دوستان من حسودم! اصن برام مهم نیست دروغگوها پول کسی رو بالا بکشن یا نه، مگر اینکه اون ادمه بدبخت آشنا، دوست یا خانواده خودم باشه.
پکیج فروش شریف و آدم حسابی دیدین تا حالا تو زندگیتون؟
دوستان من حسودم! اصن برام مهم نیست دروغگوها پول کسی رو بالا بکشن یا نه، مگر اینکه اون ادمه بدبخت آشنا، دوست یا خانواده خودم باشه.
پکیج فروش شریف و آدم حسابی دیدین تا حالا تو زندگیتون؟
کامودیتی به کدوم سمت داره میره.از تاپیک های تخصصی و ترید محور به تاپیک های زرد رسیدیم
بابا حرفی برای گفتن زرت و زرت تاپیک درست نکنید
اولین پکیجفروش پیدا شد!
مردک دارم مردمو نجات میدم میگی حرف ندارم، نزنم؟
چی از این مهمتر؟ متاسفم!
تو راست میگی ناجی
یه چرخ توی تاپیک ها میزدی،نجات دهنده مثل خودت زیاده
بجای این اراجیف یه استراتژی سودده ،یه مبحث مناسب روانشناسی یاد بده
هرکی تا خرخره بهش پکیج فشار دادن اومده اینجا تاپیک میزنه
با دوتاتون موافقم
قربونت من با هزارتا فیبوناچی و ایندکاتور و کوفت و زهرمار دو تا خط سود میبرم.
بیکار نیستم مثه تو پکیج بفروشم، پول مفت دربیارم، بیام چرخ بزنم تو تاپیکا ببینم کی چی نوشته چی ننوشته
من کار دارم سید. سر زبون و مغز کلاهبرداری ندارم برم پکیج بفروشم. خدا استعداد پول مفت خوردن بهم نداده متاسفانه.
چه جوری میشه هم مسی رو دوست داشته باشی هم رونالدو؟
شامیرزا اگه پکیج فروش بودم که ۳تا استراتژی سودده رو توی ۲تا تاپیک رایگان منتشر نمیکردم
خیانت یک مسئله عاطفیه، در حالی که کلاهبرداری مالی یک جرمه هر دو آسیب میزنن و هر دو خیانت هستن بد تر بستگی به میزان اعتماد داره هر کدوم به اعتماد بیشتری حمله کنه اون بد تره .
حالا بستگی به شخص داره یکی میزان اعتمادش به زن 100 درصد بوده و میزان اعتمادش به کلاهبردار 50 درصد قطعا خیانت زن براش بد تره
و اما یک شخص دوم میزان اعتمادش به تریدر بعنوان آیندش و شغلش 100 بود و از خیانت زن 50 درصد
قطعا این شخص کلاهبردار براش بد تره.
این چه تاپیکیه اخه؟ ![]()
چیزی که من تحقیق کردم در این زمینه بین علما اختلاف نظر بود!
ولی
روی یک گزینه اتفاق نظر داشتند
گفتن یک تریدری که تازه کار باشه و شکست عشقی هم خورده باشه و بدتر از همه به اعتراف خودش حسود هم باشه!
قطعا وضعیتش از همه بدتره!
البته منظورشون وضعیت اخلاقی نبود بلکه وضعیت روحی روانیش بود!
در مقایسه بین زن و مرد پکیج فروش! خوب زن پکیج فروش چون با احساسات طرف بازی کرده قطعا از لحاظ اخلاقی عملکردش بدتره!
حالا باز هم سید در این زمینه تجربه و تخصص بیشتری دارند .میتوانید به ایشان رجوع کنید!
حس حسادتت قابل فهمه؛ خیلیها فقط وقتی میسوزن که پای نزدیکانشون وسط باشه. اما درباره «پکیج فروش شریف»، واقعیت اینه که اکثراً مدل کارشون بر پایهی وعدههای اغراقشده و اطلاعاتیه که یا رایگانه یا ارزش چندانی نداره؛ یعنی ساختار کار ذاتاً خاکستریه، حتی اگر ظاهرش تمیز باشه. بهجای پکیج، معمولاً منابع رایگان معتبر، دورههای آموزش رسمی یا آدمهای متخصصی که سابقه و خروجی واقعی دارن، قابل اعتمادترن. اگر خواستی، بگو در چه حوزهای دنبال یادگیری یا درآمدزایی هستی تا منابع درست و واقعی معرفی کنم.
کدوم تاپیک داداش میفرستی؟
تاپیک استراتژی فیبوناچی ۱و۲
تاپیک استراتژی تاچ اول
آفرین داداش
واسه خدا کار کن نه بندههاش.
تاپیک یعنی چی بسته فروش؟ فارسی حرف بزن!
بهترین موضوع ممکنم هست.
اگه یه سری بستهفروش، پولتو ندزدن، زنتم هیچوقت بهت خیانت نمیکنه چون پول داری براش گل میخری میگی گل برای گل.
کدوم سید قربونت؟
تو آدمی یا هوشمصنوعی؟ من از هر چی جز هوش انسانیه بدم میاد.
هم نظر هستیم خوب نقش بازی نمیکنه سعی میکنه بگه من اینکاره هستم و سوال جواب میدم ولی اینکاره نیست چندین بار بهش گفتم، بیشتر حال همه را بد میکنه تا یه کمکی بکنه لیائو GPT