سلام از کجا پراپ بگیرم خوبه

جایی معرفی کنید که سختگیری کم داشته باشن و معتبر باشه

سرمایه گذار برتر

فقط سرمایه گذار برتر ک میخاین ساده باشه و سختگیری زیاد نکنن

یه سری قوانین رو خب طبیعیه سخت گیری میکنن ولی من حساب داشتم، ک دوتا مشکل داشتم نقض قانون بوده مث آیپی و خرید ریالی با کارت یکی دگ، خودم بهشون اطلاع دادم ک گفتم اینجور بوده، گفتم دگ تکرار نشه و این سری نادیده میگیرن در صورتی ک راحت می‌توانستند بگن خیر ،نقض قانونه و نقض قانون هم بود

سلام و احترام،
اینکه بخوای سخت گیری نشه واقعا یه چیز نشدنی هستش. هر کدوم از شرکت ها به وقتش یک طوری فشار و سخت گیری بر روی کاربری میارن قطعا و به نظرم توقعت رو باید بیاری پایین. به طور مثال سرمایه گذاربرتر سر ایپی خیلی مورد دیدم سخت گیری میکنه. بعضی پراپ ها روی ترید زیر 30 ثانیه خیلی سخت گیری میکنن و …
بنابراین بهترین کار اینه با هر کدوم که معروف هستش کار کنی و سعی کنی قوانینشون رو رعایت کنی.
سرمایه گذار برتر خوبه
رابین سود هم خوبه
مابقی رو با توجه به نظرات منفی که دیدم واقعا توصیه نمیکنم.
موفق باشی

رابین سود و Sgb جفتشون خوبن و خدماتشون درست حسابیه

خدایی رابین سود خوبه؟؟

@Amir_Safi

@user_40898

بله تا وقتی خدمات درست و حسابی میده قطعا خوبه

قبلا مشکلی قطعی خیلی داشت الان واقعا پلتفرمش سریع و خوب شده

برداشت سود هم تا حالا من ندیدم کسی مشکلی داشته باشه در موردش

اما اصل قضیه که یکم کار رو ممکنه سخت کنه برای یک عده

نمودارهای 6 گانه اس

که واقعا من خودم یک سری نکاتی که نیما تو چت ها میگفت رو خوندم، برام 4 تا از نمودارهاش خیلی آسون و مسخره شد اصلا

مثل نمودار حجم و میانگین حجم و مقدار سودش و قدر مطلق سود

در کل بله من واقعا راضیم

البته که از Sgb هم راضیم و واقعا حرکت اخرشون تحسین برانگیز بود

شما پراپ هارو از همین اتفاقات و مدیریت کردن هاشون باید بشناسی که خداروشکر جفت این پراپ ها روز به روز بهتر و بهتر میشن

نمودار ۶ گانه چیه؟

من فعلا جز رابین سود از جای دیگه راضی نیستم داداش و میتونم بگم نسبت به قیمتش ارزش خرید خوبی داره

متاسفانه سرمایه گذار برتر جدیدا مشکلاتی برای کابران داره ایجاد میکنه و اعتبارشو داره زیره سوال میبره نمونه ش کندل هفته پیش بحث سود و ضرر نیست بحث باره روانی هست که به تریدر وارد میکنند

موافقم باهات البته ورژن جدید پلفترم عالی شده ورژن های قبلی اذیت داشت و باگ هایی داشت

شرکت رابین سود قوانیش مقداری متفاوت است و برای اثبات اینکه معامله گری 6 تا پارامتر داره که البته برای منم سخت نیست ولی انتقاداتی بهش هست

سرمایه گذار با این حرکت کندل اون روز دله منو لرزونده

سلام و احترام دوست عزیز،
من خودم تا الان مشکلی نداشتم واقعا و تا الان واقعا پلتفرمشون خیلی بهتر شده و در کل راضیم.
میتونی از چالش راکتش برای تست پلتفرمشون استفاده کنی چون رایگانه
باز سایر نظرات رو هم میتونی تو تاپیک های مختلف ببینی و خودت تصمیم بگیری
موفق و موید باشی :rose:

ببین به نظرم، بحث و اصل قضیه، مشکلات اینطوری نیست.
بحث مدیریت مشکلاته که به نظرم کارشون خوب بود ولی خب به هر حال شماهم حق داری بترسی. انشاالله که دوباره پیش نیاد.
ترس داشتن هم باعث میشه بیشتر تحقیق کنی و با احتیاط بهتری تصمیم بگیری پس به فال نیک بگیرش :sweat_smile:

بزرگواری امیرجان. خوشحالم که نظرات و راهنمایی هایی که کردم بدردتون خورده و مفید بوده براتون :rose:

برای اینکه کامل متوجه بشی به نظرم به این تاپیک سر بزن. تحلیل هارو توش میزاره و توضیح میده کامل

الان تنهایی جایی که میشه روش حساب کرد رابین سوده

سرمایه گذار که چند شب پیش یه کندل زده چقدر . پراپکو که ادرس زده ملت تاپیک زدن که گویا میگن ما خونه نیستیم .رابین فقط میمونه که جای مشخص داره ادم بدونه لاقل مشکل میخوره چهار نفر نشستن اونجا جواب بدن