تریدر های عزیزی که اسمارت مانی کار میکنن هر گونه سوالی داشتن میتونن از بنده بپرسن با عشق پاسخگو هستم
#اسمارت مانی
#استراکچر تریدینگ
#برنا
تریدر های عزیزی که اسمارت مانی کار میکنن هر گونه سوالی داشتن میتونن از بنده بپرسن با عشق پاسخگو هستم
#اسمارت مانی
#استراکچر تریدینگ
#برنا
رفقایی که اسمارت مانی کار میکنن و تایم معاملاتشون اسکلپر ( 1 دقیقه به بالا هست) و سوپر اسکلپر (زیر یک دقیقه ) نیستن هر گونه سوالی دارن بنده پاسخ میدم و تجربیات ارزشمندم رو به اشتراک میزارم
یه نمونه از تجربیات ارزشمندتون رو که حس میکند بقیه نمیدونن یا بهش توجهی نمیکنن میشه بیان کنید؟![]()
![]()
![]()
از نکات ارزشمندی که بعد سالها تجربه و کار با سبک های مختلف معاملاتی کسب کردم اینکه 90 درصد سبکهای شناخته شده کلا تله نقدینگی هستن و ساخته شدن واسه ایجاد بانکی از دیدگاه های اشتباه و نگرش های ناقص در مورد اصل مارکت تنها سبکی که ب صورت دقیق و مکانیکی درست عمل میکنه و دلیل منطقی و توجیه علمی برپایه قیمت ،زمان و ساختار داره برای ورود و خروج اسمارت مانیه واسه اثبات حرفم از کسایی که غیر اسمارت مانی کار میکنن بپرس و معاملاتشون ببینید و ازشون چرایی و دلیل منطقی برای ورود به معامله رو بپرسید خیلی از افراد حتی نمیتونن بصورت منطقی دلیل استاپ خوردن رو پیدا کنن یک تریدر زمانی به نقطه درستی از مارکت میرسه که تا دلیل درست منطقی و قابل توجیه استاپ رو پیدا نکنه به خودش اجازه باز کردن معامله بعدی رو نده این یک اصل اساسی واسه درک مارکت
یه سوال دارم راجع به اردربلاک ها !
آیا شما اعتقاد داری درون اردربلاک ها اردرهای پر نشده و جامانده وجود دارد ؟
و اینکه علت چیه که قیمت به اردربلاک ها واکنش نشان میدهد و برمیگردد !؟
بله درون هر اودر بلاک مثلا در تایم 4 ساعته،لول های نقدینگی دیسیژن در تایم 15 دقیقه هست و همین طور در دل اوردر بلاک 15 دقیقه لول های نقدینگی دیسیژن تایم یک دقیقه هست که قیمت با هدف پاکسازی این بلاک های دیسیژن تایم پایینتر برمیگرده و درون اوردر بلاک رو پاکسازی میکنه،اوردر بلاک یعنی منشا سفارشات و ورود بانکها نکته مهم اینه که اوردر بلاک هایی که قیمت بهشون واکنش میده و برمیگرده و تارگت میزنه ویژگی هایی دارند که با سایر اوردر بلاک ها متفاوته از جمله : اول اوردر بلاک باید منشا و شروع کننده یک ساختار جدید باشد یعنی یک روند صعودی را نزولی یا برعکس کرده باشد دوم اوردر بلاک باید مومنتوم قوی داشته باشد یعنی دو کندل اول یک اوردر بلاک فول بادی پر حجم باشد سوم اوردر بلاک باید مصرف نشده باشه یعنی اوردر بلاک یکبار میتونه قیمتو پس بزنه و تارگت بزنه بار دوم دیگه قدرت و اعتبار لازم رو نداره
به چه شکل اردرهای جامانده وجود دارد !!!
طبق مفهوم سفارشات مارکت اعم از Market Order و limit Order زمانی که قیمت میخواهد اردربلاکی را بسازد در سناریو اردربلاک نزولی قیمت با سفارشات مارکت اردر فروش تمام سفارشات نقطه مقابل حرکت یعنی لیمیت اردر را میبلعد و سفارشی اصلا جامانده وجود ندارد مگر اینکه در آینده یک موسسه ایی سفارشات جدیدی بگذارد !
و از طرفی ریسک اینکه یک موسسه ایی سفارشات جامانده ایی در بازار باقی بگذارد بالا هست ممکن است قیمت خیلی دور شود و سفارشات آن موسسه معلق باقی بماند و از طرفی ممکن است عامل بنیادی حرکت بازار تغییر کند یا به دلیل اخبار دیگر آن سفارش جامانده معتبر نباشد !
لطفا دیدگاه خودتون رو هر زمان فرصت داشتید روی چارت مشخص کنید و نشون بدید بنده هم طبق توضیحاتی که دادم روی چارت به همراه جزییات به اشتراک میزارم تا با کنار هم قرار دادن دیدگاه هر دوی ما در نهایت به یک نتیجه واحد برسیم
درود منو دوستم که تقریبا سه ساله اسمارت مانی کارمیکنیم ، اگه مشکلی نیست ایدی روبیکاتون رو بدید برای تبادل نظر و همفکری تشکر
نیازی به چارت نیست صرفا اصل صحبتم اینه که در اردربلاک ها یا نواحی عرضه و تقاضا اردرهای جامانده ایی قرار ندارد چون برای موسسات ریسک به همراه دارد !
بلکه الگوریتم های موسسات زمانی که حجم بالایی از سفارشات رو بخوان اجرا کنند در یک سناریو صعودی به دلیل سنگین بودن اردرهای آنها باعث میشود قیمت به بالا پرتاب شود و میانگین خرید آنها زیاد میشود به همین علت کاری که انجام میدهند پوزیشن های خود را به چند بخش تقسیم میکنند و زمانی که قیمت زیادی گران شد الگوریتمها خرید خود را متوقف میکنند و بعد برگشت دوباره به قیمت های پایین تر (برگشت به اردربلاک) الگوریتم ها فعال میشود و مجدد شروع به خرید کردن میکنند
من یه مشکل با اردر بلاک ها دارم هر کدوم رو مشخص میکنم توی 5 دقیقه طلا….. زده میشه کدوم معتبر تره
سلام دوست عزیز. سبک بنده تایم هفتگی/4ساعته/15دقیقه و 1 دقیقه هست .در تایم 5 تخصص مهارت و تجربه کاری ندارم ![]()
ایدی اینستا و تلگرام بنده همینه jamshidchakavak روبیکا ندارم
تو گروه لفتدادی برادر
گروه تلگرام یا اینستا اگه داری منو اد کن روبیکا کلا دلیت اکانت کردم ایدی یه پیام بالاتره