سلام و درود با توجه به تجربه ی ۴ ساله از فارکس بعد از کلی بالا پایین و شخم زدن همه ی سبک ها تحلیل تکنیکال و ict و اسمارت و الگوهای کلاسیک و غیره رفتم تو دوره ای به نام پاندولیسم که هزینه ۵۰۰ میلیونی داشت اولش فکر کردم دروغه ولی فهمیدم علم متفاوت داشتن تو این مارکت گل بازاره استراتژی برا پایه ریاضیات و ساختار بازاره با چهار تا عنوان بدهی و پاندول و دایاموند و طلایی سروکار داره تضمینی رفقا از دوشنبه تا جمعه لایو ترید درحضور شما عزیزان .بهترین دوره حال حاضر ایرانه قطعا . رزومه وین ریت استیمنت و برداشت ها خودش گویای حقیقت هست .
داداش از وقتی این انجمن ایجاد شده خیلیا اومدن ازین موارد نوشتن. شما هم لطفا اگر هر گونه صبحتی میکنی لطفا سعی کن مدارکشو بذاری اگر میگی برداشت همینجا بذار برداشتات رو یا اگر میگی لایو ترید و .. همشو بصورت لایو قرار بده
در غیر اینصورت اگر خیلی از دوستان اومدن و چیزی بهت گفتن ناراحت نشو از برخوردشون موفق باشی
درود بر موفقیت شما. من این استراتژی پاندولیسم که اشاره کردی (بدهی، پاندول، دایاموند، طلایی) رو کامل بررسی کردم و بر اساس توضیحاتی که دادی، تونستم ربات کاملش رو در متاتریدر 5 پیادهسازی کنم. ولی نمیدونم چرا نمیتونم اینجا آپلود کنم. درضمن من برنامه نویسم و اگر خواستی میتونم استراتژی سفارشی خودت رو تبدیل به ربات یا اندیکاتور کنم
یک ماه گذشت برادر ، نمیخای مدارک و مستندات رو منتشر کنی؟؟؟![]()
دایی امروز 11 اردیبهشته
یعنی توی این مدت 4تا عکس از سودهای نجومی با پاندولت نتونستی فوتوشاپ کنی؟
سلام و احترام به دوستان،
من هم مثل برخی دوستان، چند وقت پیش کنجکاو شدم ببینم «پاندولیسم» دقیقاً به چه چیزی اشاره میکند و از زاویه یک برنامهنویس الگوریتمیک سعی کردم منطقش را مدلسازی کنم و تبدیلش کنم به یک ربات قابل بکتست.
پاندولیسم دقیقاً چیه؟ (دیدگاه فنی و الگوریتمیک)
چیزی که از توضیحات کاربران این سبک و نمونههایی که منتشر شده برداشت میشود، این است که پاندولیسم بیشتر یک چارچوب رفتاری قیمت بر اساس نوسانات پاندولی است؛ یعنی:
-
قیمت مثل یک پاندول بین دو ناحیه رفتوبرگشتی حرکت میکند
-
هر حرکت رفت/برگشت بهعنوان یک «بدهی» تلقی میشود که باید در آینده توسط قیمت تسویه شود
-
ساختارهای دایاموند و طلایی هم معمولاً معادل الگوهای تعادلی و واگراییهای عمیقتر هستند
-
ایده اصلی این است که بازار به خاطر بقای تعادل، حرکتهای ناتمام را کامل میکند
این مفاهیم از نظر مفهومی جذاباند، اما وقتی وارد دنیای عدد، کد و بکتست میشوند، معیارهای اندازهگیریشان خیلی نامشخص و سابجکتیو است.
