آموزش یکی از پنج ستاپ قدرتمند شخصی به صورت کاملا رایگان

درود دوستان امید وارم حالتون خوب باشه.

از وقتی اینترنت بین‌الملل قطع شد و بنده عضو این کامیونیتی شدم متوجه شدم عضو یک کامیونیتی با بهترین تریدر های دنیا شدم . متاسفانه از همان اول هم پای شیادان و پکیج فروشان نیز به این کامیونیتی باز شد. متاسفانه با 15 سال سابقه ترید که بنده دارم این موضوع رو فقط در کامیونیتی های داخلی میبینم که اساتید میان از استراتژی های با وین ریت n درصدی و سودهای ماهانه چند صد درصدی در ماه حرف میزنند.بنده که استاد نیستم و هیچ ادعایی هم در این مورد نداریم و مدعی هم نیستم همه دانشجویان بنده به سود مستمر رسیدن و از این داستان ها‌. برای همین آشفته بازاری فضای ترید ایران قبل از جنگ هم آموزش رو برای کامیونیتی ایران کلا پایان داده بودیم. اما دیروز مطالبی در داخل این کامیونیتی خوندم تصمیم گرفتم فقط برای ۱۰ (۵ نفر آقا و ۵ نفر خانم) یکی از ۵ ستاپ قدرتمند و شخصی خودم رو به صورت کاملا رایگان آموزش بدم. بدون هیچ منتی عرض میکنم ارزش واقعی این ستاپ خیلی بالاست و به دانشجویان خارجی به قیمت ۵۰۰۰ دلار آموزش داده بودم. بازم عرض میکنم هیچ ادعایی در وین ریت این ستاپ ندارم شما قدرت ستاپ را موقع آموزش و بک تست گرفتن درک خواهید کرد.

مزایای این ستاپ :

۱.یک ستاپ با چارت خالی و الگوی کندلی هست که نظیر و مانندش را در هیچ کجا ندیدید و توسط هیچ مدرسی آموزش داده نشده

۲.کاملا ساده و مفهومی و برای اشخاصی که تازه با بازار فارکس آشنا شده اند هم قابل درک است.

۳. از هیچ گونه از سبک های RTM و ICT و سبک های از این قبیل و مثل برخی دوستان از دیتاهای لول ۲ و لول ۳ استفاده نشده است.

اما این ستاپ دو مورد از ملزومات و مفاهیم اولیه برای آموزش داره که ۱. اول باید بتونید روند رو تشخیص بدین ۲. باید بتونید نقاط نقدینگی را تشخیص بدین

اولویت ثبت نام برای دوستانی هست به سود آوری مستمر نرسیده اند کسانی مایل هستند نام و نام خانوادگی خود زیر همین تاپیک کامنت کنند به محض به حد نصاب رسیدن نفرات ستاپ آموزش داده خواهد شد.ضمنا به دوستان عرض میکنم بنده عضو هیچ کدام از پیام رسان های داخلی نیستم و آموزش به صورت لایو خواهد بود و لینک مستقیم در همین کامیونیتی ارایه خواهد شد.

پر سود و موفق باشید.

18 لایک کرده

سلام , ممنون از لطف شما

حسین صنعتی هستم

5 لایک کرده

چند مورد از اسکرین شات های این ستاپ رو آپلود میکنم از هیچ اندیکاتور و هیچ سبک دیگری استفاده نشده است.

7 لایک کرده

اکانت چرا اسم خانوم هست

1 لایک کرده

سلام ممنون از شما

علیرضا اسدی

3 لایک کرده

سلام

وقت بخیر

مجید ملکی هستم

3 لایک کرده

سلام وقت بخیر ثبت شدید

2 لایک کرده

سلام وقتتون بخیر ثبت شدید

3 لایک کرده

عرض ادب

مرتضی حیدری هستم

ممنونم از لطفتون

3 لایک کرده

سلام وقت بخیر ثبت شدید

2 لایک کرده

سلام.محمد رضا انصاری

1 لایک کرده

سلام رامین هستم

2 لایک کرده

درود ثبت نام شدید

1 لایک کرده

سلام و عرض ادب ثبت نام شدید

2 لایک کرده

سلام وقت بخیر نام کاربری تون آقا هست لیست آقایون تموم شد. اگر خانوم هستید ثبت نام کردم

1 لایک کرده

سلام جناب

جواد نادری هستم

2 لایک کرده

سلام وقت بخیر ثبت نام کردم اگر از خانوم ها ثبت نام نکنند اسمتون ثبت میشه

1 لایک کرده

سلام رضامعینی فر هستم درصورت امکان قبول کنید.

اسمتون رو نوشتم اگر از خانوم ها ثبت نام نکردن ثبت نام میشین

سپاس فراوان از شما

انشالله این مسیر لذت بخش و مفیدی بشه برامون

ممنونم

1 لایک کرده