حتما در یوتیوب لایو ترید هندی ها را ببین در بیت کوین و طلا و سایر ارز ها.
واقعا چند تا را ببین بعدش بیا فارسی سرچ کن و چارت کش ها را ببین.
لایو ترید های خارجی بهترین جا برای آموزش هست
حتما در یوتیوب لایو ترید هندی ها را ببین در بیت کوین و طلا و سایر ارز ها.
واقعا چند تا را ببین بعدش بیا فارسی سرچ کن و چارت کش ها را ببین.
لایو ترید های خارجی بهترین جا برای آموزش هست
بذار ادرسشونو وقتی نت وصل شد میریم میبینیم این تریدرای خوبی که میگیو پیجشونو بذار
پیج نمیخواد هندی ها را انگلیسی با پسوند India سرچ کنی میاد همین جوری شانسی یکیش رو ببین چه ترید های محشری میزنه اصلا نگاه میکنه قشنگ ریلکس پوزیشن باز میکنه با حداکثر دو الی سه نقاشی روی چارت بعد چارت کش صد تا کلمه پیچیده و هزار نقاشی میکشه و در نهایت هم چیزی مشخص نمیشه.
من خودم در کریپتو فعال هستم و تنها شخص مورد قبول من بدون تبلیغ کانال Arzineh هست ولی کند هست باز هم ایراد داره یعنی پوزیشن باید چند ساعت باز بمونه که میشه ایراد بسیار بزرگ
سبک دکتر اناری یا همون ستاپ T چون ۸۰ تا. ۹۰ درصد چارت رو فیلتر میکنه و اجازه ورود نمیده وین ریت بالایی داره .
خلاصه این سبک اینه که زمانی باید ترید کرد که چارت بزرگتر ـ متوسط و کوچکتر هر سه یا صعودی باشد یا نزولی .
و هر دو چارت بزرگ و متوسط سیگنال های در جهت قدرت روند بدن نه ضعف روند و ….
در تایم یک دقیقه که ترید میکنم روزانه یک تا دو ترید بیشتر نمیده
بک تست یا فوروارد تست دقیق مثلا با شبیه ساز سمیلاتور اف ایکس وین ریت های که من به دست آوردم ۸۰ بود با میانگین ریوارد ۱ .
ده ها فوروارد تست ۱۰۰ تا ۲۰۰ تریدی در نماد های مختلف ازش دارم
اما در واقعیت و حساب پراپ یا ریل که استرس خودش رو نشون میده و خطای انسانی هم بالاتر میره میاد حدود ۷۰
سبک واقعا خوبیه . همون سبک پرایس اکشن کلاسیک هست و از سبک های دیگه هم یه چیزایی برداشته و اضافه کرده .
در حال حاظر از همین روش استفاده میکنم و همین سبک رو هم کمی برای خودم شخصی سازی کردم و دارم باهاش ترید میکنم.
الان وین ریت من ۵۵ هست با ریوارد ۲
سبک آموزشش هم یه سبک آموزش و یادگیری جدید هست که به صورت تمرین محوره تا ویدیو محور .
و در هر مرحله تا زمانی که کامل یاد نگیرید اجازه ورود برا درس ها و مراحل بعدی رو نمیده .
دوره روانشناسی و مدیریت سرمایه بسیار جامع و کاملی هم داره که نمونه اون رو واقعا ندیدم .
در کل اگر اطلاعات بیشتر خواستی میتونم راهنمایی کنم.
تمام مستندات و استیمنت ها هم موجوده .
قصد تبلیغ دوره ایشون نیست . فقط واقعیتی هست که به کارم من اومد
۰۹۹۳۹۰۰۵۹۱۷
سلام جناب حرف از فوروارد تست زدید. من تو متاتریدر دیدمش ولی نمیدونم چیه. اگه یه توضیحی دربارش بدیم ممنون میشم
سلام و درود دوست عزیز، فرمایشات شما کاملا درسته و سبک هایی مثل RTM یا ICT کاملا گمانه زنی هستش من هم مثل شما فکر میکردم در این مورد و به نظر میومد که دیتای فوت پرینت و اوردر بوک و غیره ته ماجراست اما از طریقی با یک نفر آشنا شدم که دوره اصلیه مایکل رو چند سال پیش گذرونده بود اگه اشتبا نکنم دوره ش 3000$ بود. این فرد به من گفت که چیزایی که مایکل گفته در دوره های رایگان 10% ماجراست، تقریبا همه چیز رو گفته ولی طرز درست استفاده ش رو نگفته، و من دقیقا این فرمایش شما رو خدمتش عرض کردم، در جواب گفت که من خودم حرفه ایی با دیتای لول 3 کار میکردم ولی اونو ول کردم الان چسپیدم به این دقیقا این جمله رو گفت که “حالا فرض کن این چیه که من اونو بخاطرش کنار گذاشتم”. حقیقتا من حرف شمارو باور دارم ولی یه چیزی راجب به بازار هست که واقعا نباید به یک زاویه دید به اون اکتفا کرد.
فوروارد تست جهت بررسی و تست استراتژی معاملاتی هست و به صورت دستی یا خود قابلیت های فوروارد تست در تریدنگ ویو و یا سایت فراز میشه ازش استفاده کرد .
در کل چارت رو به گذشته بر میگردونه و میشه سرعت تشکیل کندل ها رو کم و زیاد کرد .