من نسخه کاملش را به صورت ربات نوشتم (MT5)
با توجه به توضیحاتی که درباره پاندول، بدهی و ساختارهای تعادلی ارائه میشود، من:
-
تعریف ریاضی برای “بدهی” و “پاندول” تعیین کردم
-
محدودههای رفت و برگشت قیمت را بهصورت الگوریتمی استخراج کردم
-
تأییدیههای ورود/خروج را هم طبق الگوهای مطرحشده کدنویسی کردم
-
سپس روی دیتای چندساله بکتست گرفتم
خلاصه این که کل منطق پاندولیسم را در یک اکسپرت MT5 پیادهسازی کردم؛ اما…
نتیجه؟
متأسفانه استراتژی در بکتستهای بلندمدت پایدار و سودده نبود
چند مشکل اساسی که دیده میشه:
-
تعاریف سبکی مثل بدهی / پاندول / دایاموند عددی نیستند
پس در کدنویسی مجبور میشوید آنها را حدس بزنید. هر حدسی هم نتیجه را تغییر میدهد و باعث ناپایداری میشود.
-
استراتژی شدیداً به تغییرات ولتیلیتی حساس است
در بازارهای کمدامنه خوب عمل میکند ولی در ترندهای کشیده، بدهیها تسویه نمیشوند و SL بهشدت فعال میشود.
-
در تستهای چندساله ریسکبهریوارد استراتژی منفی میشود
حتی اگر وینریت بالا دیده شود، ضررها معمولاً بزرگتر و سریالی هستند.
-
بهخاطر ماهیت mean-reversion محور، در دورههای پرشتاب بازار بدترین عملکرد را دارد
-
روی حساب زنده (Forward Test) هم رفتار متفاوت از بکتست دارد
نشانه واضحی از overfitting مفهومی.
نتیجهگیری کاملاً شفاف و بیطرفانه
درسته که پاندولیسم از نظر تئوری و بیان خیلی جذابه، اما وقتی تبدیلش میکنید به:
-
قواعد عددی
-
قوانین واضح ورود/خروج
-
تست روی دیتای واقعی
-
سنجش ریسکبهریوارد، دراودان و پایداری
نتیجه اینه که به عنوان یک استراتژی سیستماتیک، پایدار نیست و سود بلندمدت تولید نمیکند.
من بهعنوان برنامهنویس اکسپرت هر استراتژی را نه با توضیحات، بلکه با:
-
تعریف منطقی
-
تبدیل به کد
-
بکتست چندساله
-
تست روی چند جفت ارز
-
بررسی رفتار در شرایط بازار مختلف
ارزیابی میکنم.
پاندولیسم در این مرحلهها متأسفانه نتوانست نتیجهی قابل اتکا ارائه دهد.
اگر کسی خواست منطق عددی یا ساختار کدنویسی این مدل استراتژی را ببیند یا بخواهد استراتژی خودش را به ربات تبدیل کند، خوشحال میشوم کمک کنم.
اسم که بالاخره اسمه
ولی در مورد بدهی حرفت درسته
البته بدهی بازار که شما میگید زیر مجموعه سبک سیکل ها و امواجه که
این سبک سیکل ها و امواج دوره اموزشش 5-6 هزار دلاره
وگرنه خود بدهی بازار بصورت تک ارزشی نداره
البته این که خودم هنوز اموزش ندیدم و فقط یک نفر رو در این توی ایران میشناسم
که چون قیمتش بالا بود فعلا پیشش نرفتم
ولی این رو مطمعن میگم که اون سبک بدهی زیر مجموعه است و اون مقدار هزینه برای 1 از 5 یا 10
است
سلام وقت بخیر میشه بپرسم استادتون کی بوده ؟
اقای کیاووش ؟
دوست عزیز تاپیک بنده س هیچ چیز درستی راجع به این سبک نمیتونی ارائه بدی دلیل منطقیشم اینه رو یه علم نادرست بک تست گرفتی البته این دوره کامل و جامع هست ولی کلا با چارت خالی زده میشه
شما پیام بدین من تبدیل ۵۰ دلار به ۳۵۰ دلار تو ۱۳ روز هم تو این سبک نشونتون میدم واصلا هیچ ربطی به سبک خاصی نداره دوست عزیز کاملا جدا و بر اساس عمق بازاره مطمئن باش کسی پول دربیاره نمیاد واقعا رایگان به همه بگه پس دوره ای نیس که تو یوتویوب بشه پیداش کرد