یه ورود ریسکی فست اسکلپ
ریوارد ۳ تا اینجا
ریوارد ۵ بسته شد
اگه نبسته بودم ریوارد۱۶ میشد تا اینجا ![]()
ولی من فست اسکلپ میزنم و نمیتونم صبر کنم بدبختی
موفق و پرسود باشید
عزیز این تحلیل کلا خطا هست روند اصلی که صعودی اس کلا چجوری با شکستن اون الگوی کوچیک قرار بوده بررررررررریزه این همه
معاملات بخشی از سود و ضرر هست و چیزی از ارزش های ما کم نمیکنه موفق و پر سود باشید
موافقم باهات و بنظره منم تحلیل اشتباه هست
ریزش اخیر، که باعث شد معاملهم را با سود خوبی ببندم، ظاهرا نتیجه بازی بازار- به معنای خاص power of three- قبل شروع بازار لندن بود برای به چنگ آوردن بخشی از سود بازارهای آسیایی که در اونها طلا به بالاترین قیمت خودش در دو هفتهٔ اخیر رسید و بعد به طور طبیعی شروع به ریزش کرد (سودگیری). بازی بازار لندن با عبور از مرحلههای انباشت و بازی دادن به ترتیب از حدود ساعت ۱۰ و ۱۳:۲۰ ، حدود ساعت۱۶:۰۰ به مرحلهٔ پخش (distribution) رسید که همون ریزش اخیر بود در ادامهٔ روند اصلی بازار.
به نظر میرسه حدود ساعت ۱۶:۳۰ انتشار پست ترامپ که «به ازاء هر کشتی که در تنگهٔ هرمز هدف قرار بگیره، یک پل یا نیروگاه ایران رو میزنیم» بازار رو دچار شوک کرد. این گفته ترامپ شبیه پست «امشب یک تمدن کامل میمیره» درست قبل از آتش بس فروردین بود. ظاهرا برداشت بازار تکرار همون سناریو یعنی ترک مخاصمه بود که خودش رو به صورت خیزش بلند طلا نشون داد. گزینهٔ دیگه عمل ایران به تهدید قبلیش و زدن زیرساختهای کشورهای منطقه است که شاید به یه جنگ تمام عیار تو منطقه تبدیل بشه.
به نظر میرسه بازار پس از هضم شوک نامنتظرهٔ خبر ترامپ داره به روند طبیعی ریزشی برمیگرده. البته احتمالا در انتظار واکنش ایران به پست ترامپ، شاید بازار فعلا قدری دست به عصا حرکت کنه.
پینوشت: به قول شاعر «جنگ هفتاد و دو ملت همه را عُذر بِنِه // چون ندیدند حقیقت رهِ افسانه زدند» انگار حکایت جمع اینجا است و بعضی قضاوتهای دربهترین حالت سطحی و شتابزده.
=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)
دوست عزیز، ممنون از این که بی مزد و منت دانش، مهارت و تجربهٔ خودت رو اینجا به اشتراک میذاری و به گوناگونی نظرها و سلایق جمع و در کنارش صیقل خوردن و عمیقتر شدن درک و دریافت خودت از بازار کمک میکنی. معاملهگری و تحلیل تخصصه و تجربهٔ آموختهها اینجا میتونه مصداق «الدرس حرف و التکرار اَلف» (درس یک باره و تمرین و تکرار هزار بار) باشه.
هر تحلیل درست و دقیقی میتونه با یک خبر غیر منتظره (مثل تهدید عجیب و غریب امروز ترامپ) به هدف کاملش نرسه. نه تقصیری متوجه تحلیلگره و نه باعث از راه رشد و اعتلا به در شدنِش میشه که به قول شاعر «سَرِ خُمِ مِی سلامت شِکند اگر سبویی».
شاد و پیروز باشید.
==============================
پینوشت: بازار بعد از هضم شوک خبر ترامپ برگشت به روند اصلی ریزشیش -البته در اثر خبر ترامپ از یه کم بالاتر- که درستی تحلیلشما (و تحلیلهای من در اینجا و اینجا) رو نشون داد. شاید دوست داشته باشید از تحلیل زحمتکشیدهتون سود کنید. برای من که تا به حال سود قابل ملاحظه و دلچسبی داشته.
پینوشت ۲: معامله با سود کامل بسته شد و ریزش قیمت طبق تحلیل همچنان ادامه دارد.
=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)
دوستان عزیز مارکت انس جهانی دیشب با عبور بی منطق تکنیکال از محدوده ۴۰۸۷ رشد کرد به بالا
این افزایش دلیل تکنیکال که نداشت هیچ دلیل فاند و بنیادینی هم نداشت
یا لااقل من فاندی نشنیدم و ندیدم و بنظرم فعلا تا درست شدن مارکت و به مدار منطقی برگشتنش معامله ای انجام نشه بهتره .
زونی که از ۸ روز پیش گفتم مهمه، چون خیلی طول کشید تا بهش برسه، طبق تجربه میدونستم به هانتش واکنش میده و با ۳۵ پیپ استاپ تو نقطهای که برام مهم بود وارد شدم؛
ولی توی چهارساعته، عملا بادی کندلها به خود زون واکنش داده و شدو صرفا برای هانت استاپهای زون ایجاد شده!
از دید من حداقل تا اطراف ۴۱۰۴ رو میتونه بیاد.
زونی که از ۸ روز پیش گفتم مهمه، چون خیلی طول کشید تا بهش برسه، طبق تجربه میدونستم به هانتش واکنش میده و با ۳۵ پیپ استاپ تو نقطهای که برام مهم بود وارد شدم؛
خوشحالم که نرفتین و باز پست گذاشتین ، مثل همیشه عالی ، پیش بینی از 8 روز قبل! ، لطفا باز هم تحلیل بذارین
دقیقا یک الگوی کوچیک هیچ وقت جلوی یک روند و نمیتونه بگیره
این چند روزه به قدرت پرایس اکشن میشه پی برد که اخبار فقط سرعت حرکت و زیاد میکنه
اخبار فقط سرعتو زیاد میکنه یعنی در راستای پرایس اکشنه؟
خبر همیشه در جهت پرایساکشنه!
البته خیلیا به اشتباه صرفا به پرایساکشن کلاسیک (یا البروکس) میگن پرایساکشن!
منظور از پرایس اکشن یعنی تحلیل و معامله بر اساس رفتار و حرکت قیمت، نه بر اساس سیگنال اندیکاتورها.
یعنی تمامی این سبکها پرایساکشن محسوب میشن:
پرایس اکشن کلاسیک
RTM (Read The Market)
ICT
SMC (Smart Money Concepts)
سبک ال بروکس
سبک لنس بگز
چقدر آزادی بیان تو اینجا شباهت عجیب و غریبی به مملکت داره😏
ساده نباش دوست عزیز ساده نباش ساده نباش!
امروز انس چند بار سعی کرد جهت بگیره ولی هر بار سریع برگشت خورد. فعلاً به نظرم بازار بیشتر داره نقدینگی جمع میکنه و باید دید شکست بعدی به کدوم سمت تأیید میشه، وگرنه این نوسانهای لحظهای میتونه راحت استاپ بگیره.
داداش چطور قیمت بازار به خطهایی که شما میکشین احترام میذاره و کم یا زیاد واکنش میده
من کلی خط کشیدم اما قیمت هیچکدوم خط های منو به یه ورش م نیس
فکر میکردم Rtm یه الگوی پرایس اکشنه… خودش یه روشه؟![]()