ادعای کاربر درباره عدم پرداخت سود کاربران پراپ فرم رابین سود

الان یه سری وکیلشون مدافع می آیند منتظر باش داداش

اره درسته الان علیرضا و چنفر دیگه رفیقشون که سرکله میشکوندن سر همین موضوع تومار تایپ میکردن پیدا میشه میگن این اشتباه میکنه همه چی درسته معتبره شما هیچی نمیدونید چون سررشته ندارین
کمیسیونشون قطع میشه نه

سپاس که دست همچین پراپ های کلاهبرداریو رو میکنی ، حضور پشتیبانی این پراپ در کامیونیتی دلیلی بر معتبر بودنش نیست با تتر 193 هزار تومن ریالی خرج اینا نکنید

فارکسیو هم بزار کنارش

توی یه مدت بسیار طولانی خیلی بررسی کردم هم خودم هم دوستان، حتی میرفتم تو تلگرام همه جا ببینم کسی ناراضی بوده از قبل و چرا و دلیلش و کلی بحث و با پشتیبانی و میانجیگری داشتیم برا تریدر و شرکت که هیچی تهش

و همیشه میگفتن من دنبال سند و دلیل مدرک محکم هستم که بتونم بگم به ی شرکتی مثلا اینا بدنه به دستمون رسید و با قاطعیت متوجه شدم که اصلا شرکت ارزنده ای نیستن و نخواهند بود، در آینده تمام سند و مدرک ها رو توی دوتا تاپیکی مخصوص این پراپ و بررسی‌ ش زده شده بود خواهیم گذاشت

تا بقیه تریدر ها هم متوجه بشن و در دام این شرکت های بی ارزش نیفتن

پراپ پاروکس چطوره جدیدا میبینم تبلیغم میکنن راجبش که هم بروکره هم پراپ!!!

fx parox

@info_robinsood.com

اطلاعیه معاملات ممنوعه فولفاند و پلاسشونو برج 3 گذاشتن بهتره اطلاعیه ها رو هر وقت میزارن بررسی کنی که الکی وقتت تلف نشه و بدونی چطور باید عمل کنی تا پاسی

اگر بخوام بزرگترین ضعف رابین سود بگم یه چیزه اونم عدم اطلاع رسانی درست شفافه . باعث این همه سوتفاهم از دسترس رفتن وقت و انرژی تریدر میشه

نه سالی جان ایشون دیگه ارزش بحث کردن نداره به نظرم و نیازی به توضیحات نیست واقعا
کاربری که کلا تازه اومده و 3 تا تاپیک میزنه که رابین سود فلانه و جواب کسی رو هم نمیده
تکلیفش مشخصه
ارزش وقت هدر دادن نداره
یک سری افراد هم جدیدا بلافاصله تو تاپیک های ضد رابین هم همیشه پایه ثابت هستند که خودت قطعا دیدی :sweat_smile: (البته منظورم شما نیستی)

موضوع اینه که اتفاقا نمیخونن عزیز
نه اینکه اطلاع رسانی نشه
نمیخونن چی نوشته شده و چی گفتن بعد همیشه خداروشکر طلبکارن که چرا اینطوری شده و اونطوری شده
این دوستمون هم شما جدی نگیرش
تاریخ چت هاشو بری بخونی و معاملاتشو نگاه کنی، متوجه میشی .

مرسی که اطلاع رسانی میکنی
من واقعیتش برام از اولش مشکوک بود شرکتشون ولی خب نخواستم نا امیدت کنم و تو ذوقت بزنم. چون ریسکی هم نکرده بودی و کلا 5 دلار پرداخت داشتی
سر همین گفتم بهترین کار اینه خودت به نتیجه برسی و تجربه اتو به طور کامل مطرح کنی
درود بر تو سالی جان :rose:

سلام و وقت بخیر خدمت تریدرهای عزیز؛
این پیام در جهت شفاف‌سازی و پاسخ به مبهامات مطرح‌شده توسط جناب ناصر عباسیان ارائه شده است:

با توجه به مطالبی که مطرح کردید، لازم است چند نکته به‌صورت شفاف پاسخ داده شود؛ چراکه بخشی از نتیجه‌گیری شما بر اساس انتشار گزینشی مکاتبات و نادیده گرفتن بخش مهمی از توضیحاتی است که مستقیما به شما ارائه شده است.

