یک حقیقت تلخ: ict و rtm هم فقط نقاشی روی چارت هستند!

امیرجان من که نمیتونم به رباتی که شما برنامه نویسی کزدین و سودده نبوده اکتفا کنم…الان باید اثبات بشه بهم که روش های تکنیکال جواب نمیدن؟ من خودم به کنار ، بسیاری از دوستانم هستن که با ساده ترین روش ها معامله میکنن و در تعداد ۲۰۰ تا ۵۰۰ معامله ، با پایداری بسیار خوب سودده هستن….

میدونین مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست که زمانیکه خودمون نمیتونیم به روش های درست معامله گری برسیم، فک میکنیم وجود ندارع…

و این از طرز فکر اشتباهیه که ادم هایی که به ظاهر اساتید معامله گری هستن تو ایران جا انداختن….

2 لایک کرده

عالیه سعید جان…امیدوارم موفق باشی

2 لایک کرده

من ربات رو به شما گفتم چون اعداد با ما صحبت میکنن.من برای ربات ها هزینه رو پرداخت کردم چون نظرم به این بود که باید کیفیت وجود داشته باشه تا بتونیم به بهترین جواب برسیم.اینم من قبلش خدمت شما عرض کردم من با نوشت ثبت کردن و دلار پرداخت کردن مطالب رو یاد گرفتم .ببینید این منطقیه خب من یسری صحبت هایی میکنم که از نظر بقیه ممکنه کار بیهوده باشه چون خشک موضوع رو دوست داریم ببینیم ترید اصلا سیستمی نیست که شما با رسیدن یک کندل رنگی به یک ناحیه به شما سود بده گفتم همه اینا نقدینگی های بازار هستن.من به روش های درست معامله گری رسیدم و با افتخار حساب گردانی میکنم و طی این مدت ها شاگردانی بودن که الان در حال سود سازی هستن و همه اون افراد کار ساده انجام نمیدن.اول صحبتمون گفتم من گزارش های صرافی ها رو اراعه دادم که شما با یک سرچ ساده میتونید بهش برسید که 90% افراد ضرر ده هستن.این که شما سود میکنید درسته هیچ شکی درش نیست و واقعا عالیه.من صرفا میگم شما بر اساس شانس احتمال یا هرچی که اسمشو میزارین رو ناحیتون ترید میکنید و هیچ دلیل منتطقی برای کار نکردن اوردر بلاک اولی یا دو یا سومی نداریم هیچ دلیلی برای کار نکردن ترند لاین یا شکست یا هر ری اکشنی که منتظرش بودیمو اتفاق نیوفتاد نداریم .خب همین بزرگترین مشکله .

2 لایک کرده

اگر بستر لایو میشناسی معرفی کن داداشم

1 لایک کرده

اینا همه کار میکنه با نت ملی رایگانم چند روز تست داره

2 لایک کرده

چون بنده یاد گرفتم که با احتمالات معامله کنم، پس اگربه قول شما اوردر بلاکی کار نکرد، من دنبال این نیستم براش که چرا کار نکرد ، چون اسمش احتمالاته..

فک کنم باید توضیح احتمالات رو به صورت ساده بگم…

فرض کنید ۶۰ درصد احتمال موفقیت باشه…آیا امکان ۴ ضرر پشت هم وجود نداره؟ چرا وجود داره…آیا دلیلی داره استاپ خوردن؟ خیر…اصلا کسی که معاملات رو به درستی اجرا میکنه اما به دنبال دلیل استاپ ها میگرده ، با احترام به نظر بنده سواد معامله گری نداره…

اینکه اردر بلاک کار نمیکنه که بر میگرده به اصل احتمالات…اگر شما اردر بلاکی که کشیدین کار نکنه ، میگردین به دنبال علت کار نکردنش؟ اگه جوابتون بله باشه ، بسیار سرخورده میشید در اینده….

بیاید خیلی کش ندیم به بحث….

اگر روشی پیدا کردین که دسترسی به اطلاعات سطح بالا رو فراهم میکنه براتون ، اوکیه استفاده کنید و لذت ببرید…اما با هیچ متودولوژی ای نمیتونید اثبات کنید که روش های دیگ کار نمیکنن و صرفا روش شما کار میکنه…

موضوع اخر شما گفتی با شانس ممکنه سیستم بنده کار کرده باشع…شما صحبت های بنده رو کامل مشاهده کردین؟

آیا امکان این هست که فردی ۲۰۰ تا ۵۰۰ معامله انجام بده و شانسی سود کنه؟

شانس ممکنه در ابتدای کار به ادم ها کمک کنه ولی شانس ، پایداری ایجاد نمیکنه…

4 لایک کرده

خیلی ممنون حتما تا فردا یا پس فردا لینک یکی از همین چنل ها رو در اختیارتون میزارم

2 لایک کرده

60 احتمال نداره برای یک سیستمی مثل ترند لاین نداره 60 برای سیستمی مثل پول هوشمند داشت که الان همه بوگاتی داشتن.شما 500 معامله دارید که میگید مثبته.خب مثبت بودن تو چه چیزی میبینید تو چند درصد رشد حساب میبیند ؟سود ماهی 3% سوده ماهی 25% سوده درسته؟شما فقط باسبک های نقدینگی و تشخیص درست سایکل های بازار میتونید به سود مستمر برسید.من واقعا خدای نکرده نمیخوام کم جلوه بدم سود دهی شما رو .و به نظر بنده کسی که چشمش رو روی استاپ هاش میبنده مثل کسیه که بالنش سوراخ شده اما گاز بیشتر میکنه که سقوط نکنه اما در نهایت سقوط هم میکنه.در مورده احتمال به نظر من اون اوردر بلاکی که شما میکشید یک نقدینگی در بازار بازار به شما دلیل ورود میده بعد دلیل ورودش به شما دلیل ورود دوباره بعدش که اماده شد پول شما در جیب افرادی که میره که دیدگاه عمیق تری به بازار دارن همه اینارو ما توی حساب های متا تریدرمون اخر ماه ها حس میکنیم .خیلی خوشحال شدم انشاله همیشه رو سود باشید

1 لایک کرده

داداش اصن من ازت یه سوال دارم خط روند اخه اگرم کسی باش معامله کنه خب اشتباهه. اصن پرایس اکشن که خط روند نیست. مثلا تو برو 200 ویدئو بروکسو ببین
چرخه ها کانال ها بریک اوت ها الگوها و هزاران چیز دیگه و بعد شما متناسب با هر سایکل یه استراتژی طراحی میکنی و ترید میکنه بنظرم اصن اونایی که با خط روند محض و این چیزا ترید میکنن هرچ درکی از پرایس و تحلیل کندلی ندارن

2 لایک کرده

بله من هم اموزش های البروکس دیدم هم اموزش های لنس بگز کاملا حرف شما درسته اینا همش یک بیسیکه یه الفبای اولیس.شما هر بار خواستی هر سیستمی رو یاد بگیری به نظر من باید بری بیبینی روز اول چه کار میکردن که به اینجا رسید روز اول کی کجا چطوری ترید کرد؟عدد بود .عدد. عدد عدد رو یک کاغذ همین اون سیستم رسیده به اینجا .اصل که زیر سوال نرفتعه اصل هست ما باید درک کنیم این سبک ها صرفا زبان کندله همین قرار نیست اینده از توش بکشیم بیرون عدد مهمه کجاست.

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز. آنچه شما به عنوان سفارشات حجم بالا میبینید، سفارش بانک ها نیست بلکه سفارشات LFTها است. به همین دلیل قطعا وین ریت بالایی نخواهی داشت. اتفاقا LFT ها دقیقا جاهایی است که نباید روشون سفارش گذاری کنی. موفق باشید.

3 لایک کرده

طرف خیلی ساده لوحه

یه تاپیک زده بود، الانم باز یه تاپیک دیگه زده

میگه میخوام بازار یاد بدم و از تجربیات حرف بزنم بجاش نشسته حرف های قشنگ زدن از نیویورک و شیکاگو

داخل تاپیک قبلی جوابشو دادم، اخر حرفش باز برگشتیم سر همین احتمالات

حالا نمیدونم چرا میخواد جور دیگه خودشو مطرح کنه، هر تریدری از دور میدونه اینم یک سبک مثل بقیست

2 لایک کرده

دوست عزیز من در تاپیک قبلی پاسخ شما رو دادم.شما با سکه هم میتونی ترید بکنی.شما با ستاره شناسی هم میتونی ترید کنی واین خیلی قشنگه .من بحث مطرح کردن ندارم و هر تریدری از دوور به قول شما میدونه اکه برای یاد گیری باید زبان بلد باشه بنده خدا هزینه سیستم کنه بعدش هزینه اکلنت هارو پرداخت کنه خب چه کاریه این همه استاد زیر 10 میلیون یا رایگان وجود داره زبان فارسی اصیل.خب چه کاریه واقعا با یک پراپ 50 دلاری فکر میکنه ماهی چند درصد میگره چند دلارشو ضربدر قیمت روز کنه و بگه تپاندازه یک کارمند دراوردم.اون تریدر ازدور این مساعل میبینه.ببیند حرفای قشنگ از نیویورک خب 500 پیپ سود داره و خب همون 40 تا 50 پیپ بازار کافیه.به قول دوستان چه کاریه همه چی احتماله دیگه فرق من باش ما اینه هر دو از این اتوبان خطر ناک رد میشیم اما شما چشم بسته و من چشم باز هردو ممکنه برسیم اما این کجا و ان کجا :joy:

1 لایک کرده

دوست عزیزم اینجا صحبت وین ری بالا نیست ممنون از راهنمایی شما

2 لایک کرده

چرا باز داستان میگی؟

باز شد همون که

مشکل شما اینه تشبیه های اشتباهی میکنی و خودتو با این تماثیل گول میزنی،

خب من بهت گفتم که اون سفارشایی که تو میبینی ارزش خاصی در جهت مارکت ندارن، مثال فیوچرز و شباهتش به CFD هم گفتم

