چرا پراپ مثل قارچ در حال تکثیر هستن؟

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر؛
آقا این چند ساله رو من داشتم یک بررسی میکردم خیلی پراپ‌ها یک شبه با تبلیغات سنگین حالا قبلا بیشتر در کانال‌های تلگرام و حالا در کامیونیتی ایران بروکر شروع به فعالیت میکنن
یک سایت ساده و روتین میاد بالا
قوانین همگی روتین و حتی کمی ساده‌تر و قیمت‌ها بعضا ارزون‌تر از بقیه
تو سایت هم میزنن +30000 دلار پرداخت سود، حالا دامین همین دیروز ثبت شده اصلا!

کلی تبلیغات یکی دو ماه میکنن و خداحافظ زورمون نرسید هندل کنیم، دیدار ما در پراپ بعدی با اسم جدید
سوالم اینه که اینا کلی خرج میکنن، یعنی از سرورهای متاتریدر گرفته تا تبلیغات چند ده هزار دلاری برای تبلیغات و بولدشدن بین تریدرها و خب تزریق پول مردم ساده به اونها

آیا واقعا اینا مثلا 5 میلیارد خرج میکنن، میتونن توی همین بازه کم دو سه ماه چند برابر این خرج اولیه رو دربیارن؟ چون این الگو فقط میتونه توجیح کنه این شرایط رو

کسی اگ از حساب کتاب‌ها و خرج‌ها سردرمیاره بیاد ببینیم چجوریه داستان

@AIRA

بزیــنس! اونا کار بلد و فنی هستن، میتونند از منابع به درستی استفاده کنند. همه چی رو که از نو نمی سازند یا دستی انجام نمیدن، Template و Profile و script از قبل آماده شده دارن

به‌نام خدا

پارسا جان، تحلیلت کاملاً درست و به‌جاست. بیایم نگاهی به پشت پرده بیندازیم:

۱. هزینه‌های اولیه خیلی کمتر از چیزی‌ست که فکر می‌کنی

• سرور متاتریدر: با اشتراک ماهیانه ۵۰ تا ۲۰۰ دلار از هاستینگ‌های ارزان (مثل VPS معمولی) هم راه می‌اندازند.
  • دامین و هاست سایت: چند ده دلار در سال.
  • تم و قالب سایت: قالب‌های آماده وردپرسی یا اسکریپت‌های آماده‌ی مدیریت پراپ (مثل Lynx, PropTrade) با ۲۰۰ تا ۵۰۰ دلار یک‌بار مصرف در دسترس هست.
  • تبلیغات: خیلی‌ها از تبلیغات ارزان در کانال‌های تلگرامی با چند میلیون تومان شروع می‌کنند، نه ده‌ها هزار دلار. بعضی‌ها هم از رپورتاژ و هماهنگی با اینفلوئنسرهای کوچک استفاده می‌کنند.

۲. مدل درآمدی: فروش چالش، نه پرداخت سود واقعی

اکثر تریدرها در چالش‌ها رد می‌شوند (نرخ قبولی معمولاً زیر ۱۰٪). پس فروش一次又一次 چالش، خودش منبع درآمد اصلی‌ست. بیایم حساب کنیم:

• فرض کن ۱۰۰ نفر هر کدام ۵۰ دلار ثبت‌نام کنند = ۵,۰۰۰ دلار ورودی.
  • از این ۱۰۰ نفر، شاید ۵ نفر به مرحله‌ی تأمین‌شده برسند.
  • از آن ۵ نفر هم اگر ۱ نفر سود بگیرد و ۱۰۰ دلار پرداخت بخواهد، هنوز ۴,۹۰۰ دلار در جیب صاحب پراپ مانده.

این یعنی حتی اگر یک پراپ هیچ سودی پرداخت نکند، صرفاً با فروش چالش‌ها سودده است.

۳. چرخه‌ی «بگیر و ببند» (Hit & Run)

بسیاری از این پراپ‌ها برنامه‌ای برای بلندمدت ندارند:

• ۲-۳ ماه تبلیغات سنگین و فروش چالش.
  • چند پرداخت کوچک برای ایجاد اعتماد (با پول خود کاربران).
  • هنگامی که پرداخت‌های بزرگ نزدیک می‌شود یا کاربران شروع به اعتراض می‌کنند، سایت را می‌بندند.
  • با نام و برند جدید، از نو شروع می‌کنند.

هزینه‌ی ری‌برندینگ: فقط خرید یک دامنه جدید (چند دلار).

۴. منابع آماده و اتوماتیک

توسعه‌دهنده‌های حرفه‌ای اسکریپت‌های آماده‌ای به نام White-Label Prop Firm می‌فروشند که شامل:

• سایت کامل با لندینگ و داشبورد
  • پنل مدیریت چالش‌ها
  • اتصال به متاتریدر
  • سیستم تأیید خودکار حساب‌ها

هزینه‌ی راه‌اندازی اولیه با این روش می‌شود زیر ۲,۰۰۰ دلار.

خلاصه: آنها میلیاردها خرج نمی‌کنند. با چند هزار دلار، یک قالب آماده، و تبلیغات هدفمند، می‌توانند در عرض ۲ ماه چند ده هزار دلار فروش چالش داشته باشند. وقتی مدل کسب‌وکار «فروش بلیط ورود» باشد و اکثر شرکت‌کنندگان ببازند، سودآوری تضمینی است.

اگر دوست داری نمونه‌های مشخص یا بحث‌های بیشتری در این مورد ببینی، توی تاپیک‌های پرایس اکشن و مدیریت سرمایه یا همون کتگوری پراپ‌ها کلی بحث هست.

پراپ معتبر و ماندگار کمه واقعا گاهی بنظرم میتونه یه شرکتم باشه که هی جمع میکنه میره در لباس جدید دوباره ظاهر میشه

سؤال خوبیه، منم همیشه برام جای سؤال بوده. به نظرم اگه یه مجموعه پشتوانه، سابقه و زیرساخت مشخص نداشته باشه، صرفاً تبلیغات زیاد نباید ملاک اعتماد باشه. کاش یکی که از مدل درآمدی پراپ‌ها اطلاعات داره، دقیق‌تر توضیح بده این هزینه‌ها چطور برمی‌گرده.

به نظرم بخش زیادی از درآمد این مدل مجموعه‌ها از اینه که تعداد زیادی چالش می‌فروشن، نه لزوماً اینکه همه به مرحله برداشت سود برسن. برای همین قبل از خرید، بیشتر از قیمت، سابقه فعالیت، شفافیت قوانین و تجربه واقعی کاربرا برام مهمه. ارزون بودن همیشه به معنی انتخاب بهتر نیست.

بخاطر صورت سوال که اشتباهه جواب نمیدم… پراپ ها مث یونجه تکثیر میشن نه قارچ

برو سطح سوادتو بروز کن

البته اگه بخوای من یه پکیج ارتقا سواد دارم میفروشم

چون دیدم دلسوز قارچ و یونچه من هستی این تخفیف رو میدم بهت :blush:

ببینید اینا سرور اختصاصی از متاتریدر میگیرن و قاعدتا باید ماهانه چندین هزار دلار بابت این موضوع به شرکت مادرش پرداخت کنن

همین شده دقیقا همش انگار یک تیمن که با اسامی جدید مجدد یک چیزی رو رونمایی میکنن

دقیقا ولی باید یک سازمانی چیزی حتی مردم نهاد ایجاد بشه که بررسی کامل داشته باشه و همگی هم قبولش داشتن باشن نه اینکه بحث تبلیغات و این موارد باشه

همین طوره واقعا به طرز عجیبی ماهی 3 تا تولید میشه 4 تا از دور خارج میشه

مطالب جالبی مطرح شده که تعدادی از سوالاتمو پاسخ داد .

حالا بیایید فرض کنیم اگه مثلا بنده بخوام یک پراپ راه اندازی کنم (از صفر شروع کنم) باید چقدر سرمایه داشته باشم ؟

کمتر از 1000 ؟

1000 تا 5000 ؟

5000 تا 10000 ؟

یا بیشتر از 10000 ؟

و آیا از نظر فنی به تنهایی میتونم انجامش بدم یا اینکه نیاز به همکاری با چند نفر دارم؟ و مسئولیت هر کسی در این مجموعه چه وظایفی هست؟

با فرض اینکه نخوام صرفا از فروش چالش درآمد زایی کنم و بخوام صادقانه و بدون کلک و با سخت گیری های بی دلیل هم خودم سود کنم هم تریدر ها

به نظرم میشه مراحل اول و دوم چالش که روی دمو اجرا میشه را رایگان به کاربران داد و وقتی پاس کردند و وارد مرحله ریل شدند هزینه پراپ دریافت بشه.

همچنین دلیل اینکه یکسری از پراپ ها استفاده از اکسپرت را ممنوع میکنند متوجه نمیشم! اگه کسی باشه که بتونه با استفاده از هر اکسپرتی به من و خودش سود برسونه چرا که نه؟ انجام دادنش چه ضرری برای بقیه داره؟

حتی در بحث کپی ترید هم نمیفهمم چرا اینقد باید اما و اگر داشته باشن؟ مهم اینه که اون حسابی که خریداری شده با رعایت درادان روزانه سود ده باشه . بقیه سخت گیری ها به نظرم بی دلیله

در این صورت پلن پیشنهادیتون چیه؟

noon tooshe :joy:

javab sahih va kholase hamine ke man goftam :rofl:

کل تاپیک رو تو دو کلمه خلاصه کردی

اورین :clap:

فکر کن این همه متن و توضیحات نوشتن

بعد درجا میگه نون توشه :rofl:

بازم مخالفم با شما …2 بار

نون توش نیس

توش نونه

اره واقعا

البته بهتره زیاد وارد جزئیات نشیم