با احترام به نظر شما، طبق شکل ارائهشده خط روند بالایی در نقطهٔ تماس دوم منجر به معامله شده. تا جایی که من میدونم در تحلیل تکنیکال کلاسیک و momentum trading برای شکلگیری خط روند (trendline) دست کم به سه بار لمس (touch) خط توسط قیمت و ترجیحا چهار بار تماس نیاز است. اصولا با دو نقطه میشه هر خطی رو روند دونست (در هندسه هر دو نقطهٔ دلخواه یک خط رو مشخص میکنند). چند تا مثالش روی شکل پست اصلی نشون داده شد.
ببخشید اگه منظورتون از ایچی همون ایچی موکو هست اگه اینه من ایچیموکو کار نمیکنم و استراتژیم صرفا بر اساس حمایتها و مقاومتها و عرضه و تقاضاست ، اگه روندی به طلا نگاه کنیم میبینیم که طلا هنوز تو روند نزولی کوتاه مدت خودش هست البته تو روند میان مدتش رنجه، حالا اگه بخواد تو کوتاه مدت هم روندش از نزولی به صعودی تبدیل بشه باید بالای محدوده ی 4000 تثبیت بشه ، که این میشه آغاز مرحله صعودی ، پس فعلا طلا تو تایم کوتاه مدت نزولیه، بعد چیزی که من تو نمودار میان مدت طلا میبینم اینه که طلا تو محدوده ی 4400تا4500 یه نقدینگی داره که باید بهش برسه ، حالا زمانشو فاندامنتال و تحولات منطقه ای رقم میزنه، ولی نقدینگی رو میبینم
طلا تو تایم پنج دقیقه با شکست ساختار از روند بای به سل تبدیل شده و میشه گفت روند نسبتن قوی سل راه بندازه تو تصویر رنج شکسته رو معلوم کردم بعد اونم چرخه رونده همین تصویر جای بدی هستم نشد بذارم
ظاهرا حدود ۱۱:۴۳ دقیقهٔ صبح انتشار خبر برآورد جامعهٔ اطلاعاتی آمریکا مبنی بر «عدم نرمش ایران در مواضعش در مذاکرات » باعث شد که نفت وارد کانال خیزشی با شیب زیاد بشه که تا به حال، با برگشتهای مقطعی برای اصلاح rsi، ادامه داشته. خیزش نوسانی نفت باعث فشار ریزشی نوسانی قابل ملاحظه روی طلا شد که خیزش مرحلهٔ پخش(distribution) ناشی از بازی بازار- به معنای خاص power of three- در هنگام اعلام خبر هم برای خبر با اهمیت متوسط ساعت ۱۵:۴۵ و هم برای خبر با اهمیت به نسبت پایین ساعت ۱۶:۲۵ در تایم ۵ دقیقه برای طلامحدود باشه. در تایم ۴ ساعته طلا همچنان در حال برگشت از سقف کانال مثلثی و پرکردن fvgه. معامله چند برداشت سود میانی داشته و درگیر عبور از هدف سود سومه.
پینوشت: معامله با trailing stop و کمی بیشتر از سود کامل (با احتساب برداشتهای میانی و اضافهکردن حجم در برگشت ها)بسته شد.
به نظر میرسه خیزش اخیر طلا ناشی از ریزش شاخص دلار در نتیجهٔ تشکیلflagه که باعث فشار خیزشی روی طلا شده.
پینوشت: تشکیل flag بزرگتر در شاخص دلار که رفت و برگشت خودش رو با ایجاد فشار در جهت عکس و حرکت در اون جهت در طلا نشون داد.
پینوشت ۲: به نظر می رسه نفت داره از کانال خیزشی خارج میشه. ریزش نفت فشار خیزشی میياره روی طلا که با فشار ریزشی ناشی از خیزش شاخص دلار در تضاده. شاید بهتره قدری صبر کرد و دید آیا نفت کامل از کانال خارج و ریزشِش تثبیت میشه یا نه.
