ادعای کاربر درباره عدم پرداخت سود کاربران پراپ فرم رابین سود

قبول کنین متاکوتس کلی پول میگیره
نیروهای انسانی هست
و …
هزینه کم نیست قاعدتا

من یک تاپیک در این زمینه زدم جدید خوشحال میشم اونجا گپ بزنیم

چه پولی بابت چه چیزی؟ لطفا اگه براتون مقدوره با مستندات شفاف سازی بفرمایید . ممنون میشم

هر چقدر هم هزینه داشته باشن میشه از همون درصد سودی که پراپ برای خودشون بر میدارن اون هزینه ها رو پوشش بدن . نه اینکه کیسه بدوزن برای اون همه تریدری که در ب در دنبال سرمایه هستن. لا اقل برای مرحله دمو رایگان باشه وقتی رسید به مرحله ریل پولشو بگیرن نوش جونشون.

آدرس تاپیکتونو بذارید با کمال میل حتما مشارکت میکنم

اینجا در خدمتتون هستم
یک سری فایل داشتم توی همونجا میفرستم درباره هزینه های سرور و این مسائل اگر پیداشون کردم

سلام و دورود تشکر از پاسخ شما

اینکه من هرچی میگم شما باز حرفای تکراری خودتونو میزنید به کنار ولی بیاین رو راست باشیم ابن قوانینی که بعدا عاوردین طرح کردین اصلن قوانین درستی نیستن اینجا همه تریدرن میدونن چی به چیه و ترید چیه تریدره سود آور چه ارزشی برای یک شرکت پراپه واقعی دارد ( شرکت واقعی منظورم اینه که درامدش صرفا از طریق چالش فروختن نباشد ) همونطور که ایران بروکر هم تایید کرده و به چشم خودمون هم دیدیم … شما اگر واقعا حساب ریل و کپی ترید داشتین درامد اصلیتون از تریدر های سودده میبود و واقعن استقبال میکردین از کسانی مثل من در عرض سه ماه من با ریسک ۲ درصد و کلی محدودیت حجم و خبر و همه اینا تونستم ۳۷ درصد سود کنم این حرف خیلی بزرگیه حالا اینکه شما عاوردین چنتا قانون دست و پا گیر واسه تریدر گذاشتین اصلن یچیز واضحه که شما تریدر نمیخان شما بازنده میخاین که هی چالش بخره ازتون و رد بشه همین وگرنه میومدین قرارداد میبستین درست و حسابی کار میکردیم با ی حساب خوب …

نه اینکه منو بلاک کنید تو اینستاگرام و کامنت منو پاک کنید واسه چی بلاک کردین و مامنت منو پاک کردین ؟؟ چرا پست های اینستاگرامتون هیچکودوم کامنتی ندارن ؟؟ چون بلاک میکنید و کامنت هارو حذف میکنید

شما اجازه نمیدین که مردم ببینن و خودشون قضاوت کنن این یچیز واضح و مشخصیه منی که تریدرم و مداوم مستمر سود میکنم اصلن چرا باید مجبور بشم معاملات ریز بزنم تا بقول شما میانگین های پنل رو دستکاری کنم ؟؟ حالا کاری ندارم از قبل با هماهنگی خودتون این کارو کردم … شرکتی که واقعن حساب ریل و کپی ترید داشته باشه خوب میدونه تریدره سودده با استراتژی قوی و سود مستمر چه ارزشی داره میاد ازش استقبال میکنه از استعدادش استفاده میکنه نه اینکه بخاطر یه جایزه ناچیز هزار دلاری اینجوری تفره بره از مسعولیتش و بخاد هی توجیح کنه خودشو دیگه هممون تریدریم دیگه اینجا خوب میدونیم چخبره :wink:

هیچ اشکالی نداره داداش من فقط واسه اطلاع رسانی اومدم پیام دادم اینجا تا کسانی که میان تو ایران بروکر تحقیق میکنن راجب اینجور پلتفرم ها بدونن چجوریه و وقت و انرژیشون رو هدر نکنن

خاهش میکنم انجام وظیفه کردم ما تریدرا هم هوای همو نداشته باشیم ی عده افراد سود جو میان اینجوری … خلاصه که مووفق باشی :raising_hands:

نیما جان شرمنده نتونستم پاسخ بدم سر موقع درگیر کارای جدیدم بودم و اینکه من با سند و مدرک حرف میزنم نه با ادعا های پوچ و الکی همه میبینن و میدونن چخبره نیازی نیست توضیح اضافه بدم و بحث الکی کنیم من تجربه شخصیم رو گذاشتم مردم خودشون قضاوت میکنن چیزی که عیانه چه حاجت به بیانه مووفق باشی :folded_hands:

اتفاقا وقتی کسی یه حسابی میخره طبق قوانینی که دیده چک کرده میخرتش نه قوانین جدید حین و بعد خرید حساب اونا برای حساب های جدید باید لحاظ بشه حالا وه اطلاعیه ضعیف باشه چه قوی

درکل این حرفی که زدین منو یاد دلال میندازه این حرکتارو خیلی میزنن

من اومدم حساب گرفتم با شرایطی که بود

شرایط عوض شد؟ که شد حساب من طبق شرایط قبل باید پیش بره اگه قرار باشه طبق شرایط جدید حسابم پیش بره شاید من شرایط رو قبول نکنم؟ اونوقت چی پس باید پولی که پرداخت شده رو برگردونید!

