به این تاپیک خوش آمدید!
محلی برای گفتگوی کاملاً تخصصی و فنی پیرامون بازارهای مالی جهانی. اگر تحلیل میکنید، اینجا جای شماست. اگر صرفاً دنبال سیگنال رایگان هستید، این تاپیک مناسب شما نیست.
حوزه فعالیت:
تمامی بازارهای جهانی به جز بورس ایران.
نمادهای مجاز: جفت ارزهای اصلی و کراس (EUR/USD, GBP/JPY…)، فلزات و کامودیتیها (XAU/USD, WTI…)، شاخصهای سهام (S&P500, DAX…) و رمزارزهای اصلی (BTC/USD, ETH/USD…).
دیسکلیمر و سلب مسئولیت:
تمامی تحلیلهای ارائهشده در این تاپیک (چه توسط بنده و چه توسط کاربران) صرفاً جنبه آموزشی و اشتراکگذاری دانش تکنیکال دارد و به هیچ وجه به عنوان سیگنال قطعی خرید یا فروش تلقی نمیگردد. بازارهای مالی دارای ریسک بالای از دست رفتن سرمایه هستند و مسئولیت معاملات کاملاً بر عهده خود فرد میباشد. تحلیل گذشته تضمینی برای سودآوری در آینده نیست.
قوانین طلایی شرکت در این تاپیک:
چارت، چارت، چارت! گذاشتن هرگونه تحلیل، پیشبینی یا اعلام ورود و خروج بدون اسکرینشات از چارت (TradingView یا متاتریدر) که سطوح تکنیکال در آن مشخص شده باشد اکیداً ممنوع است و حذف خواهد شد. قلم زدن جای چارت را نمیگیرد.
ممنوعیت بورس ایران: صحبت در مورد نمادهای بورس تهران یا فرابورس در این تاپیک مطلقاً ممنوع است. لطفاً برای آن موضوعات تاپیکهای مربوطه را پیدا کنید.
احترام متقابل و بحث فنی: نقد و مخالفت کاملاً آزاد است به شرطی که با دلیل تکنیکال و ضمیمه کردن چارت باشد. توهین شخصی یا کل کل بیمنطق تحمل نمیشود.
تاپیک اشتراک دانش است، نه چتروم: از ارسال مطالب اسپم، تبلیغاتی و غیرمرتبط خودداری کنید.
درباره من:
من یک تحلیلگر تکنیکال با ۲ سال تجربه در بازارهای بینالمللی هستم. سعی میکنم در حد فرصت، ایدههای تکنیکال خودم را با شما به اشتراک بگذارم، اما هدف اصلی من ایجاد یک جامعه تخصصی خودجوش است، نه این که اینجا یک وبلاگ یکنفره باشد. تحلیل شما هم به اندازه تحلیل من ارزشمند است، اگر چارت داشته باشد.
با چارت بیایید، با چارت بروید… موفق و پرسود باشید.
تحلیل بلند مدت: در مورد طلا باید بگم همونطور که میبینید توی بلند مدت و تایم فریم روزانه و ویکلی کاملا آپ ترنده و یک اصطلاح ۱۰۰ درصدی داشتیم که همونو ریجکت شده و داره آروم به بالا حرکت میکنه اما در صورت شکست کامل عدد 4271 و بسته شدن دو کندل روزانه زیرش دان ترند تشکیل شده و تا مدت ها باید دنبال فروشش باشیم.
یک سقف و کف یک ساعته رو مشخص کردم بین اعداد ۴۸۹۰ و ۴۶۳۹ که داره این بین چند روزه بازی میکنه.
اگه شخصا بخوام ورودی توی ۱ ساعته و ۱۵ دقیقه داشته باشم حتما صبر میکنیم به صورت کنشی با شکسته شدن عدد ۴۸۹۰ و استاپ لاس زیر کندل تشکیل شده تا حتی ATH پوزیشن رو نگه دارم.
اگه همون عدد ۴۶۳۹ شکسته بشه با پول بک یک ساعته و ریجکتش میشه طلا رو سل کرد تا اعداد ۴۶۰۵ و بعدش تقریبا دیگه هیچی سر راهش نیست جز عدد روانی ۴۵۰۰ و بعدش ۴۳۴۸ و تا اونجا میتونه اصلاح عمیق بده.
اگه عدد ۴۷۴۳ شکسته بشه با پول بک یک کندلی بهش توی تایم فریم ۵ دقیقه میشه ورودی داشت و یک R:R 3 ازش گرفت و اگه همین عدد توی ۵ دقیقه شکسته بشه به عنوان CHoCH میشه در نظر گرفتش و توی موج بعدی BoS میشه ورودی مطمئن تری ازش گرفت چون در اون صورت هم یک ساعته هم روزانه و هم ۵ دقیقه در یک راستا میشن.
پیدا کردن سقف و کفهای یک ساعته خیلی سخته چون رالیهای بزرگ اتفاق میفته و مارکت با ماروبوزوها جلو میره.
