چی کار کنیم که توی این شرایط آمادگیمون رو به عنوان تریدر، حفظ کنیم!

دوستان این تایپیک رو میذارم برای تبادل افکار در مورد کارهایی که میشه انجام داد و روی فرم موند. فاصل بیش از حد از چارت و ترید مطمئنا بعد از وصل نت هم باعث ضررهای سنگین میتونه بشه، عجله، رعایت نکردن نکات استراتژی، به هر بهونه ای پریدن به معامله، برای همین به عنوان اولین پیشنهاد:

اگر به هیچ بروکر یا پراپ وصل نیستید روی چارت فراز یا مشابه اون هر روز به تشکیل شدن ستاپتون نگا کنید و دقیقا خطوط ورود و خروج رو رسم کنید و عین معامله واقعی تعقیب کنید و حتی ژورنال بنویسید برای این کار.

این تمرین هم از لحاظ روانی و هم از لحاظ آمادگی و اعتماد به نفس به استراتژی روی فرم نگهتون میداره.

8 لایک کرده

بکتست

فوروارد تست

مطالعه کتاب

دوره آموزشی دیدن

و…

4 لایک کرده

الان میشه به چارت دسترسی داشت حداقل قیمت هارو دنبال کنیم ؟؟؟پلتفرمی هست

4 لایک کرده

بنظرم مطالعه داشتن خیلی خوبه توی این شرایط

آموزش دیدن

ورزش کردن

3 لایک کرده

یه نظر اینجا نوشتم، سریع گزارشش کردند. نظرم این بود که «شب قبل از خواب شیر و کیک بخورید»؛ گفت‌وگوی آزاد تریدرهاست! اما بی‌ربط هم نبود این نظر. در این شرایط خیلی از ما زانوی غم رو بغل کردیم و در اعماق تاریکیِ تنهاییِ تریدری خودمون غرق شدیم.

وضعیت جسمانی این روزها می‌تونه خیلی تأثیرگذار باشه؛ هم الان، هم زمانی که اینترنت وصل بشه. پس فعلاً جسم رو در اولویت قرار بدیم؛ با تغذیه مناسب، مخصوصاً ورزش کردن، که ذهنمون بیشتر از حد لازم درگیر وضع موجود نشه. با خانواده و دوستان—که بعید می‌دونم کسی تو این شرایط تحت فشار نباشه—شوخی کنیم و روحیه بدیم.

انتظار داشتم به‌جای گزارش کردن اون پیام، حداقل یک نفر نکته رو بگیره یا انتقادی بکنه. سن ذهنیِ ما تریدرها از حرف بی‌ربط گفتن گذشته.

3 لایک کرده

از سایت فراز میتونی استفاده کنی

3 لایک کرده

از فراز و چارتهای مشابهش اشتراک میتونید بخرید برای مشاهده دقیق و آنلاین نمادها. رابین سود پراپ رایگان و پولی رو پلتفرم نت ملی داره و مای پراپ پراپ پولی روی نت ملی داره بررسی کنید ولی رابین سود امروز دیتاسنترهاش به خاطر قطعی برق دیشب نوشته که در دست تعمیره

5 لایک کرده

امروز چهارشنبه اول آوریل ۲۰۲۶ هست فکر کنم اگر درست یادم مونده باشه یه موضوعی هست در اروپا به اسم دروغ اول آوریل لااقل کاش کسی تایپیک میزد که اینترنت بین الملل وصل شد و بعد مینوشت دروغ اول آوریل گفتم البته فردا دروغ سیزده هم در پیش هست.

به سایت فراز هم با مشکل وارد شدم امروز ولی خود سایت خوب کار میکنه.

رابین سود پلتفرمش قطع و وصل داره و دوباره قطع شده خودش هم نوشته که هنوز اتصال دیتاسنترها که قطعی داشتن دو شب پیش پایدار نشده.

