فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

آقای دید بان

فرض کنید

در حال حاضر که علم رشد کرده و پارامترهای زیادی وجود دارد یک هواپیما داخل منزل شما قرار دادن

چطور از اون استفاده می کنید وقتی هیچ کس را نداری که حتی به شما بگه چه کار کنی

آیا باز هواپیما بدرد نمی خوره

ببینید فرض گذاشتم چرا اینو میگم

همین ایچی میکو به مدت ۳۰سال دو نفر به نام ساساکی و هوسادا با تقسیم کار بین بیش از صد ریاضی دان این رو خلق کردن

الان خیلی از افراد به عنوان نوه و فرزندان این دو نفر و یا تیم محققین مبادرت به چاپ کتاب کردن

حالا وقتی به ژاپن تشریف ببرید یا یه سرچ ساده در گوگل کنید یا از هوش مصنوعی بپرسید بجز چند تکه کاغذ از دست نوشته ها هیچ چیزی باقی نمانده

پس این افراد و اساتید که این همه اطلاع از ایچی دارن چی میشه

و حالا با این فریب در مورد این ابزار ما در گمراهی هستیم و نمی توانیم از اون بهره بگیریم.

و جالب هم اینه که اگر کسی مثل بنده بگه که چهار سال است فقط به صورت مطلق روی این ابزار کار کردم و فقط توانستم ۲۰درصد از اون رو متوجه بشم چی به ذهن شما می رسد

خب داداش شاید تو خیلی بیشتر از اون 20درصد ازش یاد گرفتی…شاید نهایت راندمان ابزار ایچی همونی هست که تو داری ازش بهره میبری

اقا ساسان اگه خلبانین راه حل بدید اگه نیستید باید بدونید بازار مالی با چی چی میکو کار نمیکنه

به هیچ عنوان

بلکه میشه بعنوان دستیار بسیار سطح پایین ازش استفاده کرد ! همین . نظر من بدون ملاحظه اینه

تو یکی از کلیپهای قدیمی البروکس

داره میگه پوزیشنم روی نفت بود وسط سود بود و درجهت روند

رفتم چایی بریزم براخودم دیدم استاپ شدم و روند برگشته

دلیل:چون ی گروه از کارگرا لوله ی نفت ی منطقرو سوراخ کرده بودن

از این مثالها خیلی میشه اورد …

بنده ریاضی دان نیستم ولی حاضرم باهاتون بت کنم ! سر اینکه چیزی که من ساختم در این چندین سال بسیار قدرتمند تر از همون چی چی موکو هست !

ور در جواب این سوال

هوایپما جدید رو بر اساس مهندسی معکوس همون هواپیما میسازم بجای اینکه وقتمو با اون قبلیه تلف کنم

بنظر من الگوریتم حرکت بازار اگه بنا بود براساس قطعیت بره جلو

روشها و سبکهای قدیمی عالی بودن

همه بعد از یمدت سودده بودن

و درکل این بازار بخاظر قطعیتش از بین رفته بود…

درحالیکه الگوریتم حرکت بازار ب شدت درحال تغییرهست ..خودم هفته پیش گفتم حرکتای بازار تو 2025 خیلی خوب بودن ولی الان نه که عزیزان از دوره ی ترسناک اول ترامپ گفتن

نه خیلی بیشتر از این حرف است

البته نظر شخصیه این دو تصویر رو قبلاً در تاپیک فرستادم

ببین

بله هر کسی مطابق نظر خودش بازار را نگاه می کنه و این بازار را زیبا می کنه

خب ؟ الان چی شد ؟ آیا این تصاویر راهکارتونه ؟

دسته اول دوستانش که تمایل دارند برای کمک به دیگران برای بالا بردن سطح دانش ترید فعال باشن

خیلی خوبه که بخوایم به هم کمک کنیم ولی بهتره تو جای تخصصی خودش قرار بگیره نه وسط چیزای دیگه مثل این تاپیک که موضوع‌ش تحلیل و معامله است- مثل خیلی موضوع‌های انجمن‌های داخلی و خارجی- نه آموزش. این تاپیک دقیقا با همین دیدگاه و برای همین هدف ساخته شده. مختص اینجا هم نیست، این هم مثال دیگه‌ش.

هر چند به اعتقاد بنده چون ترید هیچ جایگاه آکادمیکی ندارد و به لفظ ساده استادی کاملا به صورت گاراژی و خود تجربه گی است کمی انتقال مطالب سخت می ش

با احترام به نظر شما اجازه بدید موافق نباشم. غیر از تجربهٔ شخصی، همین سایت ایران بروکر ، آموزش مفصل فارکس با سر فصل‌های مشخصد داره در سایت‌ش

و دوره‌های کانون بورس را راه نمی‌انداخت برای آموزش اون با سرفصل‌های مشخص،

و این هم درسته چون از نظر شما با توجه به اطلاعات خودتون کاملا درست بوده حالا فرض بگیر بنده از خبر اطلاعی ندارم پس این اتفاق را می تونم به یک چیز دیگه ربط بدم

چرا ؟

برای اینکه بتونم با اون کنار بیام و ذهن خودم را آروم کنم

اقا ساسان شما دارید از اصول و منطق صحبت در باره ترید خارج میشید .

من دیگه هیچ نظری ندارم .

اگه قراره من نظر خودمو داشته باشم اون یکی نظر خودشو این به این منزله که : ( به شما ربطی نداره ما چی میگم بجز خودتون ) ( و جواب های شما کاملا از این فکر . منطق سرچشمه میگیره )

اگه تو تاپیک روانشناس هست بررسی کنه .

حالا نظر بنده

چرا در عکس بالا قبل از اتفاق با توجه به ایچی دقیقا میزان حرکت کندل بعد مشخص شد

دو حالت دارد یا تصادفی بوده

یا تصادفی نبوده

اگر تصادفی بود که هیچ نباید تکرار شونده باشد

ولی اگر تصادفی نبوده چکار باید کرد

ببینید ما داریم تعامل در افکار می کنیم نه تقابل در افکار

ما ادمای بسیار قوی و ماهر و باسابقه ایی در ترید اونم در سطح جهانی داریم…که سالها بابهترینها در ارتباط بودن

اونا استاپ میخورن (استاپهاییکه مبالغ سنگینی هست)و کوچشون (مربی)مجبورشون میکنه در اون روز دیگه ترید نکنن

خب اگه این بازار قطعیت داشته باشه پس نباید اونا ضررکنن

مگه اینکه بخایم دیدگاه توطئه رو بیاریم داخل بحث و بگیم ضررهاشونم عمدی هست

نه آقای دید بان منظور من اینه که شما با توجه به دانش و اطلاعات خودتون دارید با گفتمان با بنده بدور از جبهه گیری تعامل انجام می دهید و چون هیچ چیزی را نمی توان سیاه یا سفید دید این باعث بالا رفتن در خود و اطلاعات خود انسان است

خب یه سوال بپرسم ؟

اول میتونید با یه تعریف ساده نحوه ورود دادن ایچی رو توضیح بدید ؟

داداش چنددرصد اینجوری دقیق مثل پیش بینی و تحلیل ایچی در میاد؟؟؟

واقعا ؟!؟!!؟ یعنی دقیقا همون اندازه که پیش بینی کرده بودید کندل زده !؟؟! این دیگه خیلی عالیه :open_mouth: