«اعترافات یک تریدر 6 ساله: چارت لخت (Naked Chart) تله‌ی مارکت‌میکره!

«سلام به همگی. 6 ساله تو مارکت‌های جهانی (مخصوصاً نزدک و طلا) فعالم. دیدم اینجا بحثِ سبک‌های مختلف داغه، اما یه چیزی کمه: حقیقتِ پشت پرده‌ی قیمت.
خیلیا می‌پرسن چرا فلان اردربلاک کار نکرد؟ یا چرا زیر قیمت خالی شد؟ جوابش ساده‌ست: چون شما دارید به گذشته نگاه می‌کنید، در حالی که مارکت با Limit Orders و Market Orders لحظه‌ای حرکت می‌کنه.
من از دیتای لول ۳ و ابزارهایی مثل بوک‌مپ و فوت‌پریت استفاده می‌کنم تا ببینم “پول هوشمند” کجا داره آیس‌برگ می‌چینه. اگه سوالی درباره جریان سفارشات یا نقدینگی واقعی دارید، خوشحال می‌شم به اشتراک بذاریم…»

8 لایک کرده

سلام یه توضیح بیشتری اگر میشه در موردش بدید و اینکه ازون دیتا در کنار سبک خاصی از پرایس اکشن استفاده میکنید یا دیگ کلا فقط همون حجمو این چیزاس و با همون ترید میکنید؟ کلا یه اشنایی کلی بدید برا همه خوبه تشکر

1 لایک کرده

سلام عزیز. راستش من به پرایس‌اکشن به عنوان یه سری الگو یا خط و خطوطِ ساده نگاه نمی‌کنم. برای من پرایس‌اکشن یعنی درک منطقِ الگوریتمیِ مارکت‌میکر و شناساییِ دقیقِ چرخه‌های نقدینگی. در واقع یه لایه ساختاریِ پیچیده رو توی ذهنم دارم که فقط روایتِ اصلیِ بازار رو بهم می‌گه تا بدونم قراره کدوم سمتی نوسان بدیم.

اما برای نقطه‌زنی و اینکه بفهمم اون سناریوی ذهنی‌م واقعاً داره تو لحظه اتفاق می‌افته یا نه، ۱۰۰ درصد به دیتای لول ۳ و اوردرفلو تکیه می‌کنم.

خلاصه بگم: پرایس‌اکشن برام اون روایتِ پشتِ پرده رو می‌سازه، ولی دیتای حجم و لول ۳ بهم می‌گه دقیقاً کدوم قیمت و کدوم ثانیه، اون بازیِ واقعی شروع شده که باهاش همراه بشم. اینجوری دقیقاً جایی وارد می‌شم که بقیه دارن استاپ می‌خورن و نقدینگی‌شون بلعیده می‌شه..

3 لایک کرده

خب یعنی اون دیتای لول 3 و اردرفلو یجورایی ورود حجم و نقدینگی رو نشون میده درسته؟

خب علاوه بر اون یعنی شما از یه روش تحلیل چارت هم استفاده میکنید دیگ؟ یعنی مثلا ict rtm یا هرچی و در کنارش از دیتای لول 3 برای حجم و نقدینگی و این چیزا استفاده میشه؟ خب چه روش تحلیل باید کنار دیتای لول 3 استفاده شه که بهتر جواب بده؟

1 لایک کرده

اینو میگی اگه آره توضیح بده و اگه نه به نمونه بزار و توضیح بده فقط پیچیدش نکن

1 لایک کرده

درود دوست عزیز

با نظر شما موافقم

فقط جسارتا در مورد اینکه گفتید

(شما به گذشته بازار نگاه می‌کنید)

همسو نیستم

به نظرم ذاتا پرایس اکشن اسمش روشه

واکنش به قیمت‌ها

که همش از گذشته بازار میاد

می‌تونه از گذشته نزدیک با گذشته دورتر باشه

6 لایک کرده

بله درسته این تصویری که فرستادین هم جزی از دیتا های LvL 2 محسوب میشه.بسیار کارآمد هست اما این فقط یکی از اون تیکه زنجیر ماست و در کنار اون این دیتا ها به صورت عمومی و اصولا دیتا های بانکی موجوده،و شرکت های متفاوتی وجود داره برای دریافت این اطلاعات،اینو گفتم چون تفاوت های اصلی این سیستم ها توی اون ورودیه Data ماست.