رو حساب اصلی امروز معامله نکردم اینم مال مسابقه هست توضیح یه ساختار داریم که شکسته تا اون گره پایین سلر هستیم و از اسمارت اون زیر باز بایر میشیم و باز احتمال هست و استاپ هم شاید شدیم بس قمار نکنید تو تصویر هم حد ممکن گذاشتم فعلن
سلام و عرض ادب صحبت شما به صورت کلی درست است ولی گرفتن و تشخیص اینکه قیمت قراره کانال بشه و بنا به تحلیل نقطه ی دوم برخورد میتونه کجا باشه علت کشیدن خط روند است
با احترام به نظرتون، این تعریف رو از کجا آوردید؟ میتونید مرجعتون رو مشخص کنید؟ خط روند مفهومی شناخته شده در تحلیل تکنیکال کلاسیکه و تعریف مشخصی داره. شاید دوست داشته باشید تعریف اون در این مرجع معتبر ببینید که حرفی از channel در اون نیست و با ادعای شما در تضاده.
علاوه بر اون، channel و خط روند (trendline) دو موضوع مستقل هستند و هر خط روند الزاما جزئی از channel نیست. این هم با ادعای شما در تضاده.
صحبت شما به صورت کلی درست است
لطف میکنید بگید حالت(های) خاصی که درست نیست کدومه؟
علاوه بر اون میشه به طور مشخص بگید پاسخ شما چه ارتباطی با نوشتهٔ من- به طور مشخص «نامعتبر بودن مشخص کردن خط روند با دو نقطه » داره؟ چون بنا بر تعریف در هندسه هر دو نقطهٔ دلخواه یک خط رو مشخص میکنند ولی هر خطی، خط روند نیست. شکل پست جدیدتون هم همون مشکل قبلی رو داره.
اگر مایل به اصرار بر ادعاتون هستید، با توجه به خارج از تاپیک بودن بحث پیشنهاد میکنم طبق قوانین سایت تاپیک جداگانهای، مثلا با عنوان «آیا یک خط روند فقط با دو نقطه مشخص میشود؟ » ایجاد کنید و ادعاتون رو اونجا پیبگیرید. با توجه به تعریف شناختهشدهٔ خط روند و اصول هندسه که به صورت مستند ارائه شد شخصا نیازی به ادامهٔ این بحث نمیبینم.
من متوجه نمیشم شما یعنی نمیتونی توانایی گرفته نقطه ی دوم و داشته باشی و بدونی بعد از اسپایک کاناله و نقطه ی دوم و بتونی بدست بیاری با دانشت ؟ متوجه نمیشم اصلا صحبت شمارو
دوست عزیز، مرجع بودن مشخصاتی داره. مرجعی که به شما ارائه شد یک سایت معتبر بینالمللی است با یک تعریف مشخص. اشارهٔ مبهم - و بیربط به موضوع اصلی (خط روند که مستقل از channel است) -به فلان دوره فلان شخص سند نیست و شما هیچ تعریف مستندی ارائه نکردید.
ادعا از سوی شما است و طبق یکی از مهمترین اصول پذیرفتهشدهٔ منطق در سراسر دنیا «کسی که ادعایی میکند وظیفهٔ اثبات آن را دارد» (The burden of the proof lies with the claimant ). گمان نمیکنم اصرار بی سند و مدرک مدعایی را ثابت کند.
همون طور که در پست قبلی هم گفتم، نیازی به ادامهٔ این بحث نمیبینم. به قول شاعر « من آنچه شرط بَلاغ است با تو میگویم // تو خواه از سخنم پند گیر و خواه مَلال». فقط اگر لطف کنید و طبق قوانین سایت این بحث خارج از تاپیک رو به یه تاپیک جداگانهای ببرید تا پیوستگی مطالب تاپیک، که حق تک تک افراد این جمعه، حفظ بشه ممنون میشم.
معاملهٔ بعدی من که تا اینجا یه برداشت سود میانی داشته. تحلیل منجر به معامله: تشکیل flag در هر دو تایم ۵ دقیقه و ۴ ساعته. احتمال داره fvg در تایم ۴ ساعته داره به صورت سطح مقاومت در نزدیکی هدف سود اول عمل میکنه. برحسب شرایط ممکنه به صورت دستی یا با trailing stop معامله رو قبل از کامل شدن ببندم.
پینوشت:نزدیک به هدف سود دوم معامله بسته شد که با احتساب چند برداشت میانی و اضافهکردن حجم در برگشتها قدری بیشتر از هدف سود دوم رو داد.