تجربه من از آموزش مهدی

موضوع تکنیکالی که درس میده به روش الگوریتمه(به ادعای استادش) ،متمرکز بر یورو و پوند، برای ترید روزانه منتظر هانت شدن یک سطح نقدینگی و تشکیل شماتیک مد نظر هستیم،توش نگاه فرکتالی هم هست که تایم بالاتر میشه کانتکست و بایاس و نقدینگی رو مشخص کرد و تایم تریگر وارد شد، نکات مفهومی زیادی داره (غیر مکانیکی) ،بنظرم تکنیکال بدی نیست ولی حجم مطالب زیاده و کمی سنگین یا برای بعضی حتی مبهم باشه ممکنه برای برخی این موضوع آزاردهنده باشه.درمجموع من ازش نکات مفیدی گرفتم اما نمیدونم به عنوان متد اصلی ترید شخصیم میتونم بهش نگاه کنم یا نه چون نتونستم کامل مسلط بشم و برام نکات ابهام هم داره اما همچنان اون رو مفید میدونم.

ادیت:هدف این تاپیک کمک و انتقال تجربه شخصی بود ،هرچند کمی به حاشیه رفت و برای خودمم ادامه پیگیریش مقدور نیست، برای همین توضیحات اولیه حذف شدن و خلاصه موضوع رو مینویسم، صرفا گوشه ای از تجربم رو از آموزش مهدی(تریدینه) نوشتم که البته میتونه دارای خطا باشه و برداشت شخصیم بوده از مطالب.برای بنده آپلود آموزشش مقدور نیست اما کسی خواست چک کنه این آی دی کانال تلگرامشه یه جا ذخیره کنید زمانی که نت بود چک کنید tradineh_mehti. این رو اضافه کنم که ایشون در گذشته از برخی برای آموزش هزینه هم گرفته اما بنده توصیه ای به پرداخت یک ریال هزینه یا حتی عضویت در کانالش نمیکنم و آی دی صرفا جهت دسترسی به مطالب قرار داده شده.نکته دیگه اینکه من دیدم برخی از افرادی که توی دوره خصوصیش با هزینه شرکت کردن نکاتی رو گرفتن که ماهایی که بصورت عمومی دیدیم بهش دسترسی نداشتیم! نمیدونم بعدا اونها عمومی بیان میشه یا نه ولی وقتی این کار رو کرد احترام کمتر از قبل برای این شخص قائلم و نمیدونم میتونم به کسی توصیه کنم براش وقت بذاره یا نه، برای بنده فعلا اینطوره که صرفا جهت ترکیب با سبک دیگه ای بهش نگاه میکنم مگر اینکه در آینده به نتیجه دیگه ای برسم.

موفق باشید

2 لایک کرده

من تقریبا ۵ ساله شبانه روز مثل معتاد ها چارت رو بالا و پایین میکنم و توناستم سود ده بشم

کامل متن شما رو نخوندم ولی همین رو بگم که این حرف درسته میخوای باور کن میخوای نکن

هر نمادی اخلاق خودش رو داره

هر سشنی اخلاق خودش رو داره

همین که به این نکته اشاره شده یعنی خوبه

2 لایک کرده

ممنون دوست عزیز

موفق باشی

شما آموزش های ایشون رو نداری که جایی آپلود کنی؟

1 لایک کرده

منم بارها و بارها فیلماشو دیدم واقعا از ته دلم بعداز ۵سال ازاین سبک به اون سبک انگار آروم گرفتم واقعا قابل فهمه اما واسه کسی مثل ماها که صدتا راه و روش و رفتیم و کلی پوستمون کنده شده حتی خودشم میگه واسه هرکسی درک مطالب فهمش فرق داره من فقط بدجوری قفلی زدم تو غروب آفتاب لندن واسه تاییدیه حرکت فردا که الانم اینستا نیست که ازش بپرسم توفیلمشم که منتورشیب دوم عباس فقط ۱دقیقه راجبش حرف زد به عباس گفت ولش کن من کلی حرص خوردم

1 لایک کرده

بنده سبک خودم الگوریتم مارکت هستش و ساختاری کار میکنم و در این مورد مدعی هستم، وقتشو دارید باهم صحبت کنیم و تبادل اطلاعات داشته باشیم؟

1 لایک کرده

بنده سبک خودم الگوریتم مارکت هستش و ساختاری کار میکنم و در این مورد مدعی هستم، وقتشو دارید باهم صحبت کنیم و تبادل اطلاعات داشته باشیم؟

1 لایک کرده

کسی که ادعا دارد الگوریتم را گشف کرده مشخصه اطلاعات زیادی از برنامه نویسی و هوش مصنوعی ندارد . اگر اکسی برنامه نویس باشد می داند که الگوریتم هر روز و ساعت اپدیت می شود و صدها الگوریتم هوشمند توسط پولهای هوشمند روی بازار در حال اجرا هستند و گشف نشدنی است این الگورتمها را صدها برنامه نویس خبره با ابزارهای قدرتمند هوش مثنوعی می نویسند و ادعای کشف انها مضحک است

