استراتژی تلفیق دیتای لول 2 و نقدینگی / وین ریت بالای 70 درصد

سلام به همگی وقتتون بخیر

بنده سه ساله که تویه مارکت کار میکنم و با توجه به رفرنسایی که که مطالعه کردم و چکیده این سه سال رو بخوام بگم تو بازار فقط دنبال لیکوییدتی باشید و برایه هر حرکتی ابتدا صبر کنید تا لیکویدتی برداشته بشه چون بنزین حرکت بازاره و بدون بنزین حرکتی رخ نمیده

اما اگه شما هر جایه بازار یا هر هانت رو بخواید برداشت لیکوییدیتی در نظر بگیرید قطعا دچار مشکل میشد اینجاست که از دیتایه لول دو و داده هایه حجمی استفاده میکنید تا بتونید با مستندات کافی تشخیص بدین که اگه حرکتی هست واقعا لییکوییدتی برداشته یا صرفا بازیه بازاره

یه نمونه ترید هم گذاشتم اگه سوالی دارین یا به ایدی روبیکام پیام بدین تا هر سوال و کمکی بتونم انجام بدم براتون

@iranifilmph

دسترسی به دیتا هایه لول دو دارایه هزینه بالاییه اما یه سایت ایرانی هست که به صورت هزینه خیلی کم این داده هارو در اختارتون قرار میده اگه خواستین پیام بدین به روبیکا بفرستم براتون

مشکل اینجاست که به صورت رندوم 20 کندل انتخاب کنی نصفش این شرط رو دارن و قیمت واکنشی نمیده و خبری از 70 درصدر نیست …
هر چند 50 درصد لانگ شدو ها رو نگاه کن وقتی نقدینگی برمیداری

1 لایک کرده

دوست عزیز مگه شما قراره هر جایه رندوم بری تو بازار و پوزیشن بگیری؟

این ستاپم نقاط اصلی که برداشت لیکوییدیتی رو چک میکنیم

1 سقفو کف سشن اسیا

2سقف و کف روز قبل

3 سقف و کف سشن لندنه

نه هرجایه رندوم بازار

حالا اگه هنگام برداشت لیکوییدتی از این سطوح تاییدیه حجم هم بگیری وین ریت بالایه 80 داره که من برایه اینکه فضایی نشه گفتم 70

2 لایک کرده

ICT خام کافیه

1 لایک کرده

هفتاد درصد با ریوارد چهار خب یک ساله از ایلان ماسک میزنی جلو موفق باشی

چندتا بکتستش کردی صد تا ؟

زیر هزار تا بدرد نمیخوره بک تست رفتار استراتژی دستت نمیاد لوپ ضررش دستت نمیاد حتی توالی استاپش هم دستت نمیاد ماهم از این استراتژی هایی که توی صد معامله کولاک باشه زیاد داشتیم اما هیچ کدوم جواب نداد

1 لایک کرده

:distorted_face:
هزار تا؟
لامصب خود مایکل 30 سال فقط تجربه داره میگه اینا جواب میدن و کار میده 30 سال تجربه کمه؟
مایکل هم قبول نداری؟
فکر نکنم بدونی نقدینگی چیه
یا اصلا تایم مایکرو

به بد دیوار سفتی خوردی کل دوره های مایکل رو جویدم نه تنها میدونم تایم ماکرو چیه بلکه چیزای که مایکل پاب نکرده و جای دیگ شاگردای خصوصیش پاپ کردن مثل amdنحوه استفاده ش هم بلدم شماها بهش نهایتا میگن اکومولیشن منی پوزیشن دیسریبیوشن ولی کار برد اصلی تمامی اینا به زمان ربط داره نه قیمت

بلههههههههه هزار تا توان بکتست هزار تایی نداری معامله نکن در بهترین حالت دو سه تا حساب کال میکنی

در بهترین حالت خودتونو گول می‌زنید در بدترین حالت از ترید ضرر کردید رو به کلاه برداری اوردید

با سند و مدرک هر کدوم ثابت کردید سوده هستید

من هم حساب متصل به مای اف ایکس رو میکنم

فقط هم حساب متصل به مای اف ایکس برای اثبات سوده بودن قبول میکنم

هر کسی بود بسم ا….

3 لایک کرده

شاید 20 درصد این بازار داشتن استراتژی خوب باشه خیلیا هستن که استراتژی هایه خفنی دارن ولی سود ده نیستن بالاخره هر کسی با یه استراتژی داره کار میکنه و یه نتیجه ای هم چه خوب وچه بد میگیره من دوره فروش و استراتژی فروش که نیستم فقط این تاپیک و زدم و گفتم استفاده از دیتایه لول دو و حجم رو تو هر سبکی که دارین یکم روش وقت بزارین قطعا برایندتونو بهتر میکنه و برایه مثال ستاپی که خودمم کار میکنمم که نتیجه داده واقعا گفتم برادر

1 لایک کرده

من آرزوی موفقیت کردم برات داداشم

تمامی حرفات هم درست استراتژی یک بخش داستان

عزیزی داداش :beating_heart:

………………………..

بله قطعا کافیه درسته

ولی اگ با حجم بتونی ترکیبش کنی میتونی برایندتو بهتر کنی و ناحیه هاتو با اطمینان بیشتری روشون حساب کنی چون میفهمی دقیقا چا اتفاقایی داره می افته تا حدودی

1 لایک کرده

نمیدونم چرا بعضی ها مته به خشخاش میزنن قربونت برم یک نفر زحمت کشیده داره اون چیزی رو که باهاش معامله میکنه به رایگان در اختیارتون میزاره دوست داری استفاده کن دوست نداری برو دنبال کارت چیکار داری که با وین 80 درصد از ایلان ماسک هم جلو میزنی

شما بیا اموزش بده اگه این خیلی اعداد و ارقامش فضاییه

چون یه سری تازه وارد میوفتن تو دام اینا

و کلی مسیرشون طولانی تر میشه

2 لایک کرده

این دیتا از وب سایت feloview.com هست متعلق به جناب مهندس سعید شعبانی مالک اکادمی ict marketکه دوره بسیار خوب والیوم رو اموزش میدهند - انسان شریف و با سوادی هستند

به هرحال
من میخواستم استفاده کنم
ولی برای شما آپدیت میشه؟
برای من فقط چندتا دونه کندل بیشتر نی

فعلا با ملی شدن نت به مشکل خورده ولی گفتن به زودی درست میشه

سلام.من می خوام از استراتژی ت ن بیشتر بدونم و راهنمایی کنید.

اشتراکش ماهی چنده؟