۱. «پنل آنالیز سبز بوده، پس چالش پاس شده است»

بله، اطلاعات ثبت‌شده در پنل آنالیز ملاک اصلی بررسی پارامترهای پاسی است؛ اما سبز بودن پنل به این معنا نیست که سایر قوانین، اطلاعیه‌های رسمی و نحوه شکل‌گیری همین پارامترها دیگر اهمیتی ندارند.

در قوانین مجموعه نیز به‌صراحت مشخص شده که اطلاعیه‌های رسمی از طریق پنل کاربری به کاربران اعلام می‌شوند و کاربران هنگام تهیه چالش نیز مطالعه و پذیرش قوانین را تأیید می‌کنند.

بنابراین نمی‌توان جمله «ملاک پنل آنالیز است» را از بستر اصلی آن خارج کرد و نتیجه گرفت صرفا سبز بودن پنل، تحت هر شرایطی به معنای تأیید نهایی حساب است.

پنل آنالیز محل ثبت و ارزیابی داده‌های معاملاتی است؛ نه مجوزی برای نادیده گرفتن قوانین و الزامات رسمی مجموعه.

۲. درباره اطلاعیه رسمی، ادعای عطف‌به‌ماسبق و استناد به مکالمه قبلی با پشتیبانی

بخش اصلی استدلال شما بر این پایه است که چون چالش را قبل از انتشار اطلاعیه شروع کرده بودید و قبلا نیز در تاریخ ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ با پشتیبانی مکالمه‌ای داشتید، اطلاعیه‌ای که بعدا منتشر شده نباید شامل شما شود.

این برداشت صحیح نیست.

هر اطلاعیه رسمی از زمان انتشار برای تمامی کاربران لازم‌الاجراست؛ چه چالش خود را قبل از آن تهیه کرده باشند و چه بعد از آن. طبیعتا رفتار معاملاتی قبل از انتشار اطلاعیه با رفتار بعد از آن یکسان در نظر گرفته نمی‌شود و دقیقا به همین دلیل، در بررسی حساب شما نیز معاملات قبل و بعد از اطلاعیه از یکدیگر تفکیک شدند.

به شما نیز صراحتا اعلام شد که اگر معاملات مورد ایراد صرفا مربوط به قبل از اطلاعیه بودند و پس از اطلاع‌رسانی رسمی ادامه پیدا نمی‌کردند، امکان ارائه فرصت جبران برای بخش قبلی وجود داشت.

اما مسئله اینجاست که پس از انتشار اطلاعیه رسمی نیز معاملات مورد ایراد ادامه داشته‌اند.

بنابراین استناد به اینکه «چالش من از دو ماه قبل شروع شده بود»، «فقط ۱۰ روز به پایان آن مانده بود» یا «قبلا از پشتیبانی سوال کرده بودم» نمی‌تواند رفتار معاملاتی پس از اطلاع‌رسانی رسمی را توجیه کند.

یک مکالمه قدیمی‌تر با پشتیبانی نیز طبیعتا نمی‌تواند مجوز دائمی برای نادیده گرفتن اطلاعیه‌ای باشد که بعدا از مسیر رسمی به تمام کاربران ابلاغ شده است.

ضمن اینکه اطلاعیه مورد اشاره شما اساسا با عنوان «ممنوعیت معاملات ریز» منتشر نشده و این عنوان، برداشت و نام‌گذاری شخصی شما از محتوای اطلاعیه است.

