تحلیل درخواستی شما: اسم نمادهاتون رو بگید تا تحلیل نماد رو انجام بدم!

سلام به همه ی رفقای تریدر! :waving_hand:

من اینجا هستم تا به تحلیل‌های درخواستی شما پاسخ بدم. اسم نمادهای مورد نظرتون رو کامنت کنید تا با هم بررسی کنیم و موقعیت‌های بالقوه خرید و فروش رو پیدا کنیم. :chart_increasing:

چند نکته ی مهم:

• مسئولیت معاملات با خودتونه: یادتون باشه، هر تحلیلی که اینجا ارائه می‌شه، فقط نظر شخصیمه و مسئولیت هر تصمیم معاملاتی با خود شما تریدرهای عزیز هست. :wink:

• یه معرفی کوتاه از خودم: من مهرداد نورورزیان هستم، عاشق بازارهای مالی! ۱۴ سال سابقه ی تحلیل و ترید دارم و الان هم به صورت فول تایم معامله‌گری می‌کنم و مدیر مجموعه ی تحلیلی تاپ چارت هستم. خوشحالم که می‌تونم تجربیاتم رو با شما به اشتراک بذارم.

منتظر نمادهای شما هستم! بفرستیدشون تا بترکونیم! :rocket:

6 لایک کرده

دوست عزیز بخاطر شرایط من دسترسی به دیتا ندارم اگه میشه طلا را تایم H4 و M5 یه اسکرین برام بفرست و بعد تحلیل کنید مرسی از لطفتون

2 لایک کرده

تحلیل بیت کوین رو بزارین لطفا

3 لایک کرده

حتماً دوست عزیز، تحلیل کامل بیت‌کوین خیلی زود همین‌جا آپلود می‌کنم. ممنون از همراهی و توجهت :folded_hands:

4 لایک کرده

عرض ادب، چارت بدون تحلیل رو در تایم h4 و 5m براتون اسکرین بفرستم؟

4 لایک کرده

بله لطف میکنید هم اسکرین هم تحلیل امیدوارم بتونیم جبران کنیم

3 لایک کرده

ممنون از شما که وقت میزارین

3 لایک کرده

خواهش میکنم، انجام وظیفه میشه، به زودی براتون ارسال میکنم :saluting_face:

5 لایک کرده

زنده باشید، امیدوارم مفید واقع بشه :folded_hands:

4 لایک کرده

ساسان عزیز این چارت اونس هست در تایم فریم 1 ساعته، به این علت در این تایم فریم تحلیل ام رو ارائه میکنم که جزئیات رو در نمودار بهتر متوجه بشی

در حال حاضر چارت اونس در ادامه ی روند صعودی (انگیزشی) در محدوده‌ی میانه قرار گرفته که مطابق با الگوی تحلیلی تا محدوده ی حمایت روانشناختی 4600$ کاهش پیدا کرد و بار دیگه خریدارها به طور موقت بر روند مسلط شدن اما موج صعودی ضعیف بود و در حال حاضر فروشنده‌ها غالب بر روند هستند اما چیزی که مهمه این که قیمت در حالی که بازار نشونه های هر چند ضعیف از مذاکرات بین آمریکا و ایران رو دریافت کرده و شاخص دلار هم در اصلاح نزولی قرار گرفته که این ها همه میتونن باعث جامپ دوباره ی طلا به عنوان یک دارایی امن نتیجه بدن …

در چارت فعلی محدوده های مهم حمایتی به ترتیب سطوح 4650$، 4600$ و 4550$ هستن که با توجه به ساختار و فضای سنتیمنتال بازار پیش از پایان آلترناتیو ترامپ به ایران احتمال نزول دوباره به سطح نقدینگی 4600$ رو پررنگ میبنم و در نهایت موج بعدی رو در جهت صعودی و هدف 4650$ و به دنبال اون سطح 4700$ مد نظر من خواهد بود …

در صورت شکست مقاومت کلیدی و روانشناختی 4700$ سطوح بعدی هدف به ترتیب 4750$ و نهایتا سطح 4800$ خواهند بود …

اما در مقابل اگر سطح 4600$ شکسته بشه احتمالا شاهد عمیق تر شدن اصلاح نزولی خواهیم بود که در این مسیر سطح 4550$ به عنوان هدف بالقوه و محدوده ی احتمالی چرخش ( پیوت ) در نظر قرار خواهد گرفت .

