خودشون گفتن 20 درصد
اگه 100درصده (که غیرممکنه اصن واردش نمیشیم)
اگه درصدش کمتره و شما میگی بخاطر اینه که هنو خودت ب ایچی مسلط نشدی=این طرز فکر اشتباهه
شاید نهایت راندمانش همونیه که تو یاد داری و توی بازار اتفاق میوفته
ولی پارامتر هایی که بنده ساختم
اقا ساسان 70 درصد درست درست تشخیص میدن و 100 درصد راحتر از اچی هست
ایا میتونید با من تامل کنید ؟ تا براتون ثابت کنم ؟
ولی هیچوقت برای اصل معاملات از اون ابزارم استفاده نمی کنم میدونید چرا ؟ چون منی که پارامتر میسازم برای عدم قطعیت اون پارامتر رو میسازم
حالا اینجای کار عجیبه ، چندسالی میشد که در مسابقات سخت و ماهانه بهترین بهترینهای لایت فارکس شرکت میکردم ، لامصبا چندتایی بودن همون روز اول برنده بودن و تمام !!! چندتای هم ایرانی بودن اتفاقا خانوم هم بودن چون نام و پرچم میزدن ، نمیدونم اینها چه سیستمی داشتن که علاوه بر نقطه زنی با رعایت سخت ریسک تا روز آخر مسابقه در صدر بودن یعنی خودمو کشتم به گردپاشون نرسیدم ، البته از جاهای دیگه هم بودن که به این شیوه کار میکردن ، اولش فکر کردم لایت فارکس داره حقه بازی میکنه تا نتونیم برنده بشیم از خودش برنده مجازی معرفی میکنه ولی بعدش دیدم باهاشون مصاحبه هم کرده !!! بعله بعضی ها سیستم های خوبی دارن اگر کسی بیاد بگه چشم بسته بدون یک پیپ ضرر میتونه کل بازارو جمع کنه تعجب نمیکنم البته شاید هم دارم اشتباه میکنم ولی این چیزیه که دیدم ![]()
ولی ساسان جان
صحبتهای ما روی سودده بودنت تاثیر نزاره—اگه با همین ایچی و دیدگاه قطعیتت یک تریدر سودده هستی همینطور ادامه بده
یوقت نظرات ما ذهنیتتو خراب نکنه ![]()
معمولا اعتنایی به این جور مزاحمتهای اینترنتی (trolling) نمیکنم. در عین حال جمع، اون هم یه جمع تخصصی مثل اینجا، حرمت داره. دیدم اینجا افراد خیلی وقت ساکتی که آشنایی چندانی با معاملهگری ندارن و میان به امید این که توی این وانفسای تورم شاید اندک سودی بکنن و کمکی بشه به نونی که شب میبرن سر سفرهٔ زن و بچهشون. حاشیه سازی و خودنمایی یه عده قلیل، میتونه روح و روان این آدما رو به هم بریزه و اون یه خورده اعتماد به نفسشون رو هم از بین ببره .
میدونم که این افراد تازهکارند و اصولا یه تازهکار نباید معامله واقعی کنه ولی من کیم که بخوام کس دیگه رو قضاوت کنم . معاملهگری برای خیلیها رویای پول بیزحمته.و تو شرایطی که تورم اعلام شدهٔ ماهانهٔ اردیبهشت ۸/۸ درصده، خیلی آدمای با درآمد ثابت میشن مصداقِ چنگ زدن غریق به هر کاهی روی آب . خوبه یاد بگیرم بی مزد و منت ، و بی به رخ کشیدن و جار زدن، یار هم و دوستای ساکتی باشیم که شاید نبینیم و نشنویمشون.
بنده نت قطع شده بود ببخشید
بله باعث افتخاره که با شما تعامل کنم و شاگردی شما رو انجام بدم
ببخشید مجبور چند جواب بدم آقا احسان در مورد سیمین خاطرت هست چی گفتم و چی شد
یا عیار گفتم یه سود خوب می ده کوتاه
امیر خان فقط تونستم رابطه بین تنکن و چیکو و اسپن بی رو بدست بیارم و مقدار حرکت را به صورت ۱۰۰در صد درست تشخیص می دم ولی برای زمان وقوع هنوز فقط یک فرمول دارم که از اسپن آ و کیجن و بی بدست میاد و چون مبحث طولانی میشه اینجا قابل توضیح نیست
و اینو بدونید که به هیچ عنوان از این روش دست نمی کشم چون دارم لذتشو بعد از چندین سال می برم
ولی همواره در پی کامل کردم خودم هستم و از یاد گیری روش های دیگه خیلی خوشحال میشم
بنظرم مهمترین چیز ذهنیت یک تریدر هست حالا با هرسبکی…هرکار میکنیم باید مراقبش باشیم و هرروز ذهنیتمونو براساس تجربمون ببریم بالاتر
حقه بازی هم هست و هم نیست
مشکل اونجا شروع میشه که شما سود ده باشی و با اونا کار نکنی
عالیییییییییییییه داداش…همینکه خودت بهش باور داری و ازش لذت میبری و سودده هست
تبریک میگم ..دمتمگرم
همین که لذت میبرید عالیه و از لحاظ تلاش فردی قدرت خوبی میده چون باعث میشه کشف ش کنی
بنده هم تبریک میگم بهت
و اینکه بنده کوچیکتونم بحث استاد شاگردی نیست شما غلط برداشت کردید عرض بنده رو
تامل بر اینکه میتوانیم بر روی چیزی کار می کنین نظر های همو در باره پارامتر ها بدونیم
و اگه دوست داشتین باهم در ارتباط باشیم لطف کنید ایمیلتون رو در دایرکت برام ارسال کنید تا باهم یه گپ و گفتی داشته باشیم
ایچی اصلا بر مبنای دیداری نیست بلکه یک سیستم که بر مبنای نمونه گیری کار می کنه و تمام روان شناسی و اخبار و .. در خود این نمونه گیری قرار داده
بی. خود نیست که سخته پی به ارزش بردن
بر عکس اون چیزی که در مورد کراس و سویچ این مطالب پیش پا افتاده صحبت میشه اصلا به این مسایل کاری نداره
زمان که بنده مشکل دارم مشکل در روابط ریاضی اونه
چهار عدد در ایچی مشهوده ۹و۲۶و۵۲و۷۸
و یک عدد مستتر
۳/۱۴
اون کندلی که در عکس دیدید از تفاضل دو عددو تقسیم بر عدد پی و شمارش در یک عدد دیگر بدست میاد
ولی بقیه را نتونستم هنوز برایش فرمولی بدست بیارم
ایا بر اساس این اعداد معامله باز می کنه ؟ ( چهار عدد در ایچی مشهوده ۹و۲۶و۵۲و۷۸ )
اینو میپذیرم چون باید اول نمونه گیری بشه
آقای دید بان بنده خیلی مسن تر از این حرفها هستم که بتونم از ایمیل و این چیزا سر در بیارم اگر اشکالی نداشته باشه شماره تلفن بفرستم که در اون اینا دارم
فکر کنم اگر برای شما سخت نباشه اینطوری بنده خیلی راحت تر از حضورتون استفاده کنم
در ضمن شما بزرگ مایی و نظر لطف شماست که تجربیات خودتون رو به بنده و دوستان منتقل می کنید
جسارتا مگه شما چندسالتونه؟
۵۳سال قربان ولی دل جون دارم
خیلی عالی-شما عزیزی ![]()
اسمتون ساسان هست من فک میکردم همسن و سال خودمون هستین
اگه یوقت بی ادبی کردیم یا ندونسته شوخی کردیم ببخشید…