باسلام خدمت همگی
در جهت اینکه بدونیم چه سبک هایی بیشتر کار میشن این موضوع مطرح شد خوشحال میشم نظرتونو اعلام کنید
باسلام خدمت همگی
در جهت اینکه بدونیم چه سبک هایی بیشتر کار میشن این موضوع مطرح شد خوشحال میشم نظرتونو اعلام کنید
ابداعی هست استراتژی ای که وین ریتش در چهار ساعته به یک ساعته 84%هست و در سی دقیقه به پنج دقیقه 77%هست.
روزانه به چهار ساعته 100%هست.
هیچ کدام از سبک ها کار نمیکنند و همه آنها چون در گذشته بوده اند امروز احتمالا باشند ولی قطعی نیست که حتما باید باشند.
البته نهایتاً باید چهار علامت باشه روی چارت وگرنه نقاشی هست و خوب نقاشی هم جواب نمیده.
در آخر اینو از من بپذیرید سعی کنید استراتژی یا سیستمی بسازید که سریع ترین سود را در کمترین زمان ممکن و قابل تکرار مداوم بدهد.
هرگز به بازار اجازه فکر کردن ندهید.
بسم الله الرحمن الرحیم
حسیکال
نقدینگی بازار را تامین میکنم ![]()
هرکسی با یه سبکی راحته ولی در نهایت این مدیریت سرمایه هست که تو رو توبازار نگه میداره نه استراتژی
اونایی که دنبال زیربغل مار میگردن میرن سراغ سبک آرتی ام ولی اونایی که میخوان یه چیزی از بازار بگیرنو با بقیه چیزا کاری ندارن میرن سراغ آی سی تی و اسمارت مانی
مدیریت سرمایه بدون استراتژی مشخص جوابگو نیست متاسفانه مکمل هم هستن
خیلی خوب بود ![]()
![]()
![]()
![]()
به شخصه میگم بهترین استراتژی ای که تا الان تو انجمن دیدم مال خودم بوده
تو تایم فریم روزانه یا 4 ساعته ترید میزنم
و معمولا معاملاتم روزها یا حتی یه هفته طول میکشن
اینجوریه که صبر میکنم بره تو ضرر و بعد شروع میکنم به دعا کردن و نماز خوندن اینجوری هم میرم بهشت هم سود میکنم
فقط لطفا کسی نیاد بگه استراتژیمو کامل رایگان ارائه بدم چون واسش زحمت کشیدم و سالهاست توی این مارکتم:folded_hands:![]()
عرضه و تقاضا (تکنیکال) + اوورآل شرایط بازار (فامندیمنتال) — سوینگ ترید (۷۵٪ توی تی پی همون روز خارج میشم، ۲۵٪ تا فردا نگه میدارم بعد از سشن توکیو) : وینریت یک سال گذشته ۵۶٪ ریسک به ریوارد ۴.۶
اما مثل اینکه همه به جای ترید صنعت تولید استراتژی و تبلیغ و فروشش رو راه انداختن… همه هم وینریت ۸۰-۹۰-۱۰۱ درصد ![]()
بسیار عالی ولی طبق تجربه من استراتژی های پیچیده برنده نیستند و بازار به استراتژی های ساده پاسخ مثبت میده.
استاد منتورشیپ هم دارین؟ ![]()
استراتژیم اوردربلاک های معتبر در تایم های بالا و نقاط و سطوح لیکوئیدی اصل استراتژیم بر پایه مدیریت سرمایه هست ریسک در هر پوزیشن 1درصد و در مواقع که شرایط بازار خرابه نیم درصد و ریسک به ریوارد 1 به 3 تایم فریم های تحلیلم به صورت مولتی تایم فریم هست 1ساعته و 15 دقیقه و 5 دقیقه وین ریت 68%
به دنبال واژه نباش کلمات فریبمان می دهند وقتی اولین حرف الفبا کلاه سرش می رود باید فاتحه کلمات را خواند.
فقط NDS برای همیشه NDS زنده باد NDS
جمله
جمله جالبیه فقط باید برعکسش کرد
چون مارکت برنامه آینده رو چیده باید ببینی چی فکر میکنن اونا ![]()
دقتش چقد بالاست ؟
ترکیبی از دو سبک LIT و ALGO هست
جوابت عالی بود
![]()
خیلی زیاد اما بسته به دانش شخص تریدر داره و اینکه درست شمارش و تحلیل انجام داده باشه یا خیر
همون node شماریه ؟