پس موضوع عطف‌به‌ماسبق شدن یک قانون نیست؛ موضوع این است که پس از انتشار یک اطلاعیه رسمی، کاربر موظف به رعایت آن بوده و نمی‌تواند بعداً با استناد به شرایط یا مکالمات قبل از آن، مسئولیت توجه نکردن به اطلاعیه را نادیده بگیرد.

۳. موضوع صرفا «معاملات ریز» نبوده است

در بررسی انجام‌شده، مسئله صرفا کوچک بودن حجم یا کوتاه بودن چند معامله نبوده است.

بر اساس اطلاعات معاملاتی و مستنداتی که مستقیما برای شما ارسال شده، بخشی از معاملات به شکلی ثبت شده‌اند که باعث تأثیر مصنوعی بر پارامترها و میانگین‌های مورد استفاده در روند پاسی شده‌اند و در بررسی به‌عنوان معاملات فیک با هدف دستکاری پارامترهای ارزیابی شناسایی شده‌اند.

بنابراین اینکه کل موضوع به این جمله تقلیل داده شود که «رابین‌سود حساب من را به دلیل معاملات ریز رد کرده»، روایت کاملی از توضیحاتی نیست که به شما ارائه شده است.

بخش مهمی از همین مستندات و توضیحات نیز در مطالبی که منتشر کرده‌اید بازتاب داده نشده است.

۴. درباره اینکه «تمام مدارک نشان می‌دهد من طبق قوانین پیش رفته‌ام»

صرف انتشار چند اسکرین‌شات از پنل و بخش‌هایی از مکاتبات، چنین نتیجه‌ای را اثبات نمی‌کند.

برای قضاوت صحیح باید تمام اطلاعات در کنار یکدیگر دیده شوند؛ از جمله داده‌های معاملاتی، نحوه تأثیر معاملات بر پارامترها، زمان انجام معاملات، تاریخ اطلاعیه رسمی، تفکیک معاملات قبل و بعد از آن و توضیحاتی که مستقیماً از سوی مجموعه برای شما ارسال شده است.

نمی‌توان بخش‌هایی از مکاتبات را که در جهت تأیید یک روایت هستند منتشر کرد، بخش‌های دیگر را که علت تصمیم مجموعه را توضیح می‌دهند کنار گذاشت و سپس عنوان کرد که «تمام مدارک» یک نتیجه مشخص را ثابت می‌کنند.

طبیعتا اگر هدف از انتشار این مطالب واقعا شفاف‌سازی برای سایر کاربران است، انتظار می‌رود تمام مکاتبات، تمام توضیحات مجموعه و تمام مستندات مرتبط بدون حذف و انتخاب گزینشی منتشر شوند تا مخاطب بتواند بر اساس اطلاعات کامل قضاوت کند.

فایل هیستوری معاملات جناب ناصر عباسیان نیز از طریق لینک زیر قابل بررسی و دانلود است:

https://pegah.robinsood.com/0754546201

در پایان، مهارت و توانایی معاملاتی شما برای مجموعه کاملا مشهود بوده و قطعاً برای ما قابل احترام و ارزشمند است؛ اما آنچه برای یک مجموعه در کنار مهارت معاملاتی اهمیت دارد، پایبندی به اصول حرفه‌ای، رفتار معاملاتی صحیح و رعایت چارچوب‌های اعلام‌شده است. توانایی یک تریدر نمی‌تواند توجیهی برای ثبت معاملات فیک، تأثیرگذاری مصنوعی بر پارامترهای ارزیابی یا طرح ادعاهایی باشد که با تمام مستندات موجود تطابق ندارد. با این حال، برای شما در ادامه مسیر معاملاتی آرزوی موفقیت و سودآوری داریم و طبیعتا رابین‌سود نیز در صورت طرح یا انتشار مطالبی که نیازمند شفاف‌سازی و پاسخ باشد، از حقوق و اعتبار مجموعه و کاربران خود در چارچوب مقتضی صیانت خواهد کرد.
با تشکر
پشتیبانی رابین سود :purple_heart:

