نظرتون راجب دوره و استراتژی nds استاد دکتر فازی لاجیک چیه؟

واقعا اونقدری ک ازش تعریف میکنن خوبه؟

آره خوبه من پایه استراتیژیم تقربیا همین هست

این سبک زندگی منو عوض کرد برای من شخصا عالی بوده ولی زمان صبر زیاد میخواد یادگیریش

روش هندسی بر مبنای ۱۲۳ هست. فقط تنها چیزی که میدونم مسیر یادگیریش خیلی طولانیه و شاید با یک منتور کوتاه تر شه

خداروشکر. یعنی به سود دهی رسیدین؟ یه سوال اینکه یادگیریش خیلی زمانبره؟ چقدره میشه راه افتاد؟

بله به سود مستمر رسیدم بعد از یکسالو نیم تا دوسال تمرین روی این سبک .اولا فکر میکردم که یادگرفتم و با عجله شروع به ترید روی حساب ریل کردم و پول از دست دادم اما بعد از کلی سختی جا نزدن سبکو یاد گرفتم بنظرم حداقل یکسال زمان میبره البته برای منی که خودمو ادم باهوشی نمیدونم شاید برای شما کمتر چون خود استاد فازی میگن سه ماه میشه یاد گرفت و نکته دیگه اینکه من تو لایو ترید علی اسدی که سبکش همینه هم شرکت میکردم ولی الان تقریبا هفت هشت ماه دیگه تنها ترید میزنم

1سال من ترکیه بودم روش بدرد نمی خورد هزاران نفر در کانال تلگرام بودند و همه ایشه می گفت داو جونز بخرید هر اصلاح را …..اکثرا نابود شدند …

سلام .در خدمتم …

امیدوارم جامعه ترید ایرانی اونقدر پیشرفت کنه که متوجه بشه ما نیازمند استراتژی دیگران نیستیم .بلکه باید استراتژی خودمون رو بر اساس مغز و ساکولوژی خودم بسازیم و بار ها تمرینش کنیم.استراتژی محور بودن یعنی باخت

واسه من خوب بوده شکر خدا/// خدا به فازی خیر و برکت بده///من این سبک رو بعد از 5 سال برام شفاف شد/ برای هر شخص متفاوته پروسه یادگیریش/

سلام دوستان …

امیدوارم عالی باشین …

سبک به شدت پیچیده و قدرتمندیه …

کلا نزدیک 4 ساله این سبک معرفی شده که من حدود 3 سال و نیم هست دادم باهاش کار میکنم …

هیچ سبکی تا این حد نمیتونه قدرتمند باشه …

انگار با nds نتیجه این جنگ مشخصه. هدف از شروع جنگ هم مشخصه

مسیر حرکتی یورو در ماهانه// قدرت گرفتن یورو/ ضعیف شدن دلار/ چاپ دلار/ ایچاد تورم جهانی

دید تحلیل گری ..دید ترید نقطه بهینه کجا ورود می کنید ؟ نمی شه گفت یورو صعودی …..من کجا خرید و در چه تایمی با چه استاپ. تی پی ..طبق چه پلنی که در بک تست مثلا در صد مورد آیا حداقل 60معامله تارگت داده ….. ژورنال گرفتم ؟

دقیقا منم به همین دید در یورو رسیده بودم با ان دی اس واقعا از این به بعد یورو از دلار فاصله میگیره

این سبک بر اساس هندسه مارکت هست - اگر بهش مسلط شدید دلیل نمیشه با یک ستاپ در هر نمادی موفق باشید چون هندسه هر نماد با نماد دیگر فرق دارد - اگر داو ترید میکنید خیلی بهتون کمک خواهد کرد برای نماد های دیگر سبک های ساده تری وجود داره ک بیشتر کمک میکنه اما برای داو واقعا میتونه چراغ راهنما باشه - در خصوص نقطه ورود و استاپ اگر کامل مسلط بشوید دراداون های کمتری خواهید داشت اما چون هندسه هم فرکتالی هست و بخواهید تنها با استفاده از nds نقطه ورود تنگ و تاید بزارید وین ریت بسیار میاد پایین ولی خب ریواردها بسیار زیاد خواهد بود که من کف ریواردهام 10 بود اما گاها وین تا 20درصد هم میاد پایین و ترجیح دادم برای تایم بالا ازش استفاده کنم و برای نقاط ورود از سبک های دیگری استفاده کنم

پیگیرش شدم،تو گروهشونم رفتم یه چند تا تحلیل ازشون دیدم که متاسفانه اکثرشونم فیلد می‌شد,کلا بوسیدمش گذاشتمش کنار ،جدا ازون اصلا این سبک برا من جذاب نبود.

گروه تلگرامیشون رفتید؟

آره همون زمان که میخواستم یاد بگیرم