تجربه استفاده از پراپ رابین سود

سلام من یه پراپ از رابین سود گرفتم ولی میزنم به ورود به پلتفرم هیچی نمیاره فقط رمز عبور میده یه نفر راهنمایی کنه لطفا

2 لایک کرده

سایتش و داشبوردش میاد ولی پلتفرمش از دو شب پیش میگه به خاطر صدمه برق و دیتا سنترها اشکال داره امروز صبح یه کم وصل بود ولی بعد دوباره قطع شد

2 لایک کرده

همون ورود به پلتفرمو میزنی مستقیم میاره؟

1 لایک کرده

همه سایت ها سرور هاشونو بازگردانی کردن الا رابین

1 لایک کرده

من برای پشتیبانشون نوشتم که که پلنهای مدت دارشون رو چی کار میکنن حساب میکنن این روزهای خرابی رو یا نه

1 لایک کرده

رابین سود امشب این اطلاعیه رو توی صفجه چارت که کامل هم باز نمیشه گذاشته جهت اطلاع کسانی که از رابین سود حساب دارن عکس اطلاعیه شون رو

میذارم اینجا

2 لایک کرده

نادر
nader

۱ دقیقه پیش

آقا من طرفدرا رابین نیستم طرفدار کسی هستم که ترید میزنه

این هم اطلاعیه بعدی رابین سود عکسشه

1 لایک کرده

داداش تونستی وصل بشی؟

این هفته وصله کامل

3 لایک کرده

اره وصلم ولی نسبت پراپ فرمای دیگه خیلی فرق داره

1 لایک کرده

به دلیل وعده امکان ترید با نت ملی من از این پراپ دوتا حساب خریدم. مشکلی که تقریباً از روزی که پلتفرم خودشون رو معرفی کردن وجود داشت قطعی های مکرری بود که روی پلتفرم این شرکت به وجود میومد و دلیل اولین قطعی ها رو بخاطر حمله دشمن به زیرساخت ها میدونستن ولی امروز که در آتش بس هستیم و حمله ای صورت نگرفته چند روزیه، برای چند ساعت کلا نه چارت بالا میومد نه معامله ای که باز میشد نقطه ای بود که وارد معامله شده بودم.
پشتیبانی ضعیفی داره، خیلی دیر جواب میدن و ساعت های کمی هم به نسبت پراپ های دیگه فعالیت میکنن و نحوه پاسخگویی درستی ندارن.

قوانین شون دائم تغییر میکنه، روزی که من پراپ خریدم وعده داده بودن اگه کیف پول رو شارژ کنید ۵۰ درصد میزان شارژ به حساب تون اضافه میشه هر چند همونم بعد دو سه روز پی‌گیری اضافه کردن به حسابم. مشکلی هم که کیف پولش داره نمیشه کد تخفیفی که میدن برای خرید حساب رو روش اعمال کرد و فقط با پرداخت مستقیم میشه کد تخفیف اعمال کرد که یه جورایی گول زدن کاربر محسوب میشه برای بازاریابی.
با این حال وقتی من حسابم رو شارژ کردم قانونی وجود نداشت که نمیشه مبلغی که داخل کیف پول هستش رو برداشت زد و اسکرین‌شاتش روهم دارم، ولی دو سه روز بعد که سایت رو چک کردم دیدم قانون جدید اضافه کردن و نوشتن مبلغی که شارژ میشه قابل برداشت و عودت نیست که عملا کلاه برداریه.
کندل ها و قیمت شاید سی ثانیه یکبار یا یک دقیقه یک بار آپدیت میشن داخل پلتفرم شون که برای کسی که اسکلپ کار میکنه یا سبکش جوریه که باید سریع استاپ لاس بذاره و وارد معامله بشه عملا باعث اسیب زدن به معاملات میشه.

یه قانون خیلی مسخره ای که گذاشتن و من داخل هیچ پراپی ندیدم حداقل روز معاملاتیه که برای همونم اومدن و شش تا پارامتر ارزیابی گذاشتن که اگه اون پارامترها همشون توی روز انجام نشن جز روز معاملاتی حساب نمیشه.
چیزی که برای من به شخصه اتفاق افتاد توی پنج روز معاملاتی حسابم رو پاس کردم ولی چون دوتا از روز ها طبق پارامترهای اونا نبود بازم باید معامله میکردم.
امروز روز نهم معاملاتی من هستش و دو و نیم درصد بیشتر از تارگت سود اونا سود کردم، پنج درصد حسابم تو یه روز برایندش تغییر کرده و ۶ ساعت پای چارت بودم و ۲۱ معامله باز کردم ولی همچنان این روز رو برای من جز روز معاملاتی حساب نکردن.
استدلال شونم برای این قانونی که گذاشتن اینه که دارن به نفع تریدر کار می‌کنند و میخوان تریدر رفتار منظمی داشته باشه و شانسی حساب رو پاس نکنه، لازم به ذکره برای یکی از چالش هایی که این قانون رو گذاشتن شما باید چهار بار ۷ درصد سود کنید و تازه به حساب ریل برسید و همچنان این قانون برای حساب ریل هم وجود داره!

11 لایک کرده

مممنونم که تجربیاتتون به اشتراک گذاشتید ، چارتشون ترید لاین هم نداره و باید موقعیت پوزیشن را دستی با یک خط روند بذاری !!! و همینطور مبنای رد حساب را دراودان روزانه گذاشتن نه دراودان کل !!! که اینم یک نمونه کلاهبرداری خیلی زشتی هست !

9 لایک کرده

وقت خودتو تلف نکن

رابین سود اصلا نمیدونه ترید چیه

اصلا نمیدونه پراپ چیه

الکی چارتا چیز سر هم کردن پول در بیارن

شاید فکر کنی کلاه بردارن، اما خیر اینها واقعا احمقند

11 لایک کرده

به جرات میتونم بگم که بزرگترین کلاهی که توی 15 سال سابقه تریدری سرم رفت خرید چالش از رابین سود بود.

قوانین به صورتی هست که شما باید طی 5 روز معاملاتی 6 آیتم رو دقیقا روز به روز تکرار کنید تا روز معاملاتی برای شما ثبت بشه.

شرط زمان : یعنی شما باید زمان باز بودن معاملاتت طی 5 روز عینا مثل هم باشه تا مورد قبول واقع شه مسخره تر از این واقعا نمیشه گاهی اوقات پوزیشن 1 ساعت زمان میبره گاهی 5 ساعت

شرط حجم : شما باید حجم ثابت و مشخصی در روز استفاده کنید به عنوان مثال اگر در ابتدای روز ضرر کنید و در ادامه بخواین مجدد پوزیشن بگیرید به علت اینکه حجمتون افزایش پیدا میکنه روز معاملاتی قبل رو قبول نمیکنه.

کافیه توی یه روز از ضرر به سود برسید به علت افزایش شدید برایند قدر مطلق حساب کل روزهای معاملاتی قبل از رده خارج میشن

علاوه بر این عینا برای 2 مورد بالا شرط قدر مطلق هم دارن.

خوب اساتید شما بگو خیریه زدین که پراپ کارها بهتون صدقه بدن دیگه.

در ادامه 3 روز معاملاتی رو به صورت اسکرین به اشتراک میزارم هر کسی خواست ازشون پراپ بخره در جریان این قوانین باشه

17 لایک کرده

روز اول

7 لایک کرده

روز دوم

4 لایک کرده

روز سوم

3 لایک کرده

کلا سرکاریه البته این قوانین رو این روزا گذاشته احتمالا شل کنه ولی بازم بدرد نمیخوره

1 لایک کرده

پراپ که راهو کج رفت بازم کج میره

چه زمانی که رقبا نیستند و یکه تازی میکنه

چه زمانی که رقابت شدت پیدا کنه

2 لایک کرده

چه سود هایی دمت گرم

3 لایک کرده