ولا داداش من در جریان نیستم برادر محمدی چی گفته…ماجرا چیه؟؟؟
سلام امیر جان گل
خوشحالم که با قدرت هنوز داری ادامه میدی
چشم
مدتی خاموش بودم ولی امروز تاب نیاوردن وقتی دیدم دوست مون آقای محمدی و امثالهم داره برای کمک به تریدرها دست و پا میزنه و در جواب محبتش باید با افرادی مثل … پاسخ هم بده زورم اومد حرف نزنم حداقل به پاس سپاسگزاری از زحمات این بزرگوار
تمام بازار عدد است و هیچ گاه عدد اشتباه نمی کنه فقط فهم و درک ما از عدد باید درست باشه به عنوان مثال یک سوم از دو سوم کوچک تره در صورتی این می اونه در مثال عددی درست نباشه مثال یک سوم از باغ ۱۰۰۰متری با دو سوم از باغ ۳۰۰متری
یا مثال دیگر دوازده =هشت
بستگی به خواندن ما دارد
حالا شما بررسی کنید تمام اندیکاتور ها توسط ریاضی دانها یا منجمین طراحی شده
برای مثال مکدی از روی ایچی طراحی شده و گن هم همینطور
یا فیبوناچی
فدات داداشم
حرفت کاملا درسته … هرکسی که تجربیاتشو بی دریغ در اختیارمون گذاشته لایق احترامه و هیچکسی حق نداره بهش بی احترامی کنه(میتونیم مخالف نظر هم باشیم ولی اونم در نهایت ادب)
ابزار آستولوژی را تا الان دیدید
یه محیط شبیه به متا و با امکانات عجیب
جالبه حتی دیتای طلا رو بدید براتون پیش بینی می کنه
خب الان صحبت شما در چ مورده؟؟؟
شما میگی در بازار قطعیت هست؟؟؟
بله و با ایچی می تونم اینو ثابت کنم البته هنوز در مورد زمان و وقوع اون مشکلاتی دارم
دوستان عزیزتر از جان ، اکثر ما یا منتقد رفتار مسئولان کشورمان با مخالفان هستیم و از سرکوب صدا از جنگ و خشونت و از عدم تحملِ نظر متفاوت فریاد میزنیم و یا منتقد جنگ و رفتار وحشیانه بیگانگانی مانند نتا نیا هو و تر ا مپ و … هستیم ، اما متاسفانه نوبت به خودمان که میرسه حتی در یک گروه کوچک مجازی با اینکه همه هموطن و همزبان ودر شغل ترید همکار و همفکر محسوب میشیم اما باز هم گهگاه نمیتونیم نظرات درست یا نادرست دیگران را بخوبی تحمل کنیم و بعضی از گفتگوهای ساده را بدون تندی و رنجش به پایان ببریم ، با این اوصاف باید هر روز شکر کنیم که صاحب قدرت سیاسی و نظامی در عالم نیستیم ، چرا که اگر قدرت سیاسی نظامی داشتیم شاید از همانهایی که امروز نقدشان میکنیم ، بدتر و جنایتکارانه تر عمل میکردیم …
حتی اگر کسی کار اشتباه و یا حتی گناه بزرگی انجام داد نباید بهش توهین و یا تحقیرش کنیم ، راه حل اکثر این مشکلات فقط اینست که هر کدوم از ما دائما بدنبال اصلاح افکار و رفتار خودمون و برطرف کردن ایرادات خودمون باشیم نه دیگران ، و باور کنیم که هر چی در دنیای ما اتفاق میفته بازتاب انرژی درونی خودمونه : “بیرون زتو نیست آنچه در عالم هست”
این یعنی اگر دنیا و کشوری بهتر و دنیایی بدون جنگ و خشونت و پر از برکت میخواهیم تنها راه تغیر دادن درون خودمان است و هیچ راه حل بیرونی ندارد و باید از همینجا شروع کنیم از همین انجمن از همین چت ازهمین لحظه
سعدی:
همه عیب خلق دیدن نه مروت است و مردی
نگهی به خویشتن کن که تو هم گناه داری
مولوی :
