دوستان من تو این روزا که مجبورم کانال تریدرای ایرانی رو بیشتر از قبل ببینم، خیلی برام جالبه که بیشترشون قبل از هر اتفاقی عجیبترین چرت و پرتا رو میگن و پرتترین پیشبینیهای ممکنو میکنن و مردم با مضخرفاته اینا میرن معامله میکنن و بعدش که پیشبینیاشون اشتباه از آب درمیاد انگار نه انگار!!!
مردک مردم پولشونو رو حساب چرت و پرتای شما از دست مییییییییییییییییییییدن!
یکی میگفت رو شرفش شرط میبنده که جنگ جهانی سوم میشه و ایران میبره
بابا چقدر آخه دروغ میگین؟؟؟
پکیج فروشا، وبینار گذارا و اونایی حتی یک دقیقه جلوترشونو پیشبینی میکنن همشون کپی کارن و دروغگو
ترو سر جدتون به اینا اعتماد نکنین!! اینا حتی نمیدونن مادرشون امشب شام چی قراره بپزه چه برسه به آینده دنیا و بازارهای مالی
من نصفشونو دیدم یکی میاد یه پیامی میزاره اون یکی بدون اینکه حتی یه تغییر تو کلمات بده همونو کپی میکنه!
میخوای من یه عکس بهت نشون بدم حالت بهنر شه ؟ دوستی برام فرستاد که سال ها مذرس بود و همه چیزو رهت کرد تا حرفی نو بزنه کشفی علمی تو بازار بنام خودش ثبت کنه . اون برام فرستاد . تو روبیکا برات میفرستم اگه عمری بود .
وارن باقت میگه اگه قرار بود تو فور دیروز بمونی چشم هات پس کله بود رفیق نه جلوی صورت
گفتی دوستی تو خیابون حاج حسین یچیزی بگم حتما تست کن .
اپلیکیشن های دوست یابی بودند سابق بر این روزگار که اکثرمون سابقه ی عضویت توشون رو داشتیم که الان همگی البته از دسترس خارج شدند . از بازار چند تا اپ رو دانلود کردم تا متوجه کلاهبرداری سیستماتیکی شدم که مدرکی از دخالت خود بازار جز بی تفاوتی به کامنتهای متعدد که اجازه ی انتشار پیدا نمی کردند و پیام های مستقیم بی پاسخ ندادم .
کانسپت اسکم :
ارسال پیام های دارای بار کم ، متوسط و شدید عاطفی بر اساس سیکل زمانی ثبت نام قربانی بجهت ترغیب فرد برای پرداخت مبالغ مشخص شده که در کمترین قیمت با هر ۵ هزار پرداخت ۱ میلیارد تومن کلاهبرداری و دزدی عین آب خوردن دارن از مردم میکنن .
خودتون تست کنید ، اپ رو دانلود کنید ، فرق نداره ، همشون در حال ماهیگیری از جیب قربانی ها در اپ بازار هستند ، عکسی اپلود کنید و ۲۴ ساعت به سیل پیام های دریافتی عاشقانه توسط هوش مصنوعی دقت کنید ، اگر دیدید ۱ عکس یا ۱ شخص با نامی متفاوت پیام داد تعجب نکنید ، متاسفانه تو کلاهبرداری و هک هم در استاندارهای جهانی عمل نمی کنند آقایون !
در عجبم وقتی انقدر راحت میشه پول در اورد چرا ترید ؟