بخاطر شرایطی برای من آپلودش مقدور نیست، البته نمیدونم خودشون راضی هستن که من منبع نشر باشم یا نه ، احتمالا بعدا افرادی باشن جاهای دیگه آپلود کنن، توی یوتیوب هم هست سرچ کنید tradineh ولی داخل پست لینکشو ننوشتم باز برای برخی برداشت نشه طرف دنبال ویوی یوتیوبه ، نت وصل بشه دسترسی پیدا میکنید نگران نباشید

گرامی یکی از ویدیوها رو نگاه کردم و موارد خاصی نداشت

1 لایک کرده

دقیقا کسانی که خاک خورده هستن براشون درک راحت تره، اوایل فکر کردم سادست ولی بعدا ..
اون غروب آفتاب رو هم چندین بار امتحان کردم آخرش بیخیالش شدم ،حتی سعی کردم ازش ستاپ بیرون بکشم اما جزئیاتی که میدونستم بنظرم کافی نیست، اگه درست یادم باشه بعدا تو لایو گفت اینو به یادگار گذاشته(و محور اصلی ورودمون نیست) فکر کنم فعلا همون ساز و کار اصلی ورود رو یاد بگیریم بهتر باشه :grin:

1 لایک کرده

حدس میزنم چند قسمت از ویدیو ها ببینید احتمالا دیتای جذابی بهتون بده، چون پیش زمینه این موضوع رو دارید

تسلط من روی مطالب کامل نیست و صرفا جویای این سبکم(هرچند شاید چیزی که آموزش میده رو نشه سبک نامید چون سبک ها از الگوریتم میان نه بالعکس) اما در هر حال اگر بعد وصل شدن نت نتونستید به خود مدرس دسترسی پیدا کنید بهم پیام بدید شاید مقدور باشه یه جلسه لایو کوتاه داشته باشیم

ترجیحا یکی از منتورشیپها رو تکمیل کنید بعد به جمع بندی برسید

درکل من تجربه شخصیم رو انتقال دادم ممکنه آموزشش برای همه مفید یا جذاب نباشه

اما ممنونم بابت انتقال تجربتون

1 لایک کرده

نمیدونم،

بنده تجربم در حد بسیاری از عزیزان نیست(کنایه نیست واقعا انقدر مطالب زیاده که آدم توش گم میشه)

حالا یه مطلب که قبلا از عزیزی خوندم/شنیدم انتقال میدم شاید برای برخی جالب باشه، میگفت ساز و کار مارکت فعلی(بعد حالت دیجیتالی و الگوریتمیک شدنش) توسط سه گروه ایجاد شده:

برنامه نویس، روانشناس، ریاضی دان

ممکنه ما از تمام ریز و درشت مارکت سر در نیاریم، نمیدونم این فرد هم همین ادعا رو داره یانه، اما همونطور که از برداشت خودم توی پست نوشتم “تونسته از الگوریتم توی بازار سر در بیاره، به حدی که قابل ترید باشه” ، یعنی بنظرم تریدر همین قدر که چیزی از الگوریتم داشته باشه باهاش ترید کنه کافیه، دست کم توی قدم های اول، البته اینم اضافه کنم که مطالب ویدیو هم منحصر به بخشی از تجربه این شخصه و طبعا همه مطالب توش نیست اما بنظرم میتونه برای برخی مفید باشه

بجز این دوره چه دوره های دیگری دیدید؟

از سبک ها پرایس کلاسیک ، ایچیموکو و nds ،و مقدار خیلی کمی از مطالب دیگه

Ict ندیدی؟دوره خود مایکل یا شاگردانش

1 لایک کرده

درکل خیر

از ict و smc مطالب پراکنده از یوتیوب یا ستاپ برخی اساتید یا مطالب آموزشی دیدم ، در حد یه کلیات از fvg و اوردربلاک و نواحی پریمیوم دیسکانت و یه ستاپ مشخص ict که اگه اشتباه نکنم بهش میگفتن کاپ تریدینگ رو از یکی از اساتید کمی دنبال کرده بودم ، اما درکل تجربه خیلی گذرا و کوچیکی بود و جزو همون قسمت خیلی کم که گفتم هست

یکی از ویدیوها را که دیدم از جوداس سوینگ می‌گفت و رفتار قیمت در سشن های آسیا و لندن البته بطور ناقص

1 لایک کرده

درسته، البته ویدیو اول بیشتر کلیات موضوع هست و بخشی اصلا تکنیکال نیست ، هرچند بعدا به ict اشاره های دیگه ای میکنه اما مطالب متمرکز بر ict نیست، در مورد وایکوف و نقدینگی بنظرم نکات خوبی هست