طلا ی جهانی
اندیکاتور rsi در تایم فریم ۳ روزه (مولتی تایم)
42 روز از تحلیل اولیه آر اس آی مولتی تایم گذشت
کف کانال صعودی در اندیکاتور شکسته شده و …
اعداد آبی و سبز حمایات ممکن الوصول هستن
احتمال تاچ شدن اعداد سبز هم کم نیست
طلا ی جهانی
اندیکاتور rsi در تایم فریم ۳ روزه (مولتی تایم)
42 روز از تحلیل اولیه آر اس آی مولتی تایم گذشت
کف کانال صعودی در اندیکاتور شکسته شده و …
اعداد آبی و سبز حمایات ممکن الوصول هستن
احتمال تاچ شدن اعداد سبز هم کم نیست
اون شکست توی اندیکاتور اصلا اهمیتی نداره ، اون اتفاق باید توی قیمت بیوفته ، اگر زیر سایکل قبلی بره اونوقت میشه گفت طلا احتمال نزولی شده داره
کاش به اون کف کانال که کشیدی تو ۲۰۰۰ برسه ![]()
چارت آپدیت شده رو از کجا گرفتید؟
احتمال زیاده رو کانال ۴۱۰۰ و ۴۲۰۰ رینج بشه . اگه وضعیت اینجوری پیش بره . که بنظرم بیشتر از یکماه دیگه بگذره اینجوری طلا خودشو نشون میده خریدارها بیشتر میشن طلا پناهگاه امن مالی هستش .
کاشکی نت لامصب وصل می بود یکسری موقیت دراز مدت گرفت رو طلا واقعا کانال ها خفتی رو داره رینج میزنم!(
از فراز گرفتم من
پس نظر شما فعلا بر رنج و بعدش روند صعودیه؟
تحلیل متنی طلا به دلار و نفت wti هر دو در تایم فریم ۳۰ دقیقه : در شنبه ۲۱ mar
.
۱
.
طلا به دلار در تایم فریم ۳۰ دقیقه با بررسی من بدونه بررسی خبر داره با نفت اشتراک بر عکس پیدا میکنه و الان نفت در الگوی مثلث هست و اگه بشکه امکان صعود طلا تا ۴۹ یا ریزش تا منفی ۳۰۰ پیپ یا و نفت امکان افزایش تا ۱۴۰ را داره و برای هفته بعد تظر روی صعود تا ۴۹ یا شاید شاید منفی ۳۰۰ یا ۴۰۰ پیپ ریزش
بله . چون فعلا طلا بی بهره هستش . کسی زیاد سراغش نمیره بیشتر بانک ها خریداری میکنن. از اونور هم اکثریت منتظر داده ها فدرال رزرو هستش که قرار منتشر بشه . کورتر یک تموم شد منتظر داده ها جدید هستن. بخاطر همین قرار باشه ریزش باشه کانال ها که گفتم رینج بمونه تا که شرایط عوض بشه . طلا در مواقع ها ممکن همپوشانی داشته باشه با نفت
تا 3750 پایین میاد
واقعا چه تحلیل خوبی کردی یا میره بالا یا میاد پایین ![]()
ببخشید اگه تحلیلی بدیه شما اگه بهترین نوش جون خودتون سود و تحلیل و نتیجه مال خودتون
لطفا شمام نظر و تحلیلتونو با من به اشتراک بزارین بلکه بتونیم به یک نتیجه ای برسیم برای ادامه بازار
دمتون گرم غمتون کم
@masoudamini1983_gmai
شماnds کار میکنین؟
چارت طلا روی ۴۷۸۲.۸۲ یه سل میده
چرا اون نقطه ؟ اتفاق خاصی اون روز میوفته ؟ تقریبا وسطای آپریل میشه فکر میکنم.
این مثالی که زدم مربوط به زمان نمیشه/ حتی شامل عدد اون محدوده هم نمیشه/ فقط شامل نحوه حرکت هستش/اون ساختار در هر جایی تشکیل بشه/ دست مارکت رو برامون رو میکنه