داداش پراپ جدیدی رو صرفا بخاطر جدید بودن نباید بهشون تگ اسکم زد. نیاز هست چند نفر برن بخرن تست کنن و بعد بیان نتیجه اش رو بگن و بررسی طولانی مدت بشه، شاید ی شرکت جدید بیاد و واقعا خیلی خوب باشه کی میدونه ولی تریدرها هی بگن پراپ جدید فلان بمان و استقبال نشه خب اونا هم درست نمیتونن ادامه بدن و میرن کنار

اطلاعیه برای انجام ندادن معاملات فیک برج 3 گذاشتن اطلاعیه ها رو بهتره بخونید تا روش درست رو انتخاب کنید و وقتتون هدر نره

سلام و عرض ادب

چند روزی هست که مطالب این موضوعو دنبال میکنم و کلی سوال برام پیش اومده . بنده حدودا 7 سال هست که با فارکس آشنا شدم و بیشتر این زمان در حال برنامه نویسی بودم تا سیستم های مختلف و استراتژی ها رو تبدیل به کد کنم . به همین دلیل پیش نیومده که با پراپ ها از نزدیک کار کنم و آشنا بشم . اما این اواخر که دیگه پولی برام نموند که با سرمایه خودم ادامه بدم کنجکاو شدم ببینم جریان چیه و این پراپ اصلا چی چی هست . خلاصه اینکه کمی در موردش تحقیق کردم و با یه سری اصطلاحات و قوانین آشنا شدم و کم کم متوجه شدم پراپ خوب و پراپ بد داریم و باید برای انتخاب پراپ خیلی وسواس داشت وگرنه …

دلیل اینکه اینجا توی این بحث پست گذاشتم سوالاتی هست که ذهنمو درگیر کرده و امیدوارم اساتید پاسخ های قانع کننده ای ارائه بدن و لطفا نیان بگن برو خودت قوانینو بخون چون جسارتا خیلیا قبل تر از من قوانینو زیر و رو کردن و الان این همه حرف و حدیث توش هست که مثلا چرا قانونا رو تغییر میدن و …

اصولا سوالاتم در مورد قوانین پراپ ها نیست . فرض بنده بر اینه که یک شرکت ارائه دهنده پراپ (خوب) احتمالا دسترسی به سرمایه های واقعی قابل توجهی داره و میخواد این سرمایه رو به دست تریدر های قابل اعتماد بده تا براش کار کنن و هر دو طرف سود ببرن.

سوال اول :

فروختن چالش به کاربرا صرفا برای اینه که جلوی ضرر های احتمالی شرکت گرفته بشه و مثلا تریدر های مبتدی در همون ابتدای مسیر از چرخه خارج بشن و اونایی که باقی میمونن یه جورایی تضمین کننده سود هر دو طرف باشن. اگه اینطوریه چرا قیمت چالش ها اینقدر بالاست؟ و چرا شرایط اینقدر سخته ؟

سوال دوم :

در این مدتی که با فارکس آشنا شدم متوجه شدم متاسفانه بیش از 90 درصد معامله گران در این بازار ضرر میکنند . مهمترین دلیلش هم هیجانی شدن و ترس و طمع هست . واضحه که افراد کمی سرمایه های بالا دارند و میتونن توی این بازار درادان بالاتر از 5 درصد روزانه رو تحمل کنن و ریسکشو بپذیرن . منظور از سرمایه بالا بیشتر از 20کا هست . البته شاید یکی پیدا بشه بگه من میتونم با 100 دلار هم سود بدست بیارام . روی صحبتم با این عده بسیار کم نیست که نابغه های بازار فارکس هستند . همینجا ایستاده کلاه از سر بر میدارم و بهشون احترام میذارم . منظورم افرادی هستند که بار ها سرمایه های چند هزار دلاریشونو از دست دادن . قطعا اینا هرگز نمیتونن 5درصد روزانه رو محقق کنن . پس چه اصراریه که پراپ ها شرط 5درصد درادان روزانه رو گذاشتن وقتی میدونن که 90 درصد افراد نمیتونن رعایتش کنن؟