اگر فراز لااقل باشه امروز به صورت تماشاگر با خطوط حد معامله و حد سود و ضرر میذارم و ژورنال هم مینویسم وقت معامله. شاید به نظر کسخره بیاد ولی بهرتین کاری هست که یمشه برای روی فرم موندن در ترید میشه الان انجام داد. رابین سود هم اگه وصل شد تا سشن نیویرک که معامله میزنم.

شما برای امروزتون از نظر ترید چی در نظر دارید؟

4 لایک کرده

من متاسفانه اخلاقم جوریه ک با خودم میگم وقتی نمیشه ترید کرد چرا اصلا به چارت نگا کنم!!واس همین اصلا دلو دماغ به چارت نگا کردنم ندارم !!!

2 لایک کرده

به نظر من بهتره هر روز معامله رو روی چارت علامت بزنی و حتی پورنالش رو هم بنویسی این کار باعث میشه خیلی بهتر باشی هم به روز می مونی هم میبنی روحیه ت بهتر میشه اگر زیاد از چارت دور بمونی بعد از وصل شدن بروکرها و برابها احتمال این که کاری خارج از استارتزی روی چارت کنی بیشتر میشه

2 لایک کرده

هر روز نیم ساعت قبل از معامله یه چک لیست دارم که شروع میکنم روش کار کردن همیشه دم دستم هست. بیشتر کاری که میگم در این نیم ساعت تمرینات روانشناسی هست هر روز انجام میدم حتی اگر پلتفرمی واسه معامله نداشته باشم روی فراز معامله ام را با رسم خط ورود سئیو سود و خروج انجام میدم و تازه براش ژورنال هم مینویسم درسای روانشناسی رو خیلی متمرکزم روش تکنیکال رو کلا گذاشتم کنار ، ستاپم کامله برای خودم.

احساس میکنم باید بیشتر روی روحیه مون کار کنیم وگرنه از حوادث ضربه میخوریم.

5 لایک کرده

روانشناسی چی پیشنهاد میدی،ک خلاصه و تاثیر گذار باشه

2 لایک کرده

روانشاسی موج.د در بازار یعنی کتابها و پادکستها بیشتر نظری هستن تمریناهیی بعضی هاشون دارن ولی در مجموع کاربردی نیستن. باید روی روانشناسی بیشتر وقت گذاشت تا استراتژی.

اگر مشکل خاصی در روانشناسی ترید داری خواستی بگو در حد تجربه مختصری که دارم میگم بهت

3 لایک کرده

برای جلوگیری از اوورترید چیکار می‌کنی معمولا

1 لایک کرده

به ۲۰ معامله آخرت نگاه کن و ببین چند تا معامله رو دقیقا طبق استراتژیت انجام دادی و چند تا رو از روی ترس و طمع انجام دادی؟

کلا اورترید ترس تریدر هست، ترسی که ناشی از بی اعتماد بودن به استراتژی تریدر هست.

ابتدا باید استراتژی مکتوب و کاملا مشخص و ساده و امتحان شده ای داشته باشید بدون این بقیه کارها بیخوده.

بعدش تمرکزتون رو روی اجرای استراتژی بذارید نه روی پول درآوردن. این خیلی مهم هست. وظیفه ی تریدر اجرای دقیق استراتژی امتحان شده اش هست به طور مداوم چه سود بشه چه زیان.

وقتی وارد معامله میشید از خودتون نپرسید که آیا این سود میشه یا ضرر چون این خودش یه تله میشه براتون چون با این سوال که آیا این معامله من سود میشه یا ضرر یه محیط ناامن روانی برای خودتون به وجود میارید و از نظر احساسی خودتون رو وابسته ی اون معامله میکنید!

