و تورم و غیره داره و محاسبات اون رو با جمینی پرو انجام میده و تقریبا تو خیلی مواقع درست بوده الان درگیر این هستم که نمره های فاند رو کلاسترینگ کنه و با توجه به هر کلاستر استراتژی تکنیکال پرایس اکشن شخصی خودم رو کد نویسی کنم و برای هر کلاستر یه استراتژی مشخصی رو بره و لوول های تکنیکال خودم رو دستی وارد می کنم … الان در حال نوشتن و مرحله بندی تکنیکال هستم جوری که بعدا بتونم تو اسپایدر بیارم بالا ولی چون نت قطعه کد نویسی خیلی سخت شده باید دستی همش و زد و همش ارور میده گفتم اگه دوس داشتی وقتی نت وصل شد باهم همکاری کنیم … نزدیک 6 ساله ترید می کنم و سبک پرایس اکشنم تو تریدینگ ویو پابلیک کردم… من تهرانم شما کدوم شهری؟
اکانت تریدینگ ویو من… mehdi_kb …. باعث افتخاره وقتی نت وصل شد همکاری کنیم
منم هم تقریبا همین کارو کردم
با یک سری تفاوت
من یک لایه ساختار بازار دارم که در تمامی تایم فریم ها همزمان اجرا میشه و شامل تشخیص سویینگ ها و کف و سقف ها و تمامی پارامتر هایی که فکرشو بکنی، مثل حجم و تعداد کندل،لیکوییدی های احتمالی، اف وی جی، نواحی عرضه و تقاضا و….
که تمامی این ساختار هارو جهت پیچیده نشدن در داخل ماتریس ها جا دادم
در لایه بعدی میاد این ساختار هارو تحلیل میکنه و تقریبا هرچه در تمامی سبک ها که بگی، انجام میده - مثل خطوط روند، واگرایی ها، الگو های کلاسیک، کیو ام، چاچ، فیبو، هارمونیک، وایکوف و ….
این تحلیل ها هم هر کدوم ماتریس های خودشونو دارن
یک لایه استراتژی دارم، که میاد ماتریس های موجود را با ماتریس هایی که به این لایه دادم مقایسه می کنه و در صورت تطابق لایه اجرا ، تریدو اجرا میکنه، خوبی این معماری اینه که بی نهایت ستاپ، بدون دستکاری بقیه برنامه می تونم بهش بدم، همچنین ستاپ های مولتی تایم فریم شبیه smc
یک لایه دارم که جهت اینکه ببینم همه چیز درست کار میکنه، هر چی که بخوام را برام ترسیم میکنه
لایه های دیگه مثل شما شامل مدیریت پوزیشن ها و مدیریت سرمایه
یک نمونه عکس هم از ترسیمات و گرفتن پوزیشن گزاشتم که ببینید و نظرتون را بگید
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
جسارتا چند وقته برنامه نویسی کار میکنید؟
-پرسود و موفق باشید
با mql5 مستقیم در دسترسه
عزیز پس شما اینجا چیکار میکنی؟
نت قطعه، بیکاریم، گفتیم تجربیاتمون را با هم در میان بزاریم و بازخور بگیریم
عزیز باشما نیستم
با این دوستمونم که فقط همه جا کامنت منفی میزاره راجب ترید و برنامه نویسی چرت میگه