درکل این روشی که این پلتفرم پیش گرفت روش خوبی نیست

اره چون هیچ اعتباری جز تجربه کاربرا توی ایران وجود نداره وگرنه خیلی راحت میان پول میگیرن در میرن بعدشم به یکی دونفر هم نباید اعتنا کرد حداقل نظرات مثبت هزار تا کمه کمش باید باشه تو ایران کم نیستن توی این زمینه بعضیام خودی هستن برای تبلیغ میان چرتو پرت میگن میخان یجوری سر هم کنن تا بازارشون خراب نشه بگن اره تو حالیت نیست ما حالیمونه مثل بعضیا من میگم طرف اومده فعالیتشو نشون داده گفته حساب مساب منو بستن پولشو ندادن سودش بکنار پولی که مال خودش بوده رو ازش گرفتن یکی دیگه میاد ازش طرفداری میکنه

لامصب اگه تو هم واست اتفاق نیوفتاده این مورد که طرفداری میکنی هنوز داری راحت توش فعالیت میکنی شک نکن مورد بعدی خودتی میان پولاتو میزنن به جیب اون موقع خودتم میای اینجارو میزاری رو سرت که اره اونا پول منو خوردن

نه خواهش میکنم شماهم نظرت رو نوشتی و زندگی خودت رو داری به هرحال. راحت باش :rose:
ولی خب، من این مدتی که تو این سایت من فعالیت کردم همه جور مدل انتقاد و سناریوهای مختلف رو از آدم های مختلف دیدم و کم تجربه ندارم کلا.
با اجازه اتون، بنده حداقل تو این سناریویی که راه انداختی، مطالبی که یهو میاید به صورت سیستماتیک و خیلی مشخص و با الگوی خاص ارائه میکنی رو نمیتونم قبول بکنم چون از دید خودم یک کاربر عادی به هیچ وجه اینقدر وقت نمیزاره که بخواد همچین کارهایی رو بکنه تازه اونم برای یک چالش رایگان. خیلی هم جالبه که هر وقت شما پیام میدید، یه عده هم پشت بندتون برای ادامه نمایش همیشه حضور دارند.قبلا هم این داستان ها بوده و بازم خواهد بود. اما تجربه ای که من بدست آوردم تو این چند ماه فعالیتم، بهم ثابت کرده که به هیچ وجه نباید اعتماد کرد به این داستان ها و سناریوهایی که یهو مطرح میشه.
بماند که حالا خود من هم این چالش هارو داشتم و میدونم داستان از چه قراره :sweat_smile:
بقیه هم خودشون عقل دارند و خودشون میدونند و به من ربطی نداره.
من حتی اصلا خیلی چیزای دیگه رو هم بعید میدونم ولی خب اینجا من قرار نیست مچ کسیو بگیرم.
شما مطالبت رو به اشتراک گذاشتی، منم نظرمو نوشتم برات، الانم تکرار میکنم که خیلی واضح هستش که تمام کارهایی که داری انجام میدی به صورت سازمان دهی شده و از پیش تعیین شده هستش که بخواید یک شرکتی رو تخریب کنید. مثل خیلی از داستان هایی که قبلا وجود داشت!
شرکت هم اگر خودش بخواد، میتونه جواب شمارو بده و من بیشتر از این کاری به این داستان ندارم.
در کل موفق و موید باشی :rose:

این مورد در اطلاعیه ها سایت اصلی گذاشتن که به علت سواستفاده یه سری افراد روی دو حساب رایگان قوانینی اعمال میشه شما باید چک کنی قبل از اون قانون پاس کردی یا بعدش

والا من اولین باره کلن تو این سایت اومدم و خیلی چیزاشو هنوز بلد نیستم هیچ سودی هم نداره بشینم ی شرکت رو تخریب کنم الکی وقت خودمو بقیه رو تلف کنم من چالش رو پاس کردم و پولمو ندادن عکس هاشم گذاشتم میتونید ببینید تموم شد رفت هیچ توجیح دیگه ای نداره دیگه این موضوع طبق قوانین رسمی سایت با هماهنگی خوده پشتیبانی و با تایید ایشون من چالش رو پاس کردم و به قولشون عمل نکردن پولمو ندادن این ی غضیه سادس و هیچ توجیهی نداره از نظره من :pinched_fingers:

درستش اینه که دو نفر چالش رو پاس کردن و این راهکاری بود تا به قولشون عمل نکنن و پولشون رو ندن ازین طریق با عوض کردین قوانین در پایان چالش از زیر بار پرداخت جایزه در رفتن و چالش رو هم کلن حذف کردن برداشتن فول فاند رو شرکتی که ۱۰۰۰ دلار پول نداشت و بخاطرش اسم خودشو خراب کرد من نمدونم شما بگین دوستان ..‌:joy::joy:

این دقیقن کاریه که برای عدم پرداخت سود کاربران انحام میده رابین سود در پایان چالش وقتی میبینه کاربر مووفق شده چند روز قبلش ی اطلاعیه میده و بهونه جور میکنه واسه پرداخت نکردن پول تریدر هم عکس هاش هم تمام اسنادش موجوده فرستادم تو پیج اینستاگرامم هم گذاشتم میتونید ببینید واضحه همه چیز و وقتی رفتم کامنت گذاشتم تو پیجشون منو بلاک کردن و کامنت من رو هم حذف کردن جالبه :joy::joy::joy:

شما که راست میگین واسه چی پیج من رو بلاک کردین و کامنت من رو حذف کردین توی اینستاگرام مگه نمیگین اشکال از منه تریدر بوده و چالش رو با تقلب پاس کردم چرا فرار میکنید ازم ؟؟

شما قانون معاملات و فیک و رعایت نکردی طبق چیزایی که من متوجه شدم