آیا این همان «سبک بدهی» است؟

دو تا ویدیو توسط دوستی به دستم رسیده که تو این ویدیوها درباره مفاهیمی مثل «بدهی» و «تسویه بدهی» صحبت شده و برای تحلیل هم از RSI با تنظیمات شخصی‌سازی‌شده استفاده شده.

راستش شنیدم روشی هم با عنوان «سبک بدهی» وجود داره که بعضی از همکاران تریدر دنبالش هستند و حتی گفته می‌شه هزینه آموزشش رقم خیلی بالایی حدود ۵۰۰ میلیون تومنه.

حالا نمی‌دونم این دو ویدیو مربوط به همون روش و همون سبک هستند یا نه.

اگر کسی این سبک یا روش معاملاتی رو می‌شناسه یا اطلاعاتی درباره‌ش داره خوشحال می‌شم بگه آیا محتوای این دو ویدیویی که قبلا بهشون اشاره کردم همون چیزیه که تحت عنوان «سبک بدهی» شناخته می‌شه یا نه.

در هر صورت قصد دارم این دو ویدیو رو توی کانال آپارات منتشر کنم تا هر کسی خواست بتونه ازشون استفاده کنه.

کانال آپارات:

TraderanAcademy در آپارات

برای اطلاع از زمان انتشار این ویدیوها و سایر ویدیوهای کانال هم می‌تونید تاپیک معرفی ویدیوها رو در ایران‌بروکر دنبال کنید:

تاپیک معرفی ویدیوهای کانال در ایران‌بروکر

خودِ استفاده از RSI با تنظیمات خاص هم به‌تنهایی چیزی رو ثابت نمی‌کنه، چون RSI یک ابزار بسیار رایجه و روش‌های مختلفی براساسش ساخته شده.

به نظرم اگر کسی این سبک رو دقیق می‌شناسه، بهتره اول درباره منطق و چارچوبش توضیح بده و بعد بشه ویدیوها رو باهاش تطبیق داد؛ مخصوصاً وقتی صحبت از هزینه آموزشی ۵۰۰ میلیون تومنیه، بهتره قبل از هر نتیجه‌گیری اطلاعات دقیق‌تری داشته باشیم.

هر دو ویدیویی که قبلاً درباره‌شون صحبت کرده بودم، منتشر شدند و از طریق کانال آپارات قابل مشاهده هستند.

«سبک بدهی بر پایه RSI | بدهی و تسویه بدهی در تحلیل بازار»

عالیه بود دمت گرمم

فیلتر شکن نباشه لود نمیشه