در صفحه تحلیل طلا لازم نیست معامله نفت نشان بده مگر اینکه نیت جلب توجه و به رخ کشیدن داشته باشد و این فقط از یک ادم عقده ای برمیاد
ممنون از اطلاعات مفیدتون
این یه دید بسیار زیبایی بود اما همه جا نمیشه ازش استفاده کرد ( اما در بیشتر نقاط حساس ایجاد میشه ) و اگه معاملات امروزم نگاه کنید در محدوده های پایان معاملاتم یدونه هم QMR لحظه ای ورود کردم در تایم فریم M1 لذا اما چون فشار حرکت در پولبک زیاد بود تی پی رو تنگ کردم که سریع بزنه . ![]()
دوست خوب من ، همه انسانها نیاز به دیده شدن دارن شما هم به نظرم تا می توانید به آدمها حس خوب ، مثبت و سازنده هدیه کنید
با تخریب دیگران هیچ کمکی به خودتان ودیگران نمی کنید
دوست عزیز، احساس میکنم ناراحت و آزردهید و از این بابت متاسفم. همهٔ انسانها نیاز و حق ابراز احساسهاشون رو دارن. اما شاید برای این کار راههای سالمتری هم وجود داشته باشه. ایرانبروکر راهنمای خوبی منتشر کرده که برای راحتی دسترسی یه قسمتش رو به صورت عکس میذارم. بقیهش رو اگه دوست داشتید در لینک میتونید بخونید.
این خبر رو حیفم اومد نذارم. چه داخل چه خارج موضوع تاپیک. اگه جواب داد مژدگونی یادتون نره.
پینوشت: اینترنت از دیشب داره بد بازی درمییاره. امیدوارم آزمایشهای اولیه باشه برای باز کردنش.
پیشنهاد میکنم توی گذاشتن تحلیلها ذکر کنیم از چه استراتژی یا استراتژیهایی استفاده میکنیم اگرچه شخصیسازیش هم کرده باشیم.
این جوری از تاپیک یه حس کلی میگیریم از عملکرد استراتژی(ها) در عمل، حتی در بازههای پایین مثل یه روز.
لینک رو لطف میکنید
من استراتژی به این صورت هست که هم داخل RSI یه خط روند میکشم و هم داخل چارت و با قیمت. مثل همین تحلیلی که فرستادم معمولا از 2 تا مووینگ استفاده میکنم که اون برای یه وقت دیگه هس اگر دوس داشتین اونم توضیح بدم کجا بودم؟ اها بعد معمولا هر وقت که به خط روند پول بک میزنه به روند در جهت ترند لاین ایجاد میکنه و که معمولا اگر روند تبغ استراتژی یه شدو بلند زد از همون شدو میگیریم و تو پول بک بعدی یه BOS رسم میکنیم تارگت میشه اونجا زمانی هم وارد میشیم که کندل قدرتمند در جهت روند بزنه استاپم میوفته پشت ترند لاین.
از کجا میتونم بفهمم که قرار این نقدینگی رو برداره یا نه چون میتونم در دو طرف بازار نقدینگی هارو پیدا کنم ولی اینکه ایای این نقدینگی که بر میداره اخریه یا نه
نیمشه فهمید