فقط معاملات و تحلیل xauusd

منو با RR1:1/5 بیرون کرد از معامله

حیف نگرفت…البته اینا مهم نیس مهم رعایت100%پلن معاملاتی هست

4 لایک کرده

خدایی وسوسه شدم و مجبور شدم اینم بگیرم ریوارد 9 - ولی در مجموع 50 پیپ :grinning_face:

4 لایک کرده

مارکت رو نقدینگی حساسه باید پوزیشن هاتون رو طوری بهینه کنید که قبل از اینکه جزوی از نقدینگی بشید نقدینگی رو تشخیص بدین بسته به استراتژی و بکتست ها و اموزشایی که دیدین داره

2 لایک کرده

این هم یک طرز فکر است.

3 لایک کرده

قبلن اینو گفتم

وظیفه ئ ما رعایت 100%پلن معاملاتی هست و وظیفه ئ پلن معاملاتی پول دراوردن

اگه ما کارمونو درست انجام بدیم اونم کارشو درست انجام میده….

8 لایک کرده

دوستان من اولی و گرفته بودم - اما دومی و سومی و نگرفتم چون تریدهای امروزم و زده بودم - فقط جهت رویت دوستان

سومی تی پی 1 و داد و حد ضرر خورد متاسفانه - که البته من خودم ورود میزدم ریسک فری میکنم بعد تی پی یک چون فست اسکلپ میزنم

6 لایک کرده

این هم یک راهبرده.

به نظرم وقتی بازار مثل یه ماشین سواری تو خیابون شهر داره حرکت می‌کنه، می‌شه گذاشت روی خودران- حتی بدون راننده. وقتی بازار مثل یه ماشین مسابقه توی پیست سرعت می‌گیره، راننده باید قدرت سوئیچ سریع بین راهبردهاش و ترکیب اونها رو برحسب شرایط داشته باشه، بویژه تو پیچهای تند. اینجا روشهای ترکیبی بهتر عمل کنه و این که به کدومشون وزن بیشتری بدی- یا سبکی رو کم یا زیاد کنی.

یه جور حس کردن بازاره، که گمونم با گذشت زمان بیشتر و بیشتر تو آدم تقویت می‌شه. امروز برای من خوب کار کرد.

=============================

ی‌نوشت: این فقط نظر شخصی من‌ه بر اساس تجربه‌م در معامله. ممکن‌ه برای دیگران کار کنه یا نکنه.

الان که دوباره پست رو نگاه می‌کنم ایده برام بهتر شکل گرفته: انتخاب استراتژی یا ترکیب استراتژی‌ها برحسب سرعت/فراوانی تغییر بازار. دوست دارم بیشتر با این ایده کار کنم و صیقل‌ش بزنم. شاید چیز خوبی ازش دراومد.

2 لایک کرده

این معامله با RR1:2 بستم (چون دگه پای چارت نیستم مجبورشدم خارج بشم)ولی اینامهم نیس مهم رعایت 100%پلن معاملاتی هست

دلایل معامله هم دقیقا دلایل معامله صبح باین تفاوت که

فقط برای ورود اسکلپی ورود کردم

6 لایک کرده

این خبر یک ساعت قبل از خبر پهپاد منتشر شده بود مبنی بر این که امشب و حداکثر فردا یادداشت تفاهم نهایی می‌شه- از شورای اطلاع رسانی دولت که نوعی تایید رسمی بود. شاید ضربِ خبر پهپاد رو کم کرد. ظاهرا بازار تا حدی تصمیم‌ش رو گرفته و فعلا دلار در کانال صعودی تثبیت‌ه. ۴۵۶۷ ورود خوبی بود که پای چارت نبودم و از دستش دادم. منتظر نقطه ورود بعدی‌م، شاید حوالی ۴۵۷۶.

وضعیت قدری ناپایداره. احتمال واکنش آمریکا وجود داره که روی بازار تاثیر می‌ذاره. گرچه با رجزخونی امروز ترامپ به نظرم معاملهٔ خوبی برای آمریکا بوده - شاید برای ایران هم و احتمالا بعیده که بخوان خودشون رو دوباره به زحمت بندازن.

3 لایک کرده

دوستان برای ستاپتون اسم انتخاب کردین؟
من فکر کردم گفتم اسم ستاپم رو ماساچوست بزارم.:rofl:

5 لایک کرده

اینم مثلا تامنیل استراتژی!

3 لایک کرده

حالا چرا ماساچوست؟

3 لایک کرده

خودمم نمیدونم اومد نوک زبونم :rofl:

3 لایک کرده

مهم این‌ه که خودت دوستش داشته باشه. گمونم دم دستی نبودن اسم هم خودش یه جورایی شیکه.

مبارکت باشه. چرخش برات بچرخه.

3 لایک کرده

مگه ماشینه؟؟؟؟:rofl:

4 لایک کرده

یادم رفت تو پست قبلی علامت شکلک خنده بذارم. البته شما گرفتی.

یه اصطلاحه تو تداول عامه. گاهی هم من و دوستام به شوخی در مورد هر چیزی به هم می‌گیم. :laughing:

ولی اگه دوست داشته باشی شاعرانه‌ش می‌کنیم: این استراتژی درشکهٔ شاهوار رویاهای تو است که قراره تو رو به همهٔ آرزوهات برسونه. ایشااله چرخ‌ش برات بچرخه.

بهتر شد؟

4 لایک کرده

هعونجور که حدس زده بودم ۴۵۶۷ نقطهٔ ورود خوبی بود. البته من قبل‌ از اون تو کف کانال وارد شده بودم با هدف ۴۵۷۴. ظاهرا بازار تصمیم گرفته توافق امشب- یا حداکثر فردا- قطعی‌ه و با یه روند آروم و مطمئن داره واکنش نشون می‌ده. اینجا از استراتژی ساده momentum trading استفاده کردم. البته تو یه جارت دیگه با nds هم چک‌ش کردم ولی با وضعیت فعلی همون MT هم جوابگو بود. ۴۵۷۴ قدری محافظه‌کارانه بود ولی امروز بازار پر خبر و پر حادثه‌ای بود . زمان کار عصر من هم تقریبا تمومه- گرچه الان این بازار رو دوست دارم و فکر می‌کنم جا داره برا سود گرفتن تا زمان اعلام توافق.

پی‌نوشت: در حین نوشتن پست معامله هدف سودش رو زد.

6 لایک کرده

دوست عزیز،‌ هادی.م ، دومین باره که پشت سر هم علامت خوشت نیومدن روی پست‌های من می‌ذاری. این یکی یه معاملهٔ سود ده ساده بود. چیز خاصی رو تو این پست‌ها دوست نداری؟ یا اصولا با پست من هر چی باشه مشکل داری؟

البته حق تو است که هر نظری می‌خوای داشته باشی . ولی اگه بگی موضوع چیه شاید بتونیم با هم مشکل رو حل کنیم. شاید هم به سود هر دومون شد. من پست‌های بهتری زدم و تو هم پست‌های بهتری دیدی. نظرت چیه؟

4 لایک کرده

سیم پیچی های مغزم قاطی کرده

3 لایک کرده

هر کندل یک محدوده (Range) است.

اگر سقف کندل شکار شود → قیمت به سمت کف کندل حرکت می‌کند.

اگر کف کندل شکار شود → قیمت به سمت سقف کندل حرکت می‌کند.

سطوح کلیدی جهت بازار را مشخص می‌کنند.

بدون سطوح کلیدی، CRT قدرتی ندارد.

8 لایک کرده