5 لایک کرده

بابت تاخیر در ارسال تحلیل عذر خواهم دوست عزیزم :folded_hands:

خدمتتون عرض کنم که بایاس قیمت فعلا فروشه و روند غالب نزولی و بعد از جمع آوری نقدینگی در محدوده ی سقف 7000$ فروشنده‌ها کاملا بر روند غالب شدن …

همینطور با توجه به فاندامنتال و فضای سنتیمنتال بازار فکر نمیکنم بازار علاقه ایی به حفظ حمایت 67200$ داشته باشه و بعد از شکست حمایت محلی 67500$ فروشنده ها احتمالا در بامداد امروز که زمان پایان آلترناتیو آقای ترامپ هم هست به سطح حمایت کلیدی 67200$ یورش سنگینی میبرن و از این سطح با هدف 65500$ به روند نزولی خودشون ادامه میدن .

سطئح کلیدی رو در نمودار مشخص کردم که لازمه بهشون توجه کنید و همینطور بدونید که پامپ اخیر از محدوده ی 66200$ یک فیک موو بوده نه یک روند سالم که بیشتر به دلیل فومو بازار اتفاق افتاد و برای جمع آوری نقدینگی در سطح 7000$
هر صعودی فعلا داره فروخته میشه و من هم توصیه میکنم در سقف ها فروشنده بشید و به هیچ وجه تا زمانی که قیمت بالای 7000$ تثبیت نشده به فکر لانگ کردن نباشید …

شکست حمایت کلیدی 62000$ هم تاییده ی ادامه ی رالی نزولی خواهد بود با هدف 65000
همینطور توجه داشته باشید در مقطع فعلی افزایش ریسک گریزی به معنای افزایش فشار فروش در کریپتو ها خواهد بود .

اگر سوال یا نظری هم داشتی همینجا برام کامنت بذار، من پای چارت هستم و سعی میکنم در اسرع وقت پاسخ بدم، با امید موفقیت :victory_hand:

4 لایک کرده

ممنون لطف کردید فقط ایران داره جدا مذاکره میکنه و جنگ تمومه یا نه تا برج 6 یا 7 باید صبر کنیم

2 لایک کرده

نتیجه تون چطور بود ساسان عزیز؟ به تارگت رسیدید؟

3 لایک کرده

بله فعلا که آتش بس داریم، والا سیاست پدرو مادر نداره و نمیشه پیشبینی درستی از روند جنگ و مذاکرات داد، نهایتا در ترید هامون نباید بیش از یک روز پوزیشنی رو باز و فعال نگه داریم، خیلی محتاطانه و با توجه به وضعیت و سنتیمت هر روز باید عمل کنیم

4 لایک کرده

بله رسید ولی بدون معامله

2 لایک کرده

عه چرا؟ موقعیت که خوب بود!!!
من از موقعیت سهم خودم رو با 101$ پرافیت گرفتمو خروج کردم، 4697$ بعد از شمع بولیش و خروج قیمت از محدوده ی تراکم ( روی تارگت اول) ورود کردم و توی سقف 4803$ ( دقیقا تارگتی که در نظر داشتیم) خروج کردم

3 لایک کرده

به دلیل بمباران چند روز پیش، کیس جرقه بزرگ زد و دیگه روشن نشد و الان تعمیرگاه هست شانس ما و گفته تا 1 ماه دیگه سراغش را نگیر باید پاورش بره تهران تعمیر و برگرده نمیگم شانس و ناراحت هم نیستم فرصت همیشه هست و تازه شما را هم پیدا کردیم و بیشتر هم اگه بخواید میتونیم تبادل یا همکاری داشته باشیم البته که من خاک پاتون هستم و باید شاگردی شما را بکنیم

2 لایک کرده

بزرگواری شماست ساسان عزیز :folded_hands:
من هم از هم‌صحبتی و هم‌فکری با شما لذت می‌برم، هدف این کامیونیتی همین هست که در کنار هم بازار رو بهتر بخونیم، تجربه‌هامون رو منتقل کنیم و مسیر ترید‌هامون رو روشن‌تر و سودده‌تر کنیم.