با فوروارد تست در یکی دو روز میشه استراتژی معاملاتی رو به چالش گذاشت تا متوجه بشید جواب میده یا نه
با نرم افزار سمیلاتور اف ایکس هست میشه کار کرد که یه اکسپرس هست رو که روی متاتریدر سوار میشه و میشه باهاش تست گرفت و مثل دمو بای و یا رو اجرا کرد .
نه میشناسمش از تریدرهای قدیمی هست. فقط چون دیدم یه سری ترداش با ریواردهای کمتر از 1 بود مثلا 7 یا 8 دهم خواستم بدونم وینریتش چطوره که خب شما گفتید ریوارد 1 با وین 70 80. تعداد تریداشم به نسبت بد نیست حتی یکی دو تا هم باشه بازم بازدهی نسبتا خوبی میشه فقط چون تایم 1 هست و چشم خسته میشه باید طوری باشه که تو یه بازه تایمی مشخص این تعداد بده که زیاد پای چارت خستت نشه.
ولی یه چیز دیگه اینکه دراداون و استاپای پشت هم چطوره؟ چون تو پراپ این ممکنه کمی اذیت کنه..
و اینکه کلا فکر کنم چند تا پکیج داره شما کدومشو گرفتی یعنی کاملترینش کدوم بود؟
و بعد اینکه طچوری شما وینریتو کم کرده ریوارد رو بردی بالاتر؟ از چیزای دیگ استفاده کردی یعنی مطالبی غیر از دوره ایشون یا اینکه ستاپ های دیگش(فکر کنم c و b) استفاده کردی؟
یه سیستم داینامیک داره برا تی پی ها . تی پی ها از 0.6 هست تا 1.5 که میانگین 1 میشه
تایم پنج دقیقه هم میتونید کار کنید همونم یکی دوتا رو میده معمولا
سیستمش نیاز به صبر زیاد داره برا تشکیل ستاپ .
در تست این روش اصلی خودش نهایت 3ضرر پشت سرهم اونم در 200 تا ترید
من چون مشکل داشتم در اجرا اینکار رو کردم .
6 تا متغیر در چک لیست باید تیک بخوره تا شما بتونید وارد ترید بشی و من چون صبر نداشتم و در چند سال قبلش با آموزش های به درد نخور عادت های بدی درونم ایجاد شده بود مدام یکی دو مورد چک لیست رو نادیده میگرفتن و میپریدم در معامله .
به همین دلیل یه شخصی سازی های ریزی انجام دادم و ریوارد روی بردن روی 2 .
در این حالت با 50 درصد وین ریت هم میتونم سود باشم
این روش تمرکز روی اینه که وین ریت رو بالا نگه داری . چون وقتی اینکار رو میکنی ترید ها ضرر ده پشت هم کمی داری و تا قبل از اینکه بخوای وارد قوی خاکستری یا همون درودان شدید بشی که عامل خرابکاری اکثر ترید هاست دوباره وارد چرخه سوددهی میشی
بازم خوبه مهم اینه اموزشاش نتیجه بده بیشتر اینجا میخوایم اساتید خوب رو معرفی کنیم و اموزشهایی که واقا برای افراد نتیجه بخش باشه. همون وین 70 80 با ریوارد 1 هم عالیه . اون بخش ریوارد زیر 1 رو باید تو سیستم فیلتر کرد فقط
سلام دوست عزیز ممنونم که به دیدگاه این شکلی بازار احترام گزاشتی و دنبال جستو جوی مطالبی ببین این دیتا ها صرفا برای کنترل بیشتر ورود های دقیق تر عتبار سنجی ناحیه ها استفاده میشه البته سبک های مختلف و استراتژی مخصوص خودش رو داره که اصلا پیشنهاد نمیکنم اما در کنار سیستم تکنیکالی شما برای شما میتونه سود های مستمر بیتر بکنه
خوبه دراداون زیادی هم نداره اتفاقا اینجور سیستما برای پراپ بهترن. کدوم دوره هاشو شرکت کردی؟
یک دوره اصلی بیشتر نداره.
سایت تری مارکتز
دوره جامع الگو تریدنینگ ( من این رو شرکت کردم)
یه دوره دوره قدیمی پابلیک شده هم در تلگرام داره که مال خیلی وقت پیشه .
از NYSE Tick یا کمولتیو دلتا هم استفاده میکنید؟
هرکی واقعا مسیر خودشو باید بره ولی همین رو بهت بگم که اگه واقعا میخوای مریض شی برو rtm یاد یگیر.۱ سال من وقتمو گذاشتم روی این سبک یه ترید نتونستم باهاش بزنم بس که سبک مصخرف و چرتیه.آی سی تی هم گفتم اگر حوصله داری و پایه ات خوبه منتورشیپ 2016 مایکل بهترین و کامل ترین دوره مایکل هست ولی خیلی طولانی و خیلی دوره حوصله سر بر با چرت و پرتای مایکله.بهترین دوره برای شروع اسمارت مانی که با کلیات سبک آشنا بشی بنظرم دوره فوتون
راحت ترین دوره بین سبک های اسمارت مانی
بعدش میتونی راحت دوره های mmxm و daye رو ببینی که بیشتر آی سی تی محورن.
کمولوتیو دلتا.![]()