بله این موضوع خیلی پیش میاد توی منطق های معاملاتی این موضوع کامل بهش پرداخته شده شما اون نقدینگی که مشاهده میکنید ممکنه HFT یا ایس برگ ها باشن .ببینید من به هیچ عنوان سبک های دیتا محور که به تنهایی بهش اتکا کنید رو پیشنهاد نمیدم ولی در کنار سیستم شخصیه شما که بازار رو تو دستاتون داره این سیتم ها میتونه برای ورود و مدیریت معالمه شما کار ساز بشاه.داداشم همه جا احتمال هست هیچ قطعیتی هیچ جا وجود نداره .
معمولا تو چه تایم فریمی کار میکنی؟ و روزانه چند تا ترید میزنی میانگین؟
میانگین داداش دو باره تایم فرم های اصلی من 1ساعته 15 دقیقع و 5 دقیقه است
سلام مجدد. بحث من اصلا بحث احتمالات نیست. برداشت اشتباهی داشتید. خب هر کس در تلاشه که بتونه به بهترین شکل مارکت رو درک کنه. اتفاقا بنده هم هیچ سبکی رو مطالعه نکردم و یک جمله از یک دوست بنده رو وادار کرد که خودم مارکت رو واکاوی کنم. جمله ایشون این بود “همه چیز در تایم فریم مخفی شده” و توضیح بیشتری هم نداد. البته مطالعاتی روی نحوه ی کارکرد الگوریتم های HFT و مدل سازی ریاضی داشتم اما خب بسیار زمان گیر بود. به نظر من اگر به نتیجه رسیدید عالیه. مارکت رو اگر ساده سازی کنی سادست، لوپ های تکراری در تایم فریم های مختلف، با هر برگشت تایم فریم refresh میشوند.
اینهمه صحبت کردی . یکی از پوزیشناتو بفرست ببینیم .
کافیه یکعکس و با اطلاعاتت ، یا به گفته خودت همون نقاشیا. بفرستی .
کار سختی نباید باشه !!!
خب گالیور خان
چرا باز داستان می بافی
من میگم شما درست، شیکاگو خوب ، نیویورک عالی ، شما سود ده
وقتی بازار از بیخ اونجور که شما میگی نیست، حالا سود و سبک شما چه فرقی با بقیه داره؟
مگه کسی اینجا از ریتیل تعریف کرد که شما بهش می توپی؟
اصلا منطقی فکر کن یه لحظه
هم داخل اون تاپیک جوابتو دادم هم اینجا
گفتم اگه حالیته چهارتا نکته بگو ما هم بفهمیم و استفاده کنیم، دیگه پز چی میدی
مگه گنده این سبک پاتریک نیس؟
خب من دوره WEC رو ترجمه کردم ، زبان آلمانی بیشترش صحبت میکردن
هیچ چیز خاصی داخل این سبک نیست
طرف که سود میکنه بخاطر اینه که 20 ساله حداقل تو بازاره نه اینکه سفارشات LVL 3 کمک خاصی بهش کرده باشن
کا ازش بخواهیم ی پوزیشن نشون بده .منم تا صبح میتونم اینقدر دلیل و سناریو بیارم . اما مهم اینه به چیز مارکت هست یا ن!!
ایشون نیاز به حرف زدن زیاد وگرفتن شاگرد برای خودش نداره. فقط ی پوزیشن با تمامی اطلاعاتش نشون بده .تا ما متوجه حرفش بشیم
پوزیشن به چه درد میخوره
کل سبک های وولیوم محور کشکه کشک
یعنی راحتترین سبک برای رد کردن همیناست، اگه به دیتا بود که همه تریدر میشدن
اصلا از بیخ حرفاش منطقی نیست
با ی عکس بهتر میشه شروع
اگه هدفت کمک کردنه . بیا و اثبات کن از تحلیلت و پوزیشنت ی عکس بده .دلیلشم زیرش بنویس .با زبان خودت بنویس
وگرنه مشکوک به ممبر گیری و طرفدار جمع کردنی
شما قبول نکن .من به شخصه با دیدن و تفسیر ی چیزیو باور میکنم
ولی اینکه حرفاش منطقی نیست رو قبول دارم .چون ما فقط شنیدیم .شنیدن کی بوود مانند دیدن!!!
برادر من سبکش که وجود داره
یکی از بهترین تریدر های دنیا الان همین چیزا رو استفاده میکنه
اما هزاران یا شاید میلیون نفر دارن از همین استفاده میکنند و سود نمیکنند و بلکه کلی پول دیتا و دم و دستگاه میدن
پس من منکر ترید زدن با این سبک نیستم و حتی گفتم شاید دوستمون سود ده هم باشه
اما سود ایشون بخاطر سبکش نیست و بازار اصلا اینطوری کار نمیکنه و ایشون الکی پز میده
متوجه هستم .کاملا درسته
منم همینو میگم این شخص فقط باید نشون بده . اقاا داری سود میکنی .چطوری تحلیلت چیه
ماهم یاد بگیریم .به قول خودت .نباید پز الکی بده
مثلا اینجوری این پوزیشن ها بر اساس مینپولیشن و ساختار مارکت و پاسکاری ایمبالانس و لول ها ایندوسمنت تایپ یک هستش .
که بخوام ساده بگم .کل مارکت بر اساس مینپولیشن حرکت میکنه . برای هانت تریگر ها و ایمبلانس هاس تایم پایین تر
نمیشه که تا صبح بیام درباره روش حرکت قیمت و استدلال الکی و فرضیات که بقیه سبکها خردن چرندیات بگم
البته جسارت به کسی نباشه .لطفا روی چارت تبادل نظر کنیم .
بفرماید اینم چارت با تاریخ سبک شما هم جز سبک های قشنگ مارکته شمایی که ار القای نقدینگی حرف میزنی چرا پس ؟ شما خودت داری بر اساس دیدگاه درست بازار ترید میکنید
داداشم اینا همشون استرتزی دارن امل من اصلا پیشنهاد نمیکنم فقط دارم حرف از عمق بازار میزنم.بله من اومدم کمک کنم شما به نظرم باید از من بپرسین من سعی کنم پاسخ بدم الان این دوستمون فرمود عکس بفرستین خب اینجوری فرستادم شمت بپرسین من کوچیکترین وظیفمه که کمک کنم چون منم اومدم اعطلاعات خودمم بالا ببرم
برادر، من با فقط حرف زدن بدون اثبات مخالفم .وگرنه با شما و سبکت هیچگونه مخالفتی ندارم
داداشم این فقط جزیی از یک پازله.شما بفرمایید چه نکته ای نیاز داری من توضیح میدم
پوزیشن اول و اخرت خیلی خوب بودن .مینپولیشن داشت رخ میداد .اما پوزیشن سومت پینگ پونگ بوده . بنظرم اینو نزن .چون داره تایپ ۳ نقدینگی رو میزنه .شما اونجایی که بستیش میاست دنبال دلیل بگردی برای ورود