توی این تاپیک گفتگویی بود درباره اینکه تلگرام بهتره یا کامیونیتی؟ شاید بد نباشه بقیه اعضا هم نظر بدن.
تلاش ما در این سه ماه این بوده که اینجا امکاناتی رو فراهم کنیم که تریدرها رو از گروههای مختلف تلگرامی بینیاز کنیم. قطعا تلگرام قابلیتهای خیلی خوبی داره از جمله سرعت زیاد و حجم فایل بیشتر برای آپلود و…
ما میتونیم یک گروه تلگرامی در کنار کامیونیتی تشکیل بدیم و دوستانی که تمایل دارن اونجا هم فعالیت داشته باشن.
منتها به دلایل مختلف به نظر ما برای یک کامیونیتی ترید واقعی ساختار فروم بهتر کار میکنه.
چون
تاپیکها دستهبندی دارن و همهچیز مرتبتره
توی پروفایل افراد میشه تمام مطالب، نشانها، سابقه و تاپیک هایی که ساختن رو دید
هر بحث جای خودش رو داره
سرچ خیلی قویتره
مطالب خوب گم نمیشن
میشه سالها بعد هم به یک تاپیک برگشت
کاربران متخصص کمکم شناخته میشن
اعتبار و سابقه افراد شکل میگیره
کیفیت گفتگوها معمولاً حرفهایتر میشه
بحثها عمیقتر و ماندگارترن
برای آموزش و یادگیری خیلی بهتره
مثلاً توی تلگرام ممکنه یک تحلیل فوقالعاده یا تجربه مهم فقط چند دقیقه دیده بشه و بعد زیر پیامها دفن بشه.
ولی توی کامیونیتی، همون محتوا میتونه ماهها و حتی سالها به بقیه کمک کنه.
از اون طرف، کامیونیتی فقط محل پرسش و پاسخ نیست؛
کمکم حس «جامعه» ایجاد میشه:
آدمها همدیگه رو میشناسن
اعتبار میگیرن
دنبال میشن
پروفایل و سابقه دارن
مشارکتشون دیده میشه
تلگرام برای ارتباط سریع عالیه؛
ولی برای ساختن یک کامیونیتی حرفهای، ماندگار و قابل جستجو، معمولاً محدودیتهای زیادی داره.
برای همین خیلی از بزرگترین کامیونیتیهای دنیا از فرمت فروم استفاده میکنن، نه گروه چت
من حس میکنم به قسمت چت و ساخت گروه توی ایران بروکر کم توجهی شده از نظر هم زیر ساخت هم ux هم ui
میدونید مثل همین تاپیک طلایی که گفتید این گروه خیلی خوبی میشه تا تاپیک
تاپیک از نظر من یک سواله یا یه بحثه که اطراف اون صحبت میشه مثلا تاپیک اطلاع رسانی سرمایه گذار برتر که خب هم کم فعالیت تره که میشه پیام هارو دونه دونه خوند و همه پیام ها به صورتی relevant هست.
گروه بعد از چند روز پیام ها irrelevant میشه که مثل تحلیل طلایی که دوستان دارند که حتی ux فعلی ایران بروکر برای اینجور چیزی ساخته نشده.
از طرفی دوستان دارند تولید محتوا هم میکنن توی کامیونیتی و از تاپیک ها برای تولید محتوا هم استفاده میکنند که میشه چنل!
حرف شما کاملا درسته که تلگرام جای بهتریه برای یه سری کارا ولی مشکل switching cost یا هزینه مهاجرت یوزره که حاضر نیست بپردازه پس دوست داره از همین پلتفورم که همهههه یوزر های مرتبط حضور دارند استفاده کنه.
ما تا الان نزدیک ٣ هزار تاپیک در دستهبندی های مختلف در کامیونیتی داریم.
اگه منظورتون تاپیک های سوپر گروههای تلگرامی هستی قطعا اونجا نمیشه این تعداد تاپیک ایجاد کرد. نهایتا میشه مشابه دستهبندیهای اینجا چند بخش برای چت ایجاد کرد اما باز هم ساختار تاپیک محور شکل نمیگیره.
تلگرام خوبیش اینه که کانال داره و زیر هر پست میشه کامنت گذاشت. اینجا مثلا اگه یه تاپیک اموزشی بزنم و دوستان سوالاشونو بخوان بپرسن ، پست های اموزشی لا به لای سوالات گم میشه.
و اینکه تلگرام ازادی بیشتری داره. اینجا وسط صحبتم اگه کلمه ج.،نگ رو بنویسم میره واسه تایید مدیریت و دیر ثبت میشه.
بنظرم یه امکانی بشه که کاربران رو تشویق کنه به ایجاد تاپیک های مفید. مثلا اگه من یه تاپیک خیلی مفید زدم که از گوگل ورودی بالا گرفت ، بخشی از سود تبلیغات دیده شده در اون صفحه به من برسه مثل یو.،تیوب.
ما الان هم بخش چت در کامیونیتی داریم که مشابه گروههای تلگرامی چت محوره. منتها دوستان کمتر ازش استفاده میکننن. اونجا حتی میتونیم به یک سری از تحلیلگرها که تمایل دارن کانال اختصاصی بدیم.
درسته بخش چت ux خیلی خوبی نداره. ما میتونیم در کنار کامیونیتی یک گروه تلگرام هم برای چتهای دوستان داشته باشیم و کامیونیتی با ساختار تاپیک محور و مزایایی که داره محور اصلی باشه و چتها به اون گروه منتقل بشه.
من باشم یوزرهامو نمیبرم تو یه پلتفرم دیگه ای که واسه خودم نیست ضررهاش بیشتر از سودشه بنظرم.
در مورد رابط کاربری هم وقتی نت وصل شد با ماکروسافت کلریتی رفتار کاربران و ری اکشنشون نسبت به ui-ux آنالیز کنید . ما واسه چندتا پروژه انجام دادیم نتیجه فوق العاده ای گرفتیم.
الان تو این اسکرین شات من برای دیدن ۸ تا عنوان تاپیک ، حدود ۳۰ تا نوشته با رنگ های مختلف به چشمم میخوره که خب اذیت کنندس. یکم باید خلوت تر بشه مثلا تگ های زیر عنوان بنظرم کسی روش کلیک نمیکنه و نباشه خلوت تره