اگر مر تو را صلح آهنگ نیست
مرا با تو ای جان سر جنگ نیست
تو در جنگ آیی روم من به صلح
خدای جهان را جهان تنگ نیست
البته عرض کنم روش استفاده بنده اصلا مشابه گفته های این اساتیغ نیست
اقا ساسان با اجاره می خوام نظرمو بگم فقط : به همون خدایی که هردوتامون میشناسیمش ، تمام ابزار های موجود در بازار اگر سود ده بود در بازار وجود نداشت
سلام آقا ساسان گل
درود به ذکاوتت برای تحریف منم مثل شما فکر میکنم همه بازار قطعیت کامله هر کجا داد بگیر بگو خدایا شکرت ![]()
در ادامه برگشت به تاپیک
میتونه هر چیزی باشه و اصلا بحث قدرت اثبات نیست که …
البته با احترام به حضرت عالی
ابزار وجود دارد ولی روش و دستور عمل استفاده وجود ندارد
فرض
هواپیما هست درسته
خلبان نیست
مربی هم نیست
هواپیما بدرد نمی خوره؟
موضوعه جالبیه داداش …خیلی خوبه بچه ها هم نظرشونو بگن
بنظرمن تا ی جایی حرفت درسته اگه دخل و تصرفی داخل بازار نباشه ولی هیجان بازار یا دستکاری عمدی قیمت توسط موسساتو بانکها
قطعیتو بهم میریزه…
خب داداش عزیزم تمام زیر ساخت ها سی هزار برابر بیشتر از اونی که در اون زمانی که این هواپیمای شما رو عرضه کردن رشد کرده حالا چجوری میخواد در برابر اون توسعه یافته ها قد علم کنه ؟ حتی با وجود تعریف ( پارامتر ) دقیق ! ؟
پارامترو نوشتم تا منظورمو از استفاده درست متوجه بشین . ( که شده )
چرا دست کاری
ببین اصل اصلی ترید اگر اشتباه می کنم بگو
در جهت روند معامله کن
حتما روی دارایی های قابل اعتماد سرمایه گذاری کن
حالا فیوچرز
نه فقط اسپات
چارت طلا از کی تا الان روندشدصعودیه ببین
اصلاح در جهت صعود مجدد داشته ولی نزول نه بررسی کن ببین
حالا بانک ها دستکاری نیاز ندارند بلکه سرگروه برای دیگران و منحرف کردن افکار و بهره برداری
با نهایت احترام خدمتتون
ولی بنده به لحاظ آموزه هایی که داشتم بنظرم این تعریف از بازار از یه بند به بعد کاملا اشتباه میباشد
.
چارت طلا از کی تا الان روندشدصعودیه ببین
اصلاح در جهت صعود مجدد داشته ولی نزول نه بررسی کن ببین
حالا بانک ها دستکاری نیاز ندارند بلکه سرگروه برای دیگران و منحرف کردن افکار و بهره برداری
.
عذر میخوام این اصلا یعنی چی !؟ من فقط متوجه نشدم یا همه متوجه نشدن ؟ لطفا نظرتونو بگید
یاد یه جریانی افتادم. مدتی پیش بعضی جاها که پول کم مییاوردن (مثل آموزشگاههای زبان یا حتی جاهای تخصصی) اعلام آزمون ورودی استخدامی میکردن با شرایط وسوسهکننده. بعد از هر کی که مییومد هزینهٔ آزمون ورودی حسابی میگرفتن که تقاضادهندهها هم به طمع قبولی پرداخت میکردن. آخر سر هم کسی رو نمیگرفتن.![]()
بعد از یه مدت دیگه قضیه لو رفت و اونایی که این کاره بودن از شرایط میفهمیدن که سرکاریه.![]()
بااجازت ساسان جان اینو نمی پذیرم…
میدونین…در کل بازار یجوری طراحی شده و کار میکنه که از هر زاویه ایی میتونی بهش نگاه کنی
همیشه برای هر حرکتش یک دلیل منطقی میتونی برای خودت بیاری…
الان اونی که رو قیمت 5400 در یک اصلاح خرید زده باهمین استدلال که روند طلا صعودی هست خب چی؟؟؟