حل مشکلات روانشناسی ترید

سپاس فراوان از توضیحات خوبتون خدا خیرتون بده :folded_hands:

3 لایک کرده

ارادتمندم موفق باشید.

2 لایک کرده

آقا دمت گرم. حقیقتا راهنمایی ارزشمندی به من کردی و لطفت بزرگ بود. ارسال این فایل راه من رو روشنتر کرد. الان بهتر می تونم مشکل روبه امید خدا پیدا کنم.

2 لایک کرده

خواهش میکنم همیشه موفق و پر سود باشید.

3 لایک کرده

پاسخ بدید من اینجا هستم الان

3 لایک کرده

یه دوستی به اسم Market_Maker در تایپیک دیگه ای پرسیدن کسی که در حالت سر به سر هست جریانش از چه قرارمی تونه باشه؟

۱- یا علت روانشناسی ترید داره

۲- یا داره مرحله ی انتظار نهایی رو طی می کنه چیزی که کمتر بهش در متون ترید اشاره شده.

گاهی شما استراتژیت هم درسته و اجرات هم درسته ولی به اون حالتی که بیاد حسابت رشد کنه رشد نمی کنه در این حالت باید به معاملاتت به طور دقیق ادامه بدی تا به مقصد برسی. اگر استراتژین امتحان شده ست و اجرات هم درسته به هیچ چیز دست نزن همین طور ادامه بده گاهی دوره های خواب استراتژی هست گاه هم بازار برحسب اتفاقات مختلف روال عادیش رو نداره. پلن درست و مهمتر اجرای درست رو اگه دارید اصلا توقف نکنید ادامه بدید

3 لایک کرده

ممنون از راهنمایی ای که کردید من به صورت کلی با دو سال تجربه سر به سر هستم یعنی لیکویید نشدم تا الان منتها الان استراتژی دارم به صورت کامل و مدیریت ریسک هم دارم ولی سرمایه نه رشد می‌کنه نه ضرر نمی‌دونم جریان چیه فریز شدم.

2 لایک کرده

ژورنال می نویسی؟ در یک ماه گذشته چند بار قوانین استراتژیت رو نقض کردی؟

2 لایک کرده

ژورنال نمینویسم و اینکه قوانین خاصی ندارم یعنی چک لیست من سه تا موضوع هست که اون شکل بگیره ورود و خروج میزنم اسکلپ هم میکنم چون علاقه ندارم نتیجه پوزیشن دیر مشخص بشه بسیار نتیجه محور هستم.

1 لایک کرده

ولی استراتژی من طوری هست در تمام سال های گذشته هم فارکس و هم کریپتو کامل جواب میده در تمام روز ها هم جواب میده استثنا وجود ندارد

3 لایک کرده

اگر از استراتژیت خارج نمیشی و پلنت رو دقیقا رعایت میکنی فقط به خودت اعتماد داشته باش و ادامه بده در به نتیچه رسیدن تریدر یه بازه زمانی هست به اسم «تاخیر نتیجه» که با خودش شک و تردید برای تریدر میاره و بعدش تریدر به استراتژیش شک میکنه و درست در لبه ی موفقیت میره استراتژی عوض میکنه یا احساساتی میشه و حسابی رو که کمی میره تو سود و کمی در ضرر، رو از دست میده.

اگر استراتژیت آزمایش شده ست و اجرات درسته همیشه، فقط ادامه بده بازار به صبر و تداوم پول میده.

2 لایک کرده

ولی این که ژورنال نمی نویسی علامت خوبی نیست کلا در ترید

2 لایک کرده

به ژورنال اعتقاد ندارم ولی جایگزین این برای اینه که یک دفتر دارم هر نقطه ضعف و قوت را برای هر پوزیشن می‌نویسم.

1 لایک کرده

به صورت کلی یک حالتی از Break and Retest هست منتها در یک سشن محدود شده تایم هم پنج دقیقه.

البته اینم بگم ورود بر اساس یک الگو که برمیگرده به جارو نقدینگی در یک ساعته تکمیل میشه.

روزی حداکثر یک ترید میشه زد ولی خیلی دقیق یعنی وین ریت بالاست ولی ریسک به ریوارد متغیر منتها باز هم درجا میزنم

1 لایک کرده

پس اگر همه چی مرتبه از جنبه پلن و اجرا همون جواب بالایی مد نظرم هست. امیدوارم فریب بازار رو برای خروج از استراتژی یا تغییر استراتژی نخوری. موفق باشی

1 لایک کرده

ممنون از راهنمایی های شما.

2 لایک کرده

خواهش میکنم لطف دارید

2 لایک کرده

موضوع سر به سر موندن حساب که با دوستمون در بالا مطرح شد بهانه ای می تونه باشه برای توضیح بیشتر این موضوع

میبینی یکی ۵ سال هست کار میکنه و لی هنوز سودده نیست و روی هم رفته سربه سر هست یا گاهی کمی هم میره توی ضرر برمیگرده.

اگر استراتژی ترید ر امتحان شده باشه و اجراش هم درست باشه، اینجا دو تا تله ی خطرناک جلوی پای تریدر سبز میشه

۱- تاخیر درنتیجه : یعنی جایی که با موفقیت فاصله ی کمی داری ولی چون زمانبندی تو برای موفقیت با زمانبندی بازار نسبت به موفقیت استراتژیت طبیعتا می تونه هماهنگ نباشه از راه به در میشی و با خروج از قوانین یا تغییر دادن استراتژیت حساب و زحماتت رو به باد میدی و می افتی روی چرخ همستر و باید همه چی رو از اول دوره کنی دوباره بیایی بالا

۲- اعتبارسنجی بیخودی: وقتی استراتژیت و اجرات درسته ولی دور خودت می چرخی و سربه سری در حسابت شروع میکنی به شک کردن به استراتژیت و سرانجام یا استراتژی عوض میکنی یا استراتژیت رو انگولک میکنی و نتیجه باز کال مارجین شدن یا رفتن توی ضرر سنگینه.

این دو تا میشه یه چرخه ی معیوب که تریدرایی که فقط کمی با موفقیت نهایی فاصله دارن اکثرا گرفتارش میشن و به اصطلاح این خوان هفتم ترید هست و باید حواست باشه که وسوسه نشی و شک نکنی به خودت یا استراتژیت.

تو استراتژیت رو وقتی که قبلا بک و فوروارد تست گرفتی دیگه نباید استراتژی حساب کنی بلکه باید اون رو قانون حساب کنی و فقط دقیق اجراش کنی. همین.

دو تا تله ی تاخیر موفقیت و اعتبارسنجی مجدد (همون شک به استراتژی یا شک به خود) آخرین آزمونهای یک تریدر قبل از موفقیت نهاییش هست. موفق باشید.

2 لایک کرده

دوستان من الان حدود شش ماه هست که فقط روی ارتقای روانشناسی ترید خودم کار میکنم طی حدود ۶ سال تجربه های متعددی داشتم در این مورد خوشحال میشم که مشکل سایر دوستان رو هم بشنوم و تبادل اطلاعات کنیم.

1 لایک کرده

دوستان مطالب این پستها رو در ایران بروکر از دست ندید خیلی مفیدن و راجع به روانشناسی هم مباحثی داره

2 لایک کرده