نظر جفتتون درسته جفت بهت میگه احتمال کدوم طرف قوی تره ما بررسی می‌کنیم که ببینیم احتمال احتمال کدوم طرفی بیشتره دوبار گفتم که…

1 لایک کرده

فکر نمی‌کنم این اطلاعات دقیق باشه چون به بانک ها متصل نیست ولی یه احتمالاتی میشه داد و شما چی پیشنهاد میدی رفیق

1 لایک کرده

بله درسته . قطعا هر تریدری یک استراتژی به خصوصی داره.به نظر من تمام سبک های معاملاتی که موجوده در بازار جز استراتژی ریتیل هستن و این موضوع با سیستم های پراپ دسک قطعا جواب های مثبتی نمیدن.

خب الان یچیزو توضیح بده لطفا. افرادی که با این دیتا کار میکنن یعنی دیگ روش تحلیلی استفاده نمیکنن؟ مثلا بیان با ict یا ار تی ام یا پرایس یا هرچی نواحی و سطوح وتحلیل مشخص کنن ؟ فقط این دیتا استفاده میکنن و چارت رو تفسیر میکنن؟

2 لایک کرده

ببین تو تحلیل بکن ولی اگه راحت بودی کم کم یه نگاهی هم به این دیتا ها بنداز و اگه اذیت شدی یا گیجت کرد ولش کن و از راهش کم کم وارد شو

ببینیم این که ما بگیم این اطلاعات دقیق نیستن زیاد درست نیست اطلاعات دقیق هستن صرفا دیر تر میبینی شما .برای خل این موضوع به راحتی میشه با خرید اکانت های اصلی از سایت های رسمی به اطلاعات درست دسترسی داشته باشیم. اینجا خب بحث هزینه واقعا خودشو نمایان میکنه من خودم 1سال با جمع کردن پولم تونستم تهیه کنم و کاملا هم راض هستم.این موضوع هم قابل ذکره که عصای موسی نیست اونجا.فقط اونم پله ای جلو تره یک پازله

اکانت بلومبرگ خریدی 25000 دلار ؟

ببینید اون چارتی که وجود داره صرفا یه چارت نموداریه .یعنی فقط قیمت رو شما نسبت به زمان میبینید .اون سیستم شما چیزی به عنوان زمان نداری تایم فرمی وجود نداره قیمت واقعی بر اساس اوردر ها و لیمیت ها حرکت میکنه

1 لایک کرده

به سبک ICT و پرایس اکشن چطور میشه از این چیزی که میگی کمک کرد برای تحلیل و معامله و مرحله به مرحله بگو چطور باید ازش استفاده کنیم در چه صورت ،چی باید ببینیم، چیکار باید بکنیم و اگه گیج شدیم چیکار کنیم؟

1 لایک کرده

خیر من اکانت های لایف تایم نینجا تریدر و بوک مپ رو دارم

2 لایک کرده

الان تو این شرایط وصلی یا نه و جواب سوال قبل دقیق بده

ببخشید اسم این برنامه چیه؟

1 لایک کرده

کدوم برنامه؟ برنامه نداریم داریم در مورد سبک اطلاعاتی چارت میگیم و دوستمون اکانت های پولی و عالی خارجی که استفاده می‌کنند را معرفی کردند و یه چیزی مثل بلومبرگ اطلاعات دقیق تر و بهتر هست و مخصوص حرفه ای ها برای ترید های دقیق تر با سرمایه های سنگین تر و حد ضرر های بزرگتر استفاده میشه مثلا 600 پیپ tp و 200 پیپ sl