شفاف‌سازی پرداخت‌های رابین سود + نمونه استیتمنت‌های موفق

سلام دوستان عزیز

به تازگی بخشی در رابین سود ایجاد شده که میتونید برداشت‌ها و همچنین استیتمنت و پنل آنالیز افراد موفق رو مشاهده کنید.
راهنمای دسترسی به این بخش:

1. در ابتدا درباره برداشتی‌ها:

با زدن روی این گزینه لیست بخشی از برداشت‌ها نمایش داده میشه (توی توضیحات نوشته این لیست کل برداشت‌ها نیست و گزیده هست.)

اینجا لیست افراد هست
با زدن روی گزینه مشاهده اطلاعات پرداخت هم اطلاعات کامل مثل txid پرداخت نمایش داده میشه (گفته پیش از این ریالی بوده و جدیدا دلاریش کردن)

1. بخش پاسی‌ها:
    در اینجا هم لیست پاسی‌ها قرار داده شده

با کلیک روی مشاهده اطلاعات معاملاتی میشه به پنل آنالیز و پلتفرم کاربران مراجعه کرد و هیستوری کامل اونها رو دید و حتی دید چجوری نمودارهای شش گانه رو پاس کردن

سلام و درود
بنده در تاپیک دیگه ای هم این مورد رو تحسین کردم و به نظرم اقدام خیلی خوبی به جهت کمک به تریدرها هستش.
این مسئله در واقع نشان از اعتماد رابین سود به خودش هم هست که اینقدر راحت شفاف سازی میکنه :ok_hand:
پراپ فرم‌ها
رابین-سود

من الانو نمیدونم.اما این پراپ خیلی شکایت داشت.و پرداختی نداشت جطور یهو تو این موقعیت اومد بالا

چند سالی هست هستش ک

سلام به همه عزیزان
من راستش این تاپیک رو جالب میدونم و به نظرم کمتر بهش توجه شده بهش
بعضی از دوستان البته هستند که در تاپیک های دیگه فعالیت میکنند و نظراتشون رو گفتند و سعی در راهنمایی شما عزیزان دارند ولی من میخوام در این تاپیک، از سامانه پگاه استفاده کنم و آنالیز تمام کسانی که پاس شدند را تحلیل کنم و نظرم را در موردشون مطرح کنم.

استارت این موضوع را با اکانت اقای زاهدی پور میزنم:
نام چالش: رابین هودی (مرحله سوم)
بالانس اولیه: 5000دلار
image

بخش معاملاتی:
1- اولین موردی که به چشمم خورد، نوع پوزیشن های ایشون در روز های اول هستش. به طور کلی ایشون رو طلا معامله باز کردند و میشه گفت میانگین حجم معاملاتی هم 0.1لات بوده برای هر پوزیشن که خب مقدار قابل توجهی نسبت به 5000 دلار بالانس به حساب میاد.
طبق شرایط حساب ایشون کلا 5 درصد دراو داون روزانه داشته ولی حجم سنگینی پوزیشن زده. چون اگر 25 دلار نمودار طلا، تغییر میکرد ایشون سریع 250 تا ضرر میکرد و خلاصه فیل میشد حسابشون.

به نظرم ایشون در تایم فریم 1 دقیقه صرفا معامله کردن و سعی کردن حجم سنگین، باز کنند و سودهای خیلی سریعی بگیرند. این مدل سبک ترید کردن که مثلا از ساعت 14:27 بشینی و تا ساعت 16:38 به صورت یک دقیقه این همه پوزیشن در تایم فریم پایین باز و بسته کنی یکم بیش از حد کار سختی به حساب میاد.
این روند در روزهای بعدی هم تکرار شده و در زمان کم، سودهای کم و ضررهای کمی بدست آوردند اما خب با توجه به تاخیری که چارت داره، اینکه اینقدر سریع و 5 ثانیه تصمیم گرفته میشه یکم عجیبه برای خودم و سبک جالبیه.
خلاصه که ایشون با همین روش 354 دلار سود بدست آوردند و Win/loss ایشون هم 1.1 بوده یعنی 6.38 دلار سود و 5.79 دلار ضرر