و در اون محیط ناامن روانی دنبال امنیت میگردید و بازی احتمالات رو به یک بازی دو به دو یعنی سود یا ضرر تبدیل میکنید در ذهنتون. شما باید ضرر بخورید ولی ضرری که قبلا در بک تست و فوروارد تست دیدید و سنجیدید و در یک بازه زمانی مشخص تعداد بردهای شما از ضررهاتون طبق استراتژی بیشتر خواهد بود پس فقط باید روی اجرای دقیق و مداوم استراتژی تون متمرکز بشید. روزی یک معامله اگر بک تست گرفتی به همون باید پایبند باشی. مثلا من روزی یک معامله میزنم (اگر ورود بده قیمت) چه سود چه ضرر محاله دیگه بهترین موقعیت رو هم ببینم بزنم اضافه بر یکی. هر گس روشی که دقیقا و شفاف تدوین امتحان کرده رو باید رعایت کنه.

تریدر یک معامله رو معامله نمیکنه تریدر مجموعه ای از معاملات رو معامله میکنه این طوری نگاه کنید به موضوع.

این موارد رو هم برای پرهیز از اورترید تریدرها باید عمیقا درک کنید:

۱- هر چیزی در ترید ممکنه اتفاق بیفته. امکان داره همه چیزت درست باشه و درست ترید کنی ولی باز ضرر کنی بازار چیزی به ما بدهکار نیست.

۲-برتری تریدر از این نیست که حتما بدونه بعدش در چارت چی میشه.نه. برتری تریدر مربوط به درست بودن نظراتش نیست بلکه مربوط به این هست که استراتژیش رو دقیقا و مداوم درست اجرا کنه تا قانون احتمالات در بازه زمانی مورد نظر به نفعش عمل کنه.

۳- یادتون باشه بردها و باختها در ترید به طور تصادفی توزیع میشن! در بک تست و فوروارد تست باید بدونید که بیشترین تعداد باخت و بردتون چند تاست. تا تاب سود یا ضرر پشت سر هم رو داشته باشید.

۴- استراتژی تو مال هر استاد دنیای ترید که باشه در بهترین حالت یک احتمال بالاتر هست و نه یک تضمین برای سودده شدن!

۵- هر لحظه در بازار ترید، یک لحظه ی منحصر به فرد هست، قرار نیست چون من دیروز در نزدک سود کردم امروز هم سود کنم این شکست نیست این معامله ست. باید قلبا بتونید باور کنید که ضررهاتون(در صورت داشتن استراتژی دقیق و امتحان شده) داده هایی هستند در چشم اندازی بزرگتر در این صورت دیگه چیزی برای ترسیدن وجود نخواهد داشت.

در مثل مناقشه نیست این مثال رو میزنم: صاحبان کازینوها وقتی که یک قمارباز پول زیادی از کازینوی اونها میبره، به دست و پا نمی افتن و جلسه تشکیل نمیدن که چی کار کنیم؟ بدبخت شدیم… چرا؟ چون اون کازینودارها یک یا چند دست رو نمیبینن اونا هزار تا دست بعدی رو میبینن و مطمئن هستن که از لحاظ ریاضی برد کازینودارها از برد قمار بازها خیلی بیشتر خواهد بود ولی در طول زمان. اونها میدونن که فقط باید حضور داشته باشن و مزیت خودشون رو مداوم اجرا کنند.

متاسفانه اکثر تریدرها مثل کازینودارها فکر میکنن ولی در عمل مثل قماربازها روی یک یا چند برد و باخت متمرکز میشن که این هم البته علتش برمیگرده به نوع کارکرد قسمت احساسی مغز انسان.

امیدوارم براتون مفید باشه.

6 لایک کرده

توضیحات عالی ای بود..مچکرم

1 لایک کرده

خواهش میکنم. موفق باشید

چارت فراز سه سرور فارکس دات کام. Fxcm…oanda

2 لایک کرده

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

بله توی فراز میتونید

-پرسود و موفق باشید

1 لایک کرده

سناریوهاتون برای حفظ آمادگی تریدتون در صورت طولانی تر شدن قطعی اینتنرت چیه؟