این روزها چالش کم نیست، اما با همراهی‌ موثر میتونیم مسیر رو روشن و حرفه‌ای‌تر کینم.

یه تجربه شخصی هم بگم که شاید برای خیلی‌ها آشنا باشه:

شب اول جنگ، حساب من هم دچار چالش شد. طی چهار ماه حسابم رو 220% رشد داده بودم. اما برخلاف روال همیشگی، یک پوزیشن فروش اونس رو برای هفته بعد باز گذاشتم اما متاسفانه همون شب حمله و تنش‌ها شروع شد و اینترنت قطع شد و به خاطر قطعی اینترنت و عدم دسترسی به حساب‌ام، پوزیشن تا حدضررم رسید و بعد دو هفته که تونستم وارد حساب بشم، دیدم پوزیشن با ضرر بسته شده … (حدود 320 دلار از دست دادم)

اما خب، مهم اینه که این اتفاقا نمیتونه ما رو از مسیر دور کنه و همونطور که گفتید؛ فرصت همیشه توی بازار هست و دوباره جبران میکنیم :victory_hand:

من هر روز اینجا آنلاین هستم و خوشحال میشم تحلیل‌ها، نظرات و تجربه‌هامون رو با هم و دیگر دوستان به اشتراک بذاریم :leftwards_hand:

این تبادل نظرها دید آدم رو بازتر می‌کنه و باعث میشه هوشمندانه‌تر بازار رو بخونیم.

به امید روزهایی با چالش کمتر و موفقیت بیشتر برای همه دوستان اشنالله :victory_hand:

4 لایک کرده

سلام با توجه به اتفاقات اخیر به نظر شما بیت کوین ابر نزولی میشه یا صعودی به 78kخواهد داشت

3 لایک کرده

:megaphone: تله ی اونس برای خریداران

خب دوستان چارت طلا بعد از صورت جلسه ی فدرال رزرو و حمایت دلار یک لگ نزولی رو تا محدوده ی فعلی یعنی 4710$ پشت سر گذاشت و در حال حاضر یک شمع بولیش رو در این ناحیه شاهد هستیم، اما نکته ی مهم این که این محدوده برای صعود روند مناسب نیست و اگه به ساختار میان مدت روند نگاه کنیم، میبینیم که بعد از ریزش آخر روند تا سطح ، بازار اومده یه سری Higher Low ساخته ولی هنوز نتونسته یه روند قوی و تمیز بده و این یعنی بازار هنوز در فاز رنج و به دنبال جمع آوری نقدینگیه، سطح نقدینگی بالقوه هم محدوده ی 4700$ هست …

توصیه میکنم در محدوده ی فعلی به هیچ وجه خریدار نشید، برای پوزیشن خرید اجازه بدید نمودار به بالای سطح مقاومتی 4810 تا 4820$ برسه و با تثبیت قیمت در بالای این سطح وضعیت نمودار برای خریدار شدن امن و مناسب خواهد بود ( هدف 4850 و به دنبال اون سطح 4880$ هدف نهایی حرکت مورد نظر خواهد بود)

در نهایت اگر سناریوی مورد نظر اتفاق بیافته بازار یک نزول جزئی به زیر محدوده‌ی 4700$ خواهد داشت و با جمع آوری نقدینگی تازه تصمیم اصلی گرفته میشه …

برای همین الان وقت ترید هیجانی نیست…
باید صبر کرد بازار دستشو رو کنه

2 لایک کرده