داداشم پس کسی که داره با سبک های خرد ترید میکنه به نظرت نباید آگاهشون کنیم؟ ایرادی نداره من کاملا گوشه شنوا دارم و به تمام حرف ها گوش میدم .داداش من علاقه ای به فرستادن استیتمن ندارم چون به نظرم میتونه واقعی نیباشه به نظرم زمانی که من لایو بزار شما ببیبینی متوجه میشیشد و میتونید تصمیم بگیرید .خب از صبحه درگیر این پلتفرم الو مارکتم سعی کردم تو اپارات لایو پیدا کنم بتونم یه جا به صورت لایو بزارم صرفا ادم ها و دوستانمون ببینین و تجربه کسب کنن.ببینید من تو تلگرام کانال سیگنال داشتم تمام معاملاتم با توضیحاتم هست داخلشه بدون هیچ هزینه ای من اصلا دنبال فروش مروش نیستم اموزش یمدما منتورینگ میکنم اما اصلا اهل فروش یا کرایه گرفتن نیستم کاشکی میشد الان شما دوستان میدید و میتونستم ما مدارک معتبر شما برید و ببینید.بازم شرمنده اگر دیر جواب دادم
حجم های وایکوف به کارت نیومد؟
نه حقیقت چون حس میکردم الگو محوره
شما ازش استفاده میکینید ؟ من سبک شما رو کامل بلدم خیلی خوشحال شدم چارت شما رو دیدم
خواهش میکنم قطعا شما خودتون لذت سود های این چنینی دیدین .
یه دوره خوب برای لول ۲ و ۳ معرفی کن بهمون من دوره icf رو دیدم ولی خیلی پیچیدش کرده بود ممنون
الگو محور نیست . ایدئولوژیه .شما با وایکوف میتونی اشراف حجم مارکت رو ببینی .اما خیلی سخته. اگه سود ده هستی .بنظرم طرفش نرو .چون دنیایه بزرگیه و پر از سردرگمی
حتما از اطلاعات شما استفاده میکنم
دیگه دنبال ریوارد بالا نیستم .یک به ۳ و وین ریت بالا و پلن ها A+ و ۲ترید در روز
ریوارد بالا ،اختلالات روانشناسی داره .
مدیریت سرمایه پدر این مارکته
بله خب این شامل شخصیت افراد و میزان ریسک پزیری و دقیقا همونی که شما فرمودی اختلالات روانشناسی داره .مدیریت سرمایه راز بقا ما تو این بازار درندشته .کاملا موافقم
من ی دوره بهت میتونم معرفی کنم .ولی خیلی مسیرش سخته .قطعا جوابه
ممنون میشم که مسیر خودتون نشون میدین این خیلی زیباس اگر مطلبی هست بگبن منم برای شما بفرستم
برای وایکوف چه منابعی پیشنهاد میدید؟فقط یک دوره پیش نیاز از وایکوف رو فکر کنم ترجمه کرده بودند
ببینید برای دیتای لول دو و لول سه پیشنهاد میکنم اول تو یوتو تو چنل های زبان اصلی دنبال معرفی بگردیدی تو یوتوب در مورده دیتا لول دو زیاد هستش و میتونید به راحتی اشنایی پیدا کنید برای دیتا لول سه من حقیقت از سایت اصلی خوده بوک مپ اموزش هامو گرفتم و در دسترس عموم هست توی سایت اصلی بوک مپ .ببینید به عنوان فردی که دارم با این سیستم ها کار میکنم به شما عرض میکنم حتما به یاد داشته باشید درگیر استراتزی هایی که اوی این پلتفرم ها اموزش میدن باشین اونا هم استاپ های بزرگی ممکنه به شما بزنه اگر به تنهایی ورود کنید.ببینید به یه سیستم شخصی برسید اینارو به عنوان ابزار ریفاین کردن استفاده کنید
۳ماه ،برنامه ریزی شده ، ۸صبح تا ۱۲شب بکتست بکیر . مطالب مهمی که زیاد میبینی رو ژورنال کن . بعد همون ژورنالتو بکتست بگیر
سیستم خودتو بساز
بکتست +فوروارد تست
۳ماه دوم، فوروارد تست بزن درحالی که داری بکتست جدید میکیری
فوروارد تست دیوانه وارد بزنید وقتی متوجه میشی داری لایو بدون استرس ترید میکنی
کتاب چشم در چشم بازار
البته بگم با چیز ساده ایی رو به رو نخواهی شد .از تصوراتت هم سخت تره
تکنیکال بخام ی چیز کوچک بگم . دنبال مینپولیشن بگردین .اللخصوص پولبک هاییه مینپولیشن
تو این مارکت دو روش ترید خوب هستش
۱.شروع پولبک
۲.پایان پولبک
بستکی به نوع پولبک پایان پولبک رو شناسایی کن و باهاش هم مسیر باش
سلام .تجربه 14سال می گه ای سی تی منبع اصلی نداریم ..دوشنبه همین هفته در شاخص دلار استخر نقدینگی کنار عرضه روزانه داشتیم یعنی چرخش نقدینگی …چشم بسته یورو دلار بای …بحث اینه تایم 30و 5دقیقه با یک اشباع درrsi و تاییدیه پنج دقیقه دیدگاه خرید در یورو دلار داریم و این سناریو در یک ماه اخیر بارها تکرار شده …..قدرت ای سی تی در تشخیص پول هوشمند .تفاوت های لو ها و دو نماد مثل شاخص دلار و یورو دلار….آزی دلار و نیوزلند دلار….طلا و نقره. یا نزدیک و اس آن پی است ..استاد ای سی تی کار آرای ام کار ساپلای دمند کار اسمارت مانی کارنداریم در ایران …بعد از ضرر فراوان و سختی خود تریدر در بک تست و ژورنال معاملاتی متوجه چرخش قیمت خواهد شد …
دقیقا …تنها تریدر پراپ ایران که یک سال می شناسم و آموزش رایگان دارد و واقعی. امیر تریدر کانال پاسش کن است …صدها سبک آموزش دیدیم از اساتید که تریدر نبودند و پکیج فروش بودند…
۹۰درصد POI ها smاند.
نقدینگی رو نمیگم چون خیلی الکیه توضیحکمش
مارکت ستاپ چرخش داره .بقیه چرخش ها مینپولیشنه
اسمارت مانی ترپ ها ![]()