فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

قربونه چشمات مرسی

(پست توسط نویسنده حذف شد)

اینجا تاپیک ازاده.هرکی هرجوری دوست داره میتونه فعالیت کنه

.user_۴۶۷۶۹:

اینجا تاپیک ازاده.هرکی هرجوری دوست داره میتونه فعالیت کنه

فعالیت در این تاپیک و کل سایت تابع قوانین سایت‌ه. از جمله:

=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)

سلام امین آقا .

فعلا چیزی نمیگم تا چند روزآ ِینده رو ببینیم .

فقط برای فروشی که میگی دقت کن برادر

به نظرم طلا بر میگرده بالا . یه موقعیت برای بای لازمه. یه کموی تاچ نشده هم اون بالا داریم

پوزیشنم ۸۰۰ پیپ تو سوده و ریسک‌فری هم شده…

یا استفاده کن از تحلیل‌ها و نکات، یا چیزی نگو و مثل بقیه عبور کن!

من اصلاااا عادت ندارم حرف‌های بی‌اساس رو بی‌پاسخ بذارم!

هی هیچی نمی‌گم، هی میاید اینجا ریپلای می‌کنید پیام‌های منو و تاپیک رو به حاشیه می‌برید!

بس کنید این حرف‌های بی‌پایه رو!

هربار میام اینجا زون دقیق یا قیمتی که توی تحلیلم قراره بهش واکنش بده رو از مدت‌ها قبل می‌ذارم و عینا هم همونی می‌شه که گفتم، باز امثال شما میاید حرف‌های الکی می‌زنید!

بیاید ۲۰تا تحلیل ارائه بدید، ۲۰ زون مشخص کنید، ۲۰ تا قیمت اعلام کنید و واکنش چارت رو بگید از قبل، تا ابتدا باهم برابر بشیم توی کیفیت ارائه‌ی محتوا تو همین تاپیک، بعد منو نقد کنید!

هی هیچی نمی‌گم هی بدتر می‌شه وضعیت اینجا.

دوستان همهٔ افراد جمع به صرف حضور در اینجا عزیزند و محترم، از نظر حق و حقوق برابر و برادر و در مقابل قوانین سایت به عنوان میزبان یکی و یکسان. من، شما و هیچ کاربر دیگه‌ای نمی‌تونه برای هیچ کاربر دیگه‌ای، یا جمع، تعیین تکلیف کنه که چه بکند یا نکند یا چی درست‌ه و چی درست نیست.

شرط حضور در اینجا پذیرفتن قوانین سایت‌ه و هیچ کس بالاتر از قانون نیست. نقض مکرر و عیانِ قانون می‌تونه به سرعت هر جمع سالمی رو فاسد کنه و از هم بپاشه که ظلم آشکار به تک تک اعضای اون جمع‌ و حق‌شون برای داشتن محیطی سالم، امن و محترم‌ه.

=================

اینم تحلیلی که توی دایرکت به یکی از بچه‌ها دادم ۴ ساعت پیش:

و خب اینم نتیجه؛ هم به خودش واکنش نقطه‌ای داد و بعدش هم به هانتش:

دوستان لطفا اگر کسی حرفی برای گفتن داره بیاد تحلیل کنه نکات آموزشی به بقیه هم بگه تا همه در کنار هم پیشرفت کنیم اما اگر کسی حرفی نداره بهترین کار سکوته

بذارین بقیه کمک کن ما نگاه کنیم گاهی سکوت باعث میشه سواد خودمون بیشتر بشه ولی با بد کردن دیگران حرفای بی اساس زدن ماهیت خودمون رو میشه و بقیه احترام برامون قاعل نمیشن

آقای مقصودی من چندتا تحلیل هاش نگاه کردم خدایی حرفه ای هس چند سر و کله از بقیه بهتره من کیف کردم و تحسینش میکنم البته نه تنها مقصودی هر کسی دیگه هم تحلیل خوب بذاره مورد تشویق همه قرار میگیره پس چون کارش بلدهس نباید ما فشاری بشیم بخایم هر حرفی بزنیم تا اشتباه خودمون به کرسی بنشونیم باید ازش یاد بگیریم اینجوری بخودتون کمک میکنید

محبت دارید برادر؛

باور کنید من بی‌دریغ اینجا تحلیل می‌ذارم و قبلا هم خیلی بیشتر می‌ذاشتم؛ اما انقدر کم‌لطفی کردن که دیگه دلسرد شدم واقعا!

منکه از ۸ روز پیش اومدم اینجا ناحیه‌ی قیمتی مشخص کردم و بعد از اون هم دوبار ریپلایش کردم و تاکید کردم این زون مهمه و حواس‌تون باشه رفقا و تا الان هم ازش ۱۰۰۰ پیپ ریخته، دارم محتوای نامتناسب با تاپیک ارائه می‌کنم، یا کسی که غزل و رباعی و خوانش شعر پست می‌کنه توی تاپیک معاملات و تحلیل انس جهانی؟!!

دوست عزیز اهمیت ندی بهتره.
چندمین باره دار توضیح میدی در حالی که جواب مشخصه.
سودتو بکن برای خودت . پولتو در بیار زندگی بکن.
حرفای بقیه نباید برات مهم باشن :folded_hands:

واکنش چارت به قیمت ۴۰۴۳.۲۶ که توی تصویر مشخص کرده‌بودم هم جالب بود :pinched_fingers:t4:

معاملهٔ بعدی من که در حال حاضر درگیر عبور از هدف سود چهارم‌ه. علت/تحلیل: تشکیل flag چند گانه در تایم ۵ دقیقه و تشکیل flag در تایم ۴ ساعته. در حال حاضر سطح مقاومت متغیر ناشی از فاصلهٔ قابل ملاحظهٔ دو moving average در تایم ۴ ساعته می‌تونه مقاومت قوی‌ باشه در مقابل برگشت قیمت. خبر با اهمیت متوسط ساعت ۱۶:۰۰ (initial jobless claims) هم اثر ریزشی داشت که مزید بر علت شد و به صورت یه ریزش قابل ملاحظه و جهشی در طلادیده شد. برحسب شرایط و تحلیل‌های بعدی ممکنه معامله رو در برداشت‌های میانی یا با trailing stop قبل از کامل شدن ببندم.

=================

بله و من این چند روز هیچ چیزه غیر عادی ای ندیدم فقط حرکت و سرعتش زیاد بوده وگرنه خلاف انتظار نبوده چیزه

قبل از حرکت بهتره تحلیل بزارید و علت حرکتی که اتفاق افتاده دیگه ارزشی پیدا نمیکنه این موارد ریوارد ها