سلام سلام خدمت همه ی دوستان و اعضای ارزشمند کامیونتی
اول بگم که خیلی خوشحالم که در جمع شما هستم و افتخار اینو پیدا کردم که با نظرت و چشم اندازهای تحلیلیم رو با شما دوستان متخصص در میون بذارم و با هم همفکری کنیم
این قطعا مفید خواهد بود و مسیر تریدینگمون رو ارتقا میده در این شکی نیست …
اما مهم تر از این، پروسه ی آموزش و یادگیری هست که شخص بنده از زمانی که در جمع شما دوستان حاضر شدم، مباحث و دیدگاه تازه ایی جلوی روم باز شده و نگاه تازه ایی به بازار و چارت پیدا کردم از نظر تخصص و سبک تحلیل نمودار … و این برای من بسیار ارزشمند هست
از این بعد توی این تاپیک من تحلیلها، دیدگاهها و برداشتهای شخصی رو از حرکات قیمتی اونس (XAU/USD) بهصورت منظم با شما دوستان به اشتراک میذارم تا فرصت و قدی برای تعامل و همفکری بیشتر رو در این کامیونیتی برداشته باشم و امیدوارم مفید واقع بشه .
سبک تحلیل و تمرکز اصلی من روی ترکیب تحلیل تکنیکال با فاندامنتال و احساسات سنتیمنتال بازار هست، به نوعی سبک تکنیکال من متشکل از ترکیب، پرایس اکشن، امواج الیوت، الگوهای شمعی، هارمونیک و کلاسیک، استفادهی منظم از اندیکاتور ها و اوسیلاتور های ممنتومی/آماری و به طور کل تحلیل مولتی تایم فریم و کوارتری بازار هست …
در این بین تحلیل تکنیکال با تحلیل فاندامنتال و شناخت احساسات بازار تلفیق و کنار هم گذاشته میشه تا تصویر شفاف تری از موقعیت قیمت ها بدست بیارم.
و همونطور که پیشتر عرض کردم هدفم از ایجاد این فضا این هست که فضایی ایجاد بشه تا تعامل، یادگیری دوطرفه و رشد جمعی اتفاق بیافته نه صرفا ارائهی تحلیل شخصی !
ازین رو از همه اعضا دعوت میکنم تا دیدگاهها، سوالها و تحلیلهاتون رو مطرح کنید تا از زاویههای مختلف به بازار نگاه کنیم.
همینطور لطفاً در نظر داشته باشید که تمام تحلیلها و سناریوهای مطرحشده صرفاً بیان دیدگاه شخصی من هستن و بههیچوجه پیشنهاد سرمایهگذاری یا سیگنال ورود و خروج محسوب نمیشن
هفته در فضای ریسک پذیری شروع شده و در چارت اونس بعد از یک موج اصلاحی صعودی خریدارها قیمت رو به محدوده ی مقاومت ماژور 4730$ رسوندن که نمودار با افزایش عرضه و غلبه ی فروشندهها مواجه شد…
در حال حاضر و افزایش فضای ریسک پذیری در بازار، انتظار دارم که روند نزولی همچنان در سشن لندن ادامه داشته باشه و فروشندهها کماکان قیمت رو به سطوح پایین تر برسونن .
اولین سطح حمایت بعدی محدوده ی 4700$ و به دنبال اون سطح 4690$ مهمترین سطح حمایت هست که از نظر زمانی مصادف میشه با زمان بازگشایی بازارهای ایالات متحده (در این سطح پتانسیل برگشت روند بالاست)
با پذیرش ریسک معامله، در حال حاضر موقعیت برای شورت کردن مناسب هست، با حدضرر 4723$ و هدف 4690$
دوستان ویدئوی تحلیل هفتگی در کانال آپارات منتشر شد
همین الان با کلیک روی لینک زیر میتونید تحلیل تقویم اقتصادی هفته و تحلیل چارت اونس و دلار آمریکا رو مشاهده کنید
خب دوستان امیدوارم با سیگنالی که معرفی کردم به خوبی بر روند نزولی که از محدودهی عرضه ی 4710$ شروع شد، همراه شده باشید و از نزول روند بهرمند شده باشید
همونطور که توی نمودار میبینید محدودهی عرضه ی ما سطح 4710 تا 12$ هست که به خوبی و هم راستا با فضای ریسک پذیر بازار، تشخیص دادیم و در گام اول فروشنده دقیقا تا سطح 4706$ که در پست قبل معرفی کردم شاخص رو کاهش دادن، در گام بعد یک پولبک یا ری تست رو داشتیم به محدوده ی عرضه ی اصلیمون یعنی 4710$ که این بار هم خریدارها مغلوب شدن و بازار کاملا در دست فروشندههاست …
اگر با من فروشنده شدید پوزیشن فروشتون رو نگهداری کنید، هدف سطح 4690$ هست، در کوتاه مدت فرازو نشیب هایی خواهیم داشت اما به طور کل محدودهی نقدینگی اصلیمون سطح 4610$ هست در موج فعلی که به زودی انشالله بهش میرسیم .
+76 دلار تا اینجا
امیدوارم از این موقعیت عالی به خوبی استفاده کرده باشید، اگر فروشنده شدید به منظور محدود کردن ریسک معامله حدضرر رو به قیمت 4718.60$ منتقل کنید
خب دوستان در حال حاضر +91 دلار سود آمادهی سیو داریم، اما با محدود کردن حدضررمون فعلا پوزیشن رو نگهداری میکنیم چرا که ممنتوم کاملا به نفع فروشندههاست، به ممنتوم شاخص نگاه کنید (مولتی تایم فریم) و سیو کردن در این قیمت یه اشتباهه
قیمت به ناحیه ی حمایت روانشناختی 4700$ رسیده و الگوی شمعی و ساختار روند رو به بالا داره برمیگرده …
بنابراین در شرایط فعلی احتمال یک صعود کوتاه مدت دور از ذهن نیست و برای حفظ سودمون بهتر هست یک مرحله کلن سیو سود کنیم و در حرکت بعدی اگر شرایط داشتیم دوباره ورود میکنیم .
هر کی با من فروشنده شد الان 124 دلار سود تو جیبشه
مبارکا باشه
اصلاح قیمت با پولبک به ناحیه ی 4710$ تکمیل شده به نظر میرسه و در ادامه فروشندهها به خوبی از حمایت محلی 4705$ عبور کردنو یک کلوز قدرتمند رو با الگوی شمعی هنگینگ من ثبت کرده که نشان از ممنتوم غالب فروشندههاست …
در حال حاضر با پذیرش ریسک پوزیشن موقعیت برای دوستانی که از موقعیت فروش قبل جا موندن در نمودار اونس وجود داره و با ست آپ پیشنهادی زیر میتونید با ادامهی روند نزولی همراه بشید .