یک حقیقت تلخ: ict و rtm هم فقط نقاشی روی چارت هستند!

منبع این آموزش ها کجاست ؟

لول ۲ یا ۳

چون من شنیدم که باید برای داشتن این داده ها اشتراک بخری ماهانه .

و چیزایی دیگه که شنیدم اینه که حتی با در اختیار داشتن این دیتا ها باز چون پوزیشن ها رو خرد و میکنن و تکه تکه وارد میکنن به راحتی نمیشه تشخیص داد حجم های زیاد کی وارد میشن .

درسته ؟

در صورت امکان به توضیح بدید .

@AmirMasouD

1 لایک کرده

این چه سبکیه میشه توضیح بدی

1 لایک کرده

نظر لطف شمارو میرسونه، دقیقا با فرمایشتون موافقم، ببخشید که جسارت میکنم ولی تو این شرایط چجوری میتونم ترید کنم؟ بابت لحنم عذر میخوام ولی واقعا روانی شدم از اینکه فقط چارتو نگا میکنم و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم. رو بروکر ifc حساب دارم

سایت فراز گلد .

مظنه طلا آب شده که نمودارش شبیه انس جهانی طلا هست . (حساب دمو هم داره)

و پراپ رابین سود هم هست اما فعلا مشکل پیدا کرده . شاید هفته دیگه درست بشه .( از نظر اعتبار این پراپ هم مطمئن نیستم ۵۰ /۵۰ )

@mehran_vaseli

1 لایک کرده

با سلام خدمت شما دوست عزیزم.ببیند اموزش های دیتا لول دو و سه در یوتوب تا حدودی موجوده اما خب فارسی زبان هارو پیشنهاد نمیدم چون شما رو درگیر استراتژی های سیستماتیک بیخود میکنن.(تجربه کردم) بهترین راه به نظر من اینه شما بتونید اموزش های اولیه این سیستم هارو یاد بگیرید بعدش با اون سیستم شخصی خودتون از این ابزار به عنوان کالیبره کردن کنترل معاله ازش استفاده کنید .بیبینید بله برای استفاده شما نیاز دارید مهانه اشتراک داشته باشید که پیشنهاد من به شما اینه اکانت های لایف تایم رو خریداری کنی یک بار برای همیشه و اینجوری شما تضمین این رو دارید که DaTa های که دارین میبیند دست اول و گارانتی شدس.در جریان باشی نسخه های کرکی هم موجوده که اونم چالش های خاص خودش داره مثل امنیت سیستم شما.بیبینید شما با در اختسار داشتن این اطلاعا میتونید اعتبار نواحی خودتون مشخص کنید .نکته خیلی مهم اینه که شما یک استراتژی قدرتمند داشته بشاید تا بتونید با مباحث نقدینگی حجم اورد بوک ها و order flow و مباحث دیگه ترکیب کنید.اول دنبال lvl 2 بشاید تا دستتون بیاد یهو پریدن به lvl3 به شما اسیب میزنه.بله حجم ها تیکه تیکه میشن کاملا درست فرمودید شما با دانش و محارتی که کسب میکنید میتویند این تغیر قیمت هارو زیر نظر بگیرید.کار انجام شدنیه .بازم اگر سوالی بود در خدمتم

2 لایک کرده

بله سبک من بر اساس الگو های رفتاری بازار و زمان های خاصی در طول روز معاملاتی با استفاده تعدادی از چرخه های بازار که بعد تشخیص با یکی از این چرخه ها و تطبیق دادن با دیتا های lvl2 lvl3 ورود کنترل معامله میکنم

ممنون بابت توضیح کامل .

قصد داشتم به عنوان یه کار تحقیقاتی در این زمان که اینترنت قطع هست روش وقت بزارم که متاسفانه نیاز به یوتیوب و سایت های خارجی هست .

1 لایک کرده

بله متسفانه نت ها قطعه و این مشکل پیش امده حتی نمیتونیم بیاریم بالا به هم توضیح بیدم :rofl: انشالله که خیره داداشم.بازم هر سوالی داشتین من در خدمت هستم

1 لایک کرده

اقا ممنونم از اطلاعاتی که به اشتراک گذاشتی.یه زحمتی میکشی یه چند نمونه روی چارت طلا نشون بدی که بدونیم این حجم ها در کجای چارت اتفاق میفته و قابل تشخیص هست.صرفا با تجربه خود شما و اینکه معیاری باشه برای همخونی با استراتژی شخصی.

