ترید با دیتای زنده یا قمار با نقاشی روی چارت؟ ⚡️

:rofl: دوست جسارت منو ببخشید ولی حس میکنم شما علاقه داری بحث رو به جای باریک بکشید ایرادی نداره بلاخره هزینه کردی پکیج 100 دلاری گرفتیو مقداری تلخه حقیقت که میگم کشکه ایرادی نداره راحت باش.فرمودین در مورده نقدینگی صحبت کنیم شما اگر میتونستین صحبت کنین اینجا با فکت علمی نظرتونو میدادین فعععععک نکم حتی یک بار عکس این تجهیزاتو دیده باشی بلاخره استادتون بهتون گفته بیا با یک گوشی 100 دلار پراپ یا ریل بنزو کشیدی بیرون اگرم استاپ خوردی روانشناسیت مشکل داره :rofl:. شما اگر در حده عکس نیازته من برای دوستان فرستادم اینم لینکش :یک حقیقت تلخ: ict و rtm هم فقط نقاشی روی چارت هستند! - #96 توسط AmirMasouD
شما اول سعی کن مطالعتو بالا ببری اگر مشکلی داشتی میای میپرسی اگر جوابی برات نبود میتونی نقد کنی بازم گفتم 1 دلیلی نداره سیسیتم بدم به کسی شما میگی 100 هزار دلار تو بگو 1 میلیون دلار دوست عزیز من سرمایه گردانم نه پکیج 5 میلیونی بفروشم.اونایی که جسارتا دنبلا اموزش حرفه ای هستن شما نمیبیند استادشم نمیبینید مگه این بیزنس خاله بازیه؟ جسارتا چون با الفاظ تند صحبت کردین من مقداری از این احترامی براتون قاعل هستم کم میکنم که خدای نکرده فکر نکنید ما بلد نیستیم.ازتون هم خواهش میکنم یا فکت علمی بدید یا برین تو همون تاپیک های وینریت 80 درصد و اموزش استراتژی 5000 هزار دلاری در راه خدا :rofl: