فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

این اعداد تقریبا با الگوی رٌند رو بر چه اساسی میگین زون تشکیل میده ؟

با فیبوناچی ترکیب میکنین ؟

میلاد خان کار درست ما نگفتیم مارکت خراب شده پهلوون

و نگفتیم بدون خریدار بالا رفته .

منظور از درست بشه تحلیل پذیر بشه .

حالا من نظرمو گفتم اما شما چون قاطع پاسخ دادی که سیگنال ۴۱۰۰ و ۴۱۳۵ و …تو ذهنت بوده یه چیزی الان اضافه میکنم به مطلبم .

شما یا وارن بافتی یا برحسب شانس سوار بر موجی شدی که اسم شانسو برا خودت تحلیل گذاشتی .

ان شاء الله که وارن بافتی و مورد اول درست باشه .

یه قراری با خودت بذار از امروز اگر تونستی تو این زون بازار که هستیم چه لانگ چه شورت ۵ تا معامله پشت هم و موفق داشته باشی قول میدم بهت همین الان خودتو میلیاردر بدون .

این زون از بازار رو کسی بفهمه نابغه ی بی چون و چراست .

زمان که بگذره هم من هم شما متوجه میشیم کجای بازاریم .

این هم ۴۱۰۴ که عرض کردم!

تا اینجا ریوارد ۱۷ رو داده بهم این پوزیشن:

مهدی جان مارکت به این تمیزی و شفافیه حرکاتش؛

مشکل کجاست؟! کاملا تکنیکالی و روی اصول داره حرکت می‌کنه که! :thinking:

از دیروز عصر گفتم دیگه تو معاملات بای شرکت نمی‌کنم فعلا و چارت رو ریزشی می‌بینم!

باز هم تاکید می‌کنم، فقط زمانی به سود مستمر می‌رسیم که به این دو مفهوم کاملا مسلط بشیم:

نقدینگی + روان جمعی

سل امروز طلا خانم

ماشالا چقدر تمیز بود :clap: :clap:

قربونه چشمات مرسی

سلام خدمت همگی .آقای محترم اینجا جای بازار گرمی شما نیس! حرف از سود مستمر زدین با استیتمنت شفاف ۶ ماه یا ۱ ساله اثبات کنین !

اینجا تاپیک ازاده.هرکی هرجوری دوست داره میتونه فعالیت کنه

.user_۴۶۷۶۹:

اینجا تاپیک ازاده.هرکی هرجوری دوست داره میتونه فعالیت کنه

فعالیت در این تاپیک و کل سایت تابع قوانین سایت‌ه. از جمله:

=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)

سلام امین آقا .

فعلا چیزی نمیگم تا چند روزآ ِینده رو ببینیم .

فقط برای فروشی که میگی دقت کن برادر

به نظرم طلا بر میگرده بالا . یه موقعیت برای بای لازمه. یه کموی تاچ نشده هم اون بالا داریم

پوزیشنم ۸۰۰ پیپ تو سوده و ریسک‌فری هم شده…

یا استفاده کن از تحلیل‌ها و نکات، یا چیزی نگو و مثل بقیه عبور کن!

من اصلاااا عادت ندارم حرف‌های بی‌اساس رو بی‌پاسخ بذارم!

هی هیچی نمی‌گم، هی میاید اینجا ریپلای می‌کنید پیام‌های منو و تاپیک رو به حاشیه می‌برید!

بس کنید این حرف‌های بی‌پایه رو!

هربار میام اینجا زون دقیق یا قیمتی که توی تحلیلم قراره بهش واکنش بده رو از مدت‌ها قبل می‌ذارم و عینا هم همونی می‌شه که گفتم، باز امثال شما میاید حرف‌های الکی می‌زنید!

بیاید ۲۰تا تحلیل ارائه بدید، ۲۰ زون مشخص کنید، ۲۰ تا قیمت اعلام کنید و واکنش چارت رو بگید از قبل، تا ابتدا باهم برابر بشیم توی کیفیت ارائه‌ی محتوا تو همین تاپیک، بعد منو نقد کنید!

هی هیچی نمی‌گم هی بدتر می‌شه وضعیت اینجا.

دوستان همهٔ افراد جمع به صرف حضور در اینجا عزیزند و محترم، از نظر حق و حقوق برابر و برادر و در مقابل قوانین سایت به عنوان میزبان یکی و یکسان. من، شما و هیچ کاربر دیگه‌ای نمی‌تونه برای هیچ کاربر دیگه‌ای، یا جمع، تعیین تکلیف کنه که چه بکند یا نکند یا چی درست‌ه و چی درست نیست.

شرط حضور در اینجا پذیرفتن قوانین سایت‌ه و هیچ کس بالاتر از قانون نیست. نقض مکرر و عیانِ قانون می‌تونه به سرعت هر جمع سالمی رو فاسد کنه و از هم بپاشه که ظلم آشکار به تک تک اعضای اون جمع‌ و حق‌شون برای داشتن محیطی سالم، امن و محترم‌ه.

=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)

اینم تحلیلی که توی دایرکت به یکی از بچه‌ها دادم ۴ ساعت پیش:

و خب اینم نتیجه؛ هم به خودش واکنش نقطه‌ای داد و بعدش هم به هانتش:

دوستان لطفا اگر کسی حرفی برای گفتن داره بیاد تحلیل کنه نکات آموزشی به بقیه هم بگه تا همه در کنار هم پیشرفت کنیم اما اگر کسی حرفی نداره بهترین کار سکوته

بذارین بقیه کمک کن ما نگاه کنیم گاهی سکوت باعث میشه سواد خودمون بیشتر بشه ولی با بد کردن دیگران حرفای بی اساس زدن ماهیت خودمون رو میشه و بقیه احترام برامون قاعل نمیشن

آقای مقصودی من چندتا تحلیل هاش نگاه کردم خدایی حرفه ای هس چند سر و کله از بقیه بهتره من کیف کردم و تحسینش میکنم البته نه تنها مقصودی هر کسی دیگه هم تحلیل خوب بذاره مورد تشویق همه قرار میگیره پس چون کارش بلدهس نباید ما فشاری بشیم بخایم هر حرفی بزنیم تا اشتباه خودمون به کرسی بنشونیم باید ازش یاد بگیریم اینجوری بخودتون کمک میکنید