ممنونم ازت

1 لایک کرده

ممنون از پاسختون. ولی مگه همین که فرمودید بک تست نیست؟ یعنی بک تست و فوروارد تست یکین؟

بله دوست عزیزم یسری جزوه ها هست که میتونه کار ساز بشاه حتما تو یه تاپیک برای همه اپلود میکنم که بتونید مبانی رو حداقل رو جزوه ببیند. حقیقتش نت ملیه و من هیچ دسترسی به صورت لایو ندارم بتونم دیتا رو به شما نشون بدم حقیقت اخرین ژورنال روز معاملاتیم در دسترسه که اپلود کردم ولی اگر راهی باشه که بتونم وصل کنم حتما به اشتراک میزارم براتون

1 لایک کرده

امیر مسعود عزیز جنجالی شروع کردی ولی من بعنوان تریدری که با کانسپت ict و ترکیبش با rtm و کلاسیک میدونم چی داری میگی.
چون من خودم در بعضی از ستاپ ها از دیتای mbo (market by order) که به دیتای لول3 معروف شده استفاده میکنم.
راحت بگم جایی که زون عرضه و تقاضاست اگه یه پسیو سنگین رو پرایس قبلش بگیره ورود میکنم.
اگه این پسیو تو دل زون عرضه و تقاضا باشه صبر میکنم ببینم توسط دیتای لول 3 و یا حتی لول 2 فوت پرینت مصرف شده یا قبل رسیدن پرایس برداشته شده .
اینجا برای تصمیم گیری نیاز به تاییدیه بیشتر دارم.
اگه پسیو رو بگیره در این حالت و زون رو بریک کنه دوباره روی همون تیک قیمتی که پسیو مصرف شده بوده جهت عکس وارد پوزیشن میشم . اینجا پسیو اردر نقش s&r یا prz و حتی bb (brecker block ) رو بازی میکنه.
امار و احتمال فراموش نشه .
کلا اگه پسیو لایی بکشه و ابزروشن هم نداشته باشیم و یا در جهت معکوس داشته باشیم صبر میکنم .
اینارو برای این گفتم که دانشمو در نظر بگیری برای کامنتی که میزارم .
لول 2 هم از آنچر های vwap مخصوصا ااستاندارد دایورجنس های 3 یا بهتر بگم از باند های 3 داینامیک زمان تسویه حساب های قرارداد ها استفاده میکنم.
سبک اصلیم قطعا ict هستش . اصول ساختار قیمتم بر اساس اسمارت مانی پیشرفته فوتون و ویکتور هستش.
نواحی عرضه و تقاضام بر اساس آرایه های مایکل هادلسون هستش . صد در صدش دوره های مایکل نیست. چون همه چیزو اونجا نگفته .
با این حال خوشحال میشم تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بزاریم . ولی در فضای خصوصی تر

1 لایک کرده

در ضمن خودت بهتر میدونی که دسترسی به دیتای لول 2 و بدتر از اون لول 3 چقدر سخته تو ایران .
هزینه بسیار بالا و عدم دسترسی و صد ها مشکل دیگه.
راهکار داره . تو یوتوپ یکسری بوکمپ شاخص ها و طلا رو میزارند که لایو هم هستش .
ولی بدرد کسی میخوره مثل من و شما که خودش با پلت فرم هاش کار کرده باشه.
یکسری پچر هم برای نینجا و بوکمپ هستش که وصل میکنه به یکسری سرور .
اگه صاحب سرور حال نکنه میتونه ببندش. همین اتفاق برای من اتاده . نینجام با وجود دسترسی من فعلا از کار افتاده.

1 لایک کرده

ممنونم از لطفت وحید جان. یعنی شما میگید اسمارت مانی رو یاد بگیرم و سمت چیز دیگه‌ای نرم؟ ممنونم ازت

با اسمارت مانی تنها به جایی نمی رسید ..من 6منبع اسمارت مانی خواندم…چاک فیک در اسمارت مانی زیاد داریم….راه حل ….

نقدینگی و سینتیمنت و تحلیل بین بازاری و پول هوشمند. پروفایل هفتگی و بریکر .. در سبک ای سی تی

استراکچر فوتون

سطوح 4روش سم سیدن. و دو روش آلفونسو

فلیپ مارسل

اسمارت مانی فقط ستاپ سشن آسیا

پرایس که پایه مارکت است …

با بهینه کردن و بک تست و داشتن ژورنال یک ستاد مکانیکال پیدا و بهینه تا وین ریت بالای 60 و تکرار

راه حل برای فهمیدن چاک فیک رو ساده ترین حالت ممکنش چیه. میتونی بگی ؟ممنون

بخون شاید به کارت اومد

1 لایک کرده

تحلیل میخوای انجام بدی فقط حرکت کندل .بقیه همش بازیه

اینجوری داداش که باید بری کل سبکا یاد بگیری . بجاش رو ict وقت بذار یا رو خود الفونسو

2 لایک کرده

خیلی خوشحال شدم داداشم .بله متووجه شدم سطح شما رو بسیار پرفکت دیدگاه شما و نوع استفاده از ابزار احسنت به نظر من شیوه وتریتیب استفادتون کاملا درسته.بله درسته این اطلاهات مقداری مشکل به دست اوردنش ولی خب خودتون میدونید واقعا وقتی درکش کنیم چقدر شکل معاملات و نوع مدیریت معاملمون تغیر میکنه.خواهش میکنم خیلی خوشحال میشم افراد با در این حد از تخصص باهاشون اطلاعاتمو به شاتراک بزارم.هر سوالی داشتین من در خدمتم

1 لایک کرده