2- بخش آنالیز:
به بخش آنالیزشون وقتی نگاه کردم، ایشون هر 6 فاکتور مورد نظر را پاس کرده بود. به طور کلی برای همه به نظرم نمودار و قدر مطلق برایندها بیشتر چالش برانگیز و سخته ولی ایشون با یک روتین و استراتژی مناسب توانسته حساب فاکتور زمان رو حل کنه. یعنی برای هر معامله به طور میانگین، بین 10 تا 20 ثانیه نهایت وقت گذاشته. (دقت کنید که میانگین عرض کردم. در بعضی از معاملات ایشون 1 ثانیه هم داشتند کلا)
در نمودار میانگین قدر مطلق برایند، ایشون میانگینشون بین 4 تا 6.5 دلار بوده تقریبا یعنی هر پوزیشن در کل این میزان سود یا ضرر بوده. (دقت کنید چون قدر مطلق هست، سود و ضرر فرقی نداشته)
در نمودار مجموع قدر مطلق برایند، ایشون بین 244 الی 366 دلار در روز سود یا زیان کرده. اگر این مقدار رو به میانگین هر پوزیشن تقسیم کنیم یعنی ایشون در روز حداقل 37 و حداکثر 97 معامله انجام داده در بازه زمانی سه ساعته.

روز آخر هم به عنوان روزی که مقدار میانگینشون کم بشه، استفاده کرده و عملا روز 6 ام کاری نکردن و در همان 5 روز به تارگتشون رسیدن.

سبک جالبی بود به هر حال.
آرزوی موفقیت دارم برای ایشون :rose:

من با این که گفته منتخب هست مشکل دارم. اگه پرداختی داشتی همش رو بذار دیگه منتخب مینویسی چیرا. یه لیسته دیگه .
بررسی که بکنی کلا همه این همه پرداختی ها که تعدادشون هم کم هست از دی ماه تا الانه. خب اگه غیر از این هم پرداختی داشتی بذار تا ما به درستی کارت پی ببریم.
میدونید چرا به این سبک از استیتمنت شک دارم؟ چون خیلی از کاربرها توی کامیونیتی هایی مثل تلگرام که قبلا باز بود شکایت از عدم پرداخت داشتند. و این که یهو توی جنگ بخاطر ملی بودن نت اومد و خودش رو نشون داد که البته کیفیت ارتباطش اونچنان هم خوب نبود. حالا باز تصمیمی برای افتتاح حساب با خود کاربره

سلام و احترام
قبلی هارو در تلگرام گذاشته بودن دوست عزیز.
بعد اینکه این مال بعد از پلتفرمه فقط و همچنین سامانه پگاه جدیدا راه اندازی شده و طبیعیه که اختصاص پیدا بکنه به بعد از پلتفرم. چون بهم مرتبطه اصلا
مورد بعدی هم اینکه میفرمایید در تلگرام همه بودن و شکایت میکردن منظورتون کجاس دقیقا؟ اصلا همین ایران بروکر برای همین کار هستش و الانم همون افراد اینجا هم قطعا باید باشند و اگر نظری باشه، اعلام میکنند دیگه، چرا بحث رو به سمت نت میبرید اخه :sweat_smile:
همچنین شما اگر 20 هم باشید هستند کسانی که گلایه کنند و ازتون نمره 21 بخوان و این تجربه متاسفانه ثابت شده بین تمام مردم و خیلی از شرکت های دیگه که خوب هستند هم دچار این مشکلاتن

نکته اخر هم عرض کنم خدمتت که فرمودید در نت ملی و زمان جنگ خودشون را نشان دادند هم باید بگم که این شرکت از قبل اطلاعیه و زمان بندی مشخصی برای پلتفرم داشته و این تداخل صرفا، شانسی بود که خب تاثیر منفی هم روی کار این شرکت داشته، نه اینکه موثر بوده باشه. چون خیلی از اطلاعات از سایت های خارجی برداشت میشه (مثل mql5) . درنتیجه به نظرم این قطع ارتباط به ضرر همه بوده و رابین سود اتفاقا خوب همت کرده و تونسته راه اندازی بکنه و قابل تحسینه به هر حال.

این نوع معاملات hft. به حساب میاد و با سوالایی ک من از پشتیبانی پرسیدم معمولا مورد قبول نیست بخصوص توی مرحله ریل

پیشنهاد می‌کنم اگر از عوامل خود پراپ نیستید سری به کامنتهای صفحه بررسی ایران بروکر بزنید.

https://iranbroker.net/prop/robinsood/

اگه هم که پولتون و وقتتون رو از سر راه آوردین که من صحبتی ندارم.