اگر اون تریدی که من فرستادمو دیده باشی میبینی اونی که روبه رو شو میبینه منم

نه حرف های قشنگ شما

شما میگی 500 من میگم 3500 پیپ

هامنطور که بقیه هم گفتند این دیتا ها چیز خاصی به ترید شما اضافه نمیکنه

سود شما بخاطر مهارت شماست حالا چه با lvl 3 چه macd

2 لایک کرده

با همه حرفی که زدی دوستمون راست میگه پس تو باید وین ریت 100 درصد رو دیگه داشته باشی چون پر از ادعایی،ولی اگه با همه ی این تفاسیر میگی وین ریتم زیر 50 درصده پس بهتره به نظرم دیگه گنده گویی نکنی و پز سبکتو ندی :heart:

5 لایک کرده

ببین شما هنوز فرق وین ریت و R/R نمیدونید البته حق هم دارید شما با گنده گویی های استاد فارس زبان و اینستاگرامی خودتون وین ریت بالا رو تو کله هاتون کردن ایرادی نداره.ببیند من اینجا فروشنده نیستم تبلیغ استادی هم نیکنم.چون یک من خودم در حده یک تریدر پراپ دسک هستم شما هر وقت تونسیتین دلیل کار نکردن استراتژیتون گردن احتمالان یا روانشناسی نندازین موفق میشین. چشماتونو باز کنید برین و تحقیق کنید برید و ببینید امار صرافی ها و بروکر ها سالانه چند درصد افراد سود سازی کردن وقتی به عدد 95% ضرر ده میرسید فک نکنم بتونیم به راحتی ادعا کنید شما جز اون 5 % هستین.ببینید من بارها گفتم افراد ترید رو مثل بقالی میبینن و چون فکر میکنن سادس چون اساتیدشون گفتن پیچیده نکن ساده بیبین :joy: البته اون بنده خدا ها هم بلد نیستن یا اگر بلد باشن واقعا ظرفیت افراد مهمه.من گنده گویی نمیکنم در مورد مطالبی صحبت میکنم که از نظز شما گنده گویی است.البته اگر قرار باشه همه بفهمم سیستم نمیشه که پس افرادی مثل من چطوری سود کنن؟ من اینجا اومدم که افکار خشک صد من یه غاز اساتیدی که با پکیچ های زیر 10 میلیون فشار میدن به ملت مقابل کنم عزیزم.بلاخره همه قرار نیست سود ساز باشن داش این سیتم نیاز دارهه به نقدینگی های موجود که همین سبک های خفنیه که با 3 تا کلمه مخفف سرشو هم میارن :joy: :joy: سعی کنید چشماتونو باز کنین واقعا دلار 160 حیفه بدین مفت به بازار

2 لایک کرده

متاسفانه شما یه تاپیک درست کردی که پز سبکتو بدی به بقیه،خب اگه واقعا قصدت خیره که بیا به‌بقیه یاد بده به جا پز دادن بگو چیکار کنن دقیقا و الا که فقط اومدی منم منم کنی دیگه..یه تریدر واقعی اصلا حوصله ی این شو آف رو نداره اصلا نیازی به این کار نداره.

3 لایک کرده

خیلی خوبه

حالا یه سوال

شما که سفارش هارو میبینید

این احتمالات هست

ممکنه که سفارش ها کنسل بشه

یا اصلا پر نشه

یا اصلا قیمت نرسه به اون سفارش ها و قبل از رسیدن حرکت کنه

یا قیمت به سمتشون حرکت کنه پرشون کنه و بعد سریع دوباره بره سمت سفارش های بالاتر

این سبک هم احتمالات داره

2 لایک کرده

خیر من اموزشی ظبت شده ندارم به قول شما زمان اجازه نمیده. خب باید اول با همه شما صحبت کنم بتونم متقاعدتون کنم بتونم کمکب کنم داداش گلم بدون من نیامده بگم خفنم اومدم میگم همه شما هم مثل من سود کنیم داداش تو جنگیم اوضاع از این شخمی تر نمیشه واقعا نیومدم کسیو ناراح کنم بکوبم یا جسارت کنم ولی اجاز بدین نقد کنم تا بتئنم من اراعه بدم خدمت شما داداشم از دیشب دینبال یه جا هستم که بتئنم همه شما رو اونجا انلاین و لایو جمع کنم تا بتونم با مدرک استیتمن و لایو به شما نشون بدم. همین ترو خدا فک نکینین من میخوام مطرح کنم بگم خفنمم همین نه داداش من اومدم کمک کنم و میکنم حتی اگر به من توهین بشه با نقد بی جا بشم .همتون برادر های من هستین و منم جز کوچیکی از این اجتماع هستم .پس بیبیم دل سرد نکنیم همو

2 لایک کرده