اما اینجا یک سقف و کف یک ساعته جالب ایجاد شده که کفش 7057 میشه تقریبا.
دوتا سناریو خرید اینجا وجود داره که دوتاش برای من با تاییدیه دو کندلی تایم فریم ۵ دقیقه میتونه تریگر لانگ بده که روی همون خط یک ساعته و اوردر بلاک ۵ دقیقه ست.
یکی دیگه هم شکسته شدن خود ATH عه که من یک نوع ورودی ناونجا دارم که ریسکیه و در موردش چیزینمینویسم.
اگه توی تایم فریم ۱۵ دقیقه همین کف ۱ ساعته شکسته بشه با پول بک به همین خطها میشه انتظار اصلاح تا عدد 6850 که با خط SYNC مشخصش کردم رو داشته باشیم.
همون عدد خودش میتونه توی تایم نیویورک ورودی خوبی برای لانگ ریسکی باشه و بعد از اون 6734 هم برای لانگ هم برای شورت که با توجه به سنتیمنت و حرکات اون روز باید رفتار رو دید.
تحلیل داوجونز:
هم نزدک و هم S&P 500 تونستن ATH های جدیدی رو توی دو هفته ی قبلی بزنن ولی در مورد داوجونز اینطور نیست!
اما چارتش به شدت صعودیه و داره به سمت ATH خودش حرکت میکنه.
پس میشه گفت یه جورایی از دوتا شاخصی که اشاره کردم اصطلاحا جا مونده و تعجب نکنید اگه اون دوتا توی این هفته و هفته ی بعد داشتن ریزش میکردن و داو جونز داشت به سمت ATH های جدید میرفت. در واقع به نظر من این یک CASH FLOW خیلی هوشمند میتونه باشه و ازش میتونیم استفاده کنیم.
بهرحال توی اولین تصویر میبینید که ما یک سقف و کف 1 ساعته داریم و من به شخصه هم به صورت کنشی با شکسته شدن سقف توی تایم فریم 15 دقیقه این چارت رو لانگ میکنم و به صورت واکنشی با پولبک به کف یک ساعته با تاییدیه کندلی 5 دقیقه این چارت رو لانگ میکنم.
اما ورودی های ریسکی تر:
دوست ندارم ورودی ریسکی ای روی داوجونز فعلا داشته باشم چون روند تایم فریم 5 دقیقه و 15 دقیقه ش خیلی پرت و پلاست برای من.
چطور این سناریو رد میشه:
اگه کف یک ساعته با دوتا کندل 1 ساعته شکسته بشه این سناریو رد میشه و با پول بک ها به صورت ریسکی دنبال فروش میگردیم.
ممنون از توجهتون.
تحلیل شاخص دلار DXY
با نگاه بلند مدت میتونید ببینید که این شاخص از اپریل پارسال توی یه رنج بزرگ گیر کرده.
دلایل زیادی داره که مهمترینش بلاتکلیف بودن نرخ بهره ست.
اما من این رو نسبت به یورو و بخصوص فرانک سوییس همیشه فروشنده بودن زمان هایی که تریگر فروش داشته توی رنج و بالا رفتن هاشو نادیده گرفتم.
الان که عزیز دلمون آقای پاول دیگه نیست و رئیس جدید فدرال رزرو که بایاس بیشتری روی کاهش نرخ بهره داره این اطمینان رو بیشتر بهمون میده که فروشنده دلار در برابر ارزهای قویتر باشیم.
البته نتیجه ی جنگ هم بسیار مهمه و مارکت منتظر اونم هست و اگه توفقی کامل صلحی بین جمهوری اسلامی و ایالات متحده صورت بگیره شاخص دلار بالاخره روند ریزشی خودشو میتونه تا اعداد 95 و 93 ادامه بده و جفت ارزهای AUD/USD و EUR/USD به شدت برای لانگ کردن مناسب میشن و البته جفت ارز USD/CHF میتونه به اعداد ATL برسه و حتی CAD/CHF هم برای Short عالی به نظر میاد.
چطور این سناریو رد میشه:
صرفا از نظر تکنیکالی اگه حداقل 2 تا کندل روزانه بالای عدد 101.975 بسته بشه این تحلیل رد میشه و با توجه به فاندامنتال بازار دیگه دنبال پوزیشن های لانگ DXY میگردیم.
ممنون از توجهتون.
فقط تایم فریم 15 دقیقه رو گذاشتم و 3 نقطه ورود احتمالی هم به صورت کنشی و هم به صورت واکنشی میشه لانگش کرد چون بایاس من تا زمانی که عدد پایین 4660 شکسته نشه لانگه.
هم تایم فریم روزانه هم ساعتی و هم 15 دقیقه آپ ترندن
نکته: امروز بعد از NFP پوزیشن بگیریم بهتره، قبلشم باشه باید خیلی با احتیاط باشه اونم روی طلا