تمام نوشته ها بر گرفته از مارک داگلاس هست من خلاصه از چیزای که میتونه کمک بکنه بهتون رو میگم
یک مشکل رایج اول ورود و جابه جا کردن حد ضرر بعد ورود به معامله مشکل کجاست شما بی اعتماد به سیستم معامله هستی و عملن بلد نیستین کجا ورود کنید و کجا استاپ بذارین بعد یاد گیری یک سیستم دروست با تمرین روزانه به صورت لایو و با رعایت انظباط و تمرین زیاد کم کم عادت میشه و از این مرحله عبور میکنین
2مشکل مدیریت سرمایه کال کردن حساب معاملاتی مشکل اینم بر میکرده به قبول نکردن ضرر باید قبول کنید بازار احتمالی هست و یک سیستم معاملاتی ۵۰درصد باخت ۵۰درصد برد داره و بعد استاپ شروع به معامله دوباره نکنید شاید به شما بگن بعد استاپ دنبال معامله برعکس یا معامله دوم در همون جهت باشین ولی این معامله دوبار تبدیل به انتقال خواهد شد بهتر است برای کنترل این مشکل مدیریت سرمایه روزی یک معامله با حداقل حجم باز کنید حدود ۴سال تکرار کنید و بعد چندین سال اینو به ۲میشه تعقیر داد
۳دنبال چارت بودن مشکل دنبال چارت بودن مهم ترین مشکل هست من توضیح و نحوه درمان هم میگم یعنی شما بعد اینکه یه معامله زدین استاپ یا سود شد یا اصلن معامله نشد از صبح تا شب دنبال چارت باشین تا معامله کنید یا برعکس چی شد چارت کجا رفت این عمل باعث کال شدن حساب میشه نحوه درمان شما باید یک تایم مشخص رو معامله کنید بهتر هست این تایم انتخابی شما همراه با باز شدن یک سشن معاملاتی باشه چون پول میاد و این زمان باید بیشتر از ۵ساعت نباشه و بعد اتمام ساعت دیگه کلن از چارت فاصله بگیرین و تا روز بعدی و شروع وقت به خوندن کتاب کنید و تمرین هم ۲ روز تعطیل باشین
۴مشکل بک تست یا تمرین دمو یا لایو شاید بگین مشکل تمرین چیه دیگه توضیح میدم اول اینکه تمرین شما باید مثل معامله که میکنید باشه یعنی تمرین باید تو تایم معامله شما باشه برای مثال از ساعت ۱۲تا ۴ هر روز یک بکتست از هر روز بکنید تا مغز شما عادت کنه تو لایو بهم نخورین و از بکتست خارج تایم معامله دوری کنید
من خلاصه بار چندین کتاب رو به چها ر قسمت بخش کردم و اگه مشکل دیگه بود زیر پست بگین و از فرستادن حرف های متفرقه هم دوری کنید
اگه بعد رعایت اینا هم به سود نرسیدین از بازار دوری کنید اتمام کلام قسمت ۵شد