من کامنتارو خوندم اکثرا داشتن راجب سختی قوانین حرف میزدن کسی نگفته بود سود کردم سودمو ندادن

طبیعتا هر پراپی هم قوانین خودشو داره یکی میتونه کار کنه یکی نه

جناب صالحی بزرگوار.

یکی از رد فلگ ها توی پراپ تغییر قوانین هست.

یعنی چی؟ یعنی من میام یک پلن میخرم، پاس میکنم و سود میکنم. اما پراپ میاد یک بند اضافه میکنه که تحت شرایط معاملاتی من نقض قوانین میشه. و درج میکنه که شامل من هم میشه که قبلا این پلن رو خریدم.

توی این پراپ این مورد چندین بار دیده شده.

اگه کامنت ها رو تا انتها بخونید چند مورد می‌بینید.

خوندم امیر عباس جان پاسخ پشتیبان هم خوندم بهشون

به جز تغیر ساعات معاملاتی که جدید زدن تغییر قانونی بوده توی رابین سود؟

اگر در مورد تاریخ اشتباه نکنم حوالی دی ماه بود که خیلی از قوانین تغییر کردند.

حتی همین الان هم چند قانون هست که داخل صفحه بررسی ایران بروکر اضافه نشده، خوب نشون میده که مدام در حال تغییر قانون هستند.

اگه یک شرکت سودده باشه و سودش صرفا از فروش چالش نباشه چه نیازی به وضع این همه قوانین بی‌مورد داره؟

میشه این قوانینی که تغییر کرده و میگی خیلی زیاد بوده رو لیست کنی اینجا بزاری ماهم فیض ببریم؟ البته به جز این تغییر ساعت که همه عزیزان اعلام کردن اینجا
بعدش میشه بگی وقتی پلتفرم تغییر میکنه، چطوری اصلا انتظار داری رویکرد یه شرکت تغییر نکنه؟
چرا میخواید الکی ناله زاری کنید؟
دی ماه اصلا شرکت روی سیستم سابق بود که، اسفندماه پلتفرم اومده، چرا باید اینا قبلش قوانین عوض کنن وقتی پلتفرم جدید هنوز نیومده :sweat_smile:

حالا یه مورد دیگه
این بنده خدا این همه اومده چت نوشته و توضیح داده امثال شماها چطور پاس بشید، این پیامت چی بود اخه؟
چه ربطی داشت اخه اخرین پیام
حداقل ریپلای کن روی یکی که مرتبط باشه :joy:
من یکی خجالت کشیدم بعد اون حجم پیام، یهو اومدی راه رفتی رو موضوع و پیامش اصلا گم شد دیگه :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

کامنت های با مدرک رو بخون راستی، حرف باد هواس

اونا یه مشت ادم بیکارن که فقط میخوان بگن یک چیزی بده، ولی تبلیغ جایی رو نمیکنن که ضایع نشن. یکیشون یک مدرک هم نیاورده و فقط میگن دزده دزده.

تو اگر ادم با سواد و عاقلی باشی، میفهمی اوضاع از چه قراره گلم

من نیاز به اثبات و لیست کردن ندارم.

صرفا سرنخ دادم میتونید خودتون برید تحقیق کنید.

صرفا گفتم که بدونید. اگه یه نفر تریدر باشه و پولش رو که زحمت کشیده درآورده بخواد خرج یه شرکت بکنه حق خودش میدونه که تحقیق کامل کنه و همه رد فلگ‌ها رو بررسی کنه.

جناب شریفی مگه این که کارمند شرکت باشید که اینقدر طرفداری کنید. وگرنه دلیل دیگه ای نداره که اینقدر متعصبانه طرفداری از یک شرکت کنید.

دِ خب نشد که اینطوری
یه داستانی ببافی و بری؟
سرنخ بدی؟ مگه اینجا مسابقه محله اس و ما مچل تو هستیم که بخوای یه چیزی بگی و بعدشم با وقاحت تمام بگی من نیاز ندارم به اثبات؟
خب من الان بگم تو دزد و کلاهبرداری و جیره خوری، بعد برم پی زندگیم، خوبه؟
اخلاق و وجدان داری تو؟