سوال سوم :

پراپ ها در مرحله اول و دوم چالش که حساب های دمو به کاربراشون میدن تحت هیچ شرایطی هزینه ای متحمل نمیشن و ضرر نمیکنن . لطفا نگید که باید پول آب و برق و اینترنت … اینا رو در بیارن که جسارتا به نظرم منطقی نیست . چرا این هزینه هایی که از کاربرا میگیرنو در مرحله ابتدای تحویل حساب ریل دریافت نمیکنن؟ اینطوری اونایی که مبتدی هستن ریزش کردن و فقط کار بلد ها به مرحله ریل رسیدن و فرصت برای خیلیا فراهمه که منصفانه رقابت کنن . نه اینکه کسی که پول خرید پراپ 30کا یا 50 کا نداره باید بشینه و حسرت بخوره و …

البته میدونم که بعضی از پراپ ها چالش های رایگان هم ارائه میدن و این خیلی قشنگه ولی کاش سیستم در آمد زاییشون بطور کلی به شکلی طراحی میشد که محیط رقابت برای همه یکسان بود نه فقط برای کسایی که استطاعت مالی خرید چالش ها رو دارن.

ببخشید زیاده گویی کردم

ممنون میشم که صبورانه و محترمانه پاسخ میدید

سلام. من نظرم رو طبق پراپ فاندد نکست میگم

چرا گرون?! اینکه برای یه سرمایه 5کا, 37 دلار بگیرن زیاده?! یک درصد روی حساب 5کا دربیاری از هزینه خرید حساب بیشتر میشه تازه هزینه رو هم ریفاند میکنن. بنظر من ک گرون نیست

برای اینه که بفهمن کی واقعا تریدره و کی نیست? کی میتونه نظم تریدر بودن رو رعایت کنه? بنظر من که منطقیه, من ترید رو با پراپ فرم ها شروع کردم و بخاطر اینکه از همون اول خودم رو برای قوانین پراپ آماده کرده بودم, با مدیریت سرمایه ترید پلنم هیچ وقت درادون حسابم بیشتر از ۲ درصد نمیشه (البته اگه تریدر خوبی باشم و ترید پلنم رو رعایت کنم که معمولا میکنم ولی خب :sweat_smile:)

سود بیشتر خودشون. بنظر من انقدری از همین حساب فروختن پول در میارن که اصلا نیازی نیست از سود سرمایه اصلی سهم سود تریدر های قبول شده رو بدن (البته اگه سرمایه واقعی ای وجود داشته باشه و کلا سیستمشون بر اساس فروختن حساب نباشه) ولی در کل چه اهمیتی داره که سود تریدر رو از کجا میدن?! مهم اینه که سود رو بدن, همین.

این نظر من بود, ممکنه شما (خواننده محترم, نه صرفا کاربری که ریپلای کردم) باهاش موافق یا مخالف باشید (که برا منم مهم نیست :heart:)

اگه مورد دیگه ای هست بفرمائید, در حد سوادم جواب میدم

اطلاعیه اختصاااااصی برای فولفاند و فولفاند پلاس زده بودن دیگه عججبا خوب بخونید الکی ترید نکنید بعد شاکی شید

عمو قانون قانونه
باید رعایت کنی
تازه شما به نظرم راحت میتونستی کارو پیش ببری و سود رو بگیری
چون بیشتر موارد مربوط به قبل از قانون جدید هست و بعد از اون خیلی راحت